Hoşgeldin Arya Ezer

Arda Ezer

ARdaQue
25 Haziran 2013 Salı günü saat 12.20' da Amerikan Hastanesi' nde kızımız Arya dünyaya geldi.

Bu platformun var olmasından bugüne kadar kendi aramızdaki konuşmalarımızda çok defa belirttiğimiz gibi, gelecekte bu ortamı çocuklarımıza devretme hayalini kuruyorduk.

Bu doğrultuda kurucular arasında kapıyı açan sevgili Onursal OK olmuştu. Oğlu Arda' nın doğumundan epeyce bir süre geçti ve sıra bendeymiş. (Hoş Onursal evlendiğinden beridir pek ortalarda görünmüyor ama...) 15 seneyi geride bıraktığımız bu ortamda daha nice 15 seneleri daha çocuklarımızla beraber yaşayacağımıza inanıyorum.

Doğuştan Forum Admini Arya EZER' in sağlıklı, sporcu ruhlu ve bahti açık bir hayatı olmasını diliyorum.

plsxr.jpg

Hoş geldin Arya Bebek.

Elbette baban bir süre sonra hakkında yazılan satırları kulağına fısıldar, 6-7 sene sonra da okuma yazmayı öğrendikten sonra kendin okursun ve hoş izler bırakır sende.

İçini karartmak istemem ama çok da iyi bir Dünya´ya gelmedin doğrusu ama güzelleştirmek sizlerin elinde. Sağlıklı, mutlu, ailenle birlikte ama onları üzmeden bir ömür geçirmeni dilerim.

Çoğumuzun hatta forumdaki dedelerimizin bırakın çocuk sahip olmayı evlenmeyi bile başaramadığı bir ortamda babalık mertebesine ulaşan Arda abiyi hem bunun için hem de sağlıklı bir çocuğa sahip olduğu için tebrik ediyorum. Allah sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gelecek nasip etsin Arya'ya.

Dün de söylemiştim sana babalık çok yakışır abi. :)

Hoş geldin Arya bebek. Allah sağlıklı, analı, babalı büyütsün. Hayırlı evlat yapsın. :)

Hayırlı, sağlıklı, mutlu bir ömrü olsun, Allah analı babalı büyütsün..

NOT: İşin esprisi, Arya adını duymuşken, Stark ailesini yad edelim. Kalbimizdesiniz; Eddard ve Robb Stark..

Arda Ağabeyim sizi ve eşinizi tebrik ederim.
Rabbim'in razı olacağı sağlıklı,mutlu,huzurlu,bereketli ve hayırlı uzun ömürler dilerim başta Arya bebeğe ve size.
Allah analı babalı büyütsün inşaAllah Arya Bebeği.

Öncelikle eşiniz Didem hanım ve sizi tebrik ederim Arda bey. Sağlıklı büyüsün, hem kendisine, hem size, hem de topluma faydalı olsun. Sarı-kırmızıyı üzerinden eksik etmesin.

Hoşgeldin Arya :)

Hoş geldin Arya. Çok güzel bir aileye sahip olarak büyüyeceksin şanslısın. Allah analı babalı büyütsün..

Arya ismini duyunca Burak gibi benim de aklıma Stark ailesi geldi :) Allah nazarlardan saklasın, sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı, ailesine, vatanına hayırlı bir evlat olsun, sarı-kırmızı renkler hayatından eksik olmasın :)