Her Şeye Rağmen

Başrollerini Can Nergis, Gülcan Aslan, Laçin Ceylan, Engin Şenkan paylaşıyor dizinin. Dizinin konusu hakkında ATV'nin resmi sitesinden bir alıntı ;

1930’ lu yıllarda başlayıp, 1940’larla devam eden ve Ege’de geçen hikaye, babası bir iftira yüzünden haksız yere idam edilen Mehmet’in, idam kararını veren Hakim Mümtaz Bey’e duyduğu kinle, yıllar sonra intikam almak için sürgün edildiği kasabaya geri dönmesini ele alıyor. Mehmet’in dönüş yolculuğunu yaptığı trende tanışıp hoşlandığı genç ve güzel Leyla, Mümtaz bey’in kızıdır. Mehmet bir yandan Leyla’ya duyduğu ilgiye engel olamazken, diğer yandan içindeki nefreti yenememektedir. Yanlış ve adil olmayan bir kararla babasının öldürüldüğünü ispatlamaya çalışan Mehmet, aşkı ve intikam hırsı arasında kalacak, bu arada karşısına çıkan ve Leyla’dan çok farklı bir kişiliğe sahip olan Zeliha, onu bambaşka bir yola sürükleyecektir.

ATV, Herşeye Rağmen dizisini Pazartesi gününden kaldırdı. Dizinin hangi güne konulacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Şu an için yeni yayın akışları, 20:00 Aşk ve Ceza 22:00 Ezel

Ümmü Burhan'ın yönetmenlikten ayrılması sıkıntı yaratmaz umarım.Yana yakıla izlemesem de Hatırla Sevgili'den sevilen yüzleri görmek tatlı oluyor.Dönem dizilerine zaafım malum zaten.

Ümmü Burhan yönetmenlikten ayrılınca korkmuştum,korktuğum başıma geldi.Yönetmen değişikliği kaliteyi bozmamıştı üstelik.Ben anlamadım bu işi.

Her Şeye Rağmen yetkilileri karar değiştirdi. Son dakika haberiyle dizinin fanları ayağa kalktı. ATV, Her Şeye Rağmen'in fragmanında ve sitede " final " ibaresini kaldırıp " sezon finali " ibaresini koydu. Alınan bilgilere göre dizi gelecek sezon bambaşka bir biçimde karşımızda olacak.

Sezon finali deniyor ancak bence tamamen final yapacak dizi. Reyting olarak yerlerde gerçekten... ATV diziyi kazanabilmek adına erkenden başlatma hamlesi de yapabilir Temmuz-Ağustos gibi..

Dizinin yapımcısı Şükrü Avşar, Herşeye Rağmen dizisinin yepyeni bir kadroyla ve yepyeni bir ekiple gelecek sezon ekranlarda olacağını söyledi..

Dip Not : Başrollerini Şevval Sam ile Nejat İşler'in paylaştığı 'Gülbeyaz' dizisi yeniden çekiliyor. Şam'ın yerine bu kez 'Her Şeye Rağmen'in genç oyuncusu Gülcan Arslan oynayacak.