Hido Ayrılacak mı?

Hidayet gelecek sezon hangi takımda oynamalı?

  • Orlando Magic

    Oy: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder

    Oy: 0 0.0%
  • Diğer

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    15
Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":1adapteo]Orlando'ya oy veren ilk ben olmuşum :) Ben Orlando'dan hakettiği parayı alıp formasının kirişlere çekilmesini istiyorum. Belki imkansız gibi duruyor ama 3 sene öncede Orlando'nun finalde olup, bu takımın liderinin Hidayet olacağını söyleseler inananda olmazdı sanırım.

Eren intikam yemini etti nereye gidiyormuş Hedo, hiç biryere gidemez ! :)[/quote:1adapteo]
İntikam yemini yok olum, sadece bu kadar emeğin bazı keresteler yüzünden heba olmasına üzüldüm. Onlarda savunma öğrenirler umarım 1 yıl boyunca veya faul atışlarını çalışırlar. Orlando böyle kadroyu daha 15 sene zor bulur. Paraya kıysınlar biraz.
 
Eren ne dersin bizden sonra Orlando da küçülmeye gitmesin bu sene. :)

Öyle birşey olursa Hidayet fazla gelir onlara. Howard, Lewis, Pietrus gibi oyuncular da 1 sene daha oynatılırak final serisinden dolayı cezalandırılmış olur böylece. :p
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
Eren ne dersin bizden sonra Orlando da küçülmeye gitmesin bu sene. :)

Öyle birşey olursa Hidayet fazla gelir onlara. Howard, Lewis, Pietrus gibi oyuncular da 1 sene daha oynatılırak final serisinden dolayı cezalandırılmış olur böylece. :p
Olum seride öyle maskara ettiğiniz maç yok Orlando'yu. Maç sonu tecrübesi ve oyuncu kalitesi ile 4-1 yendiniz sadece :) Orlandonun görmesi lazım şampiyonluk çok uzak değil. En azından denedik ama olmadı derler. Hedo giderse sevgili Nelson halleder herşeyi...(!)
 
Nelson iyileşti diye sevinenlerin sevinç çığlıkları 4. maç sonunda yerini küfür naralarına bıraktı harbiden... :)

Sen de onlardansın besbelli. :)
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
Nelson iyileşti diye sevinenlerin sevinç çığlıkları 4. maç sonunda yerini küfür naralarına bıraktı harbiden... :)

Sen de onlardansın besbelli. :)
Hiç sevinmedim abi, Nba 2k9 oynadım oynayalı beri gıcığım ona. Geldi bir çuval inciri berbat etti gitti ama Nba finallerinde oynamış oldu! Böylece gerçek hayattada gıcıklığım had safhaya ulaştı. Birde Gundy yüzünden diğer oyun kurucularında morali bozuldu, bu tek kollu adamı oynatıyor bizi oynatmıyor diye. Anlayacağın devenin neresi doğruki...
neyse Hedo kalsın Orlando'da daha yapacakları var.
 
Hido Ntvspor'a bağlandı konuşmalarından ayrılacakmış gibi izlenim verdi bana.
Bence ayrılırsa hata yapar.
Orlando'nun oyun tarzıyla, kadro yapısıyla Hidosuyla mükemmel uyum sağladı.
Hido her gittiği yerde bu güveni ve ortamı bulamaz gibime geliyor.
 
Orlando Hedo'nun istediği parayı veremez. Öyle 10 milyona tav olmaz Hedo. 12-13 bulursa 5 yılda inanılmaz fark yapar ikisi arasında. Ki Portland'a gitsin. Seneye ne de olsa Orlando ile final göremeyecekler.
 
ben anlamıyorum 6 yıl için lewise 118 milyon veiyorşar yıllık 19,67 falan hidayuette 10 milyon falan isteuecekmiş nasıl iş anlamadım hidayetde en az lewis kadar önemli orlando için
 
Hido alacağı para kadar kendine uyan takımıda seçmeli.

Buda nedir dış şut atan en az 2 oyuncusu olan ve içeri oyuncusu aktif bir takım.

Orlando ile olan bütünleşmesi bu yapı sayesinde oldu.Orlando'nun son zamanlarda lüks vergisi ödeyip bu paraya kıyacağı söyleniyor ama bilmiyorum.Bu oyunundan sonra Orlando'nun Jordan'ı gibi oldu.Taliplisi çok olacaktır ve 30a dayanana yaşı onu son büyük sözleşmesini hatta en büyük sözleşmesini imzalamaya mecbur bırakıyor.O yüzden hakkını kullanıp tekliflere bakacaktır.
 
Habertürk'ün spor ekide olayı Hedo takımını bırakıyor diye duyurmuş. Bilmem kaç bin satan gazetenin bir tanemi basketbol bilen çalışanı olmaz.
 
Hidayet Olympiakos'a mı? :shock:

Bu sezon NBA'de Los Angeles Lakers ile final oynayan ancak rakibine 4-1 ile elenen Orlando Magic'de yükselen formu ile takımın en gözde oyuncuları arasına giren Hidayet Türkoğlu 'nun durumu belirsizliğini koruyor.

Kontratının bitimine biryıl kala sözleşmesin bitirip free agent olmak isteyen ve bu sayede yeni bir uzun vadeli kontrat yapmayı düşünen Hidayet Türkoğlu konusunda, Orlando Magic kulübü lüks vergisi ödemeyi bile kabul ederken sürpriz bir teklif aldığı iddia edildi.

Yunan basınında, geçen yıl Josh Childress 'ı kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Olympiakos'un Hidayet Türkoğlu 'na teklifte bulunduğu yazıldı. Bunun üzerine Sentra 103.3 FM Hidayet Türkoğlu'na ulaşıp bunun doğru olup olmadığınu sordu. Radyo programına katılan Hido, ne kendisinin ne de menajerinin Olympiakos'dan hiç kimseyle konuşmadığını dolayısıyla böyle bir teklif yapılmadığını söyledi. "Eğer Olympiakos'dan böyle ciddi bir teklif gelirse değerlendirmeye alırız" diyen Hidayet Türkoğlu, serbest kaldıktan sonra kendisi ve ailesi için tüm seçeneklere bakacaklarını vurguladı.

Play-off'larda 24 maçta 15.8 sayı, 4.5 ribaunt, 4.8 asist ortalama ile oynayan Hidayet, takımının başarısın en büyük pay sahibi olmuştu. Dwight Howard, Rashard Lewis ve Jameer Nelson 'un yüksek kontrat bedelleri ise Orlando Magic'i düşündürüyor.

türkbasket.
 

Üst