Hoşgeldin Bulut DURAN

Sevgili dostlarım en küçük fanatik Galatasaraylı olan Oğlum Bulut dün akşam 19:05'de dünyaya gelmiştir.

Aynı zamanda kaldığı oda numarasıda 1905'dir.

Benim için çok özel ve anlamlı olayı sizlerle paylaşmak istedim.

Saygılarımla:

Mithat DURAN

Allah analı babalı büyütsün, güzel bir geleceği olsun.

Tebrikler Mithat abi.

Sağlam bir cimbomlu daha geldi. Tebrikler Mithat, Allah analı babalı büyütsün, babası gibi muhalif bir gsbasket üyesi yapsın inşallah :)

Hoşgeldin aramıza minik Duran :)

Valla Mithat abi uzun zaman arkadaşlığımız devam eder, çocuğun da bizlere katılırsa bize muhalif olacak çocuğu sana muhalif yaparız aklında bulunsun :)

Gideceği lise şimdiden belli değil mi :roll: : P

Allah analı babalı büyütsün abi : ) Hoşgeldin Minik Duran umarım babanın huylarını almamışsındır :p

Öncelikle Mithat abicim gözünüz aydın umarım hayırlı bir evlat olur hem ailesi hemde ülkesi için

Minik Duran çok şanslı sizin gibi sıcak kanli sevecen bir ailesi oldugu için röpörtaj yaptıgım sırada sizi ve ailenizi azda olsa tanıma imkanı buldum çok harika insanlarsınız umarım ilerde de Bulut Duranda size layık biri olur

Sizin adınıza çok sevinçliyim heyecanınızı paylaşıyorum çok iyi bir Galatasaraylı daha aramıza katıldı Allah analı babalı büyütsün

İyiki dogdun jR Duran :)

Güzel haberi dün akşam sevgili ortağım iletti, bu topıgı ben açmak isterdim ama ancak şimdi girebildim:(

Doğuştan liseli minik aslan hoşgeldin:)))