Hayırlı Teskereler Volkan Özger

Sitemiz müdavimlerinden, sevdiğimiz kardeşimiz Volkan Özger, askerlik görevine başlamak üzere Manisa Kırkağaç'taki birliğine katılacaktır..

Kendisine hayırlı teskereler diliyoruz.. Umarız döndüğünde karşısında iyi bir Galatasaray ve iyi bir Sixers bulur..

Volkan´a, forumda bize çok çektirdin, askerlikte de sen çekesin diye ahdeden mi oldu? : )

Şaka bir yana giden arkadaşlardan biliyorum ki, kışı çok sert geçen bir yer Kırkağaç, eğitiminin de zorladığı söylenir.

Hayırlı teskereler Volkan.

En iyisi en kısa olanıdır Askerliğin bence. Umarım bu askerliğin kısaltılması maceraları çabuk sonlanır ve Askerlik her Türk vatandaşı için kabul edilebilir sürelere iner.

Hayırlı Tezkereler Volkan.

Herkezden Allah Razı Olsun 2 saat Sonra teslım oluyorum işallah Geldimde Hem Galatasarayımız Hem sixers Güzel yerde Olacak
(not : Önder abi hesabımın emailini volki_oz@hotmail.com olarak degistirirsen cok sevinirim cünkü sifremi unuttum vede eskı emaile ulasamıyorum simdiden cok saol bunu kardesim aracılıgı ile yazıyorum evden ona yazdırdım)

Hayırlı teskereler kardeşim ailene,sevdiklerine ve gsbasket ailesine sağ salim gidip dönmeyi ve kavuşturmayı nasip eylesin Rabbim