Herkes Kendi Futbol Takımını Hakeder-Hattrick

Hattrick özgün bir çevrim içi futbol menajerliği oyunudur ve ücretsizdir. Burada hayalinizdeki takımı kurarsınız ve yeryüzündeki yüz binlerce kişiye karşı mücadele verirsiniz.
Stratejik menajerlik oyunu
Hattrick stratejik bir futbol oyunudur - rakiplerinizi hemen alt edin veya uzun vadeli bir strateji kurarak başarıya odaklanın. Hattrick 1997'den beri süregelen kalıcı bir oyundur!
Oynaması basit
Hattrick'te başlamak çok kolaydır; hiçbir şey indirmeniz gerekmez ve başarılı olmak için sürekli çevrim içi olmak zorunda değilsiniz.
Toplumsal bir oyun
İnsanlar Hattrick'in ana parçalarıdır. Sürekli canlı olan forumlarımıza göz atın ve dünyanın farklı bölgelerinden arkadaşlar edinin.

Futbol menajerliğinin ne zevkli olduğunu Fm'ciler ve Cm'ciler iyi bilir.Hattrick de bunun internet üzerinden oynanan versiyonu.Başka bir deyişle Buzzerbeater'in futbol versiyonu.Yaklaşık 4-5 aydır oynuyorum ben bu oyunu.Oynamak isteyenlere tavsiye ederim.

Hattrick'i 2 sene oynadım.Takımım iyi gidiyordu fakat Arjantin milli takımı ve Ukrayna milli takımı oyuncularını kadroma katınca bütçe 0'ın altına düştü.Kulüp battı :) Milli takım oyuncularının maaşları oldukça yüksek olduğundan dikkat etmek lazım.

FM ve Cm oynayanlar için güzel bir oyun.Tavsiye ederim.

Ben de bu başlığı açmayı düşünüyordum.2 yıl kadar oynadım, sonra sıkılınca bıraktım , geri dönmek istedim ama takımım kapanmıştı.5.ligdeydim 2 milyona yakın da param vardı.1-2 ay önce tekrar başladım, o takımın kapanmasına üzülmemek elde değil.Şimdi başla 8.ligden 3 yıldızlı adamlardan 200.000 bütçelerden... :)

Hazırlık maçı oynamak isteyen olursa takım id'sini yazabilir.

2006dan beri oynarım HT'yi. Geçen sezon 5.ligdeyken en zorlu 2. kümedeydim. Sıkılıp tüm takımı satmıştım. 27 m para vardı şimdi defans antrenmanına geçtim kadroyu kurdum 7m gibi para kaldı kasada. 6. ligdeyim şuan :)