How I Met Your Mother

HowIMetYourMother01.jpg

Bu dizinin başlığının olmamasına şaşırdım doğrusu ben açayım bari :) .

How I Met Your Mother dizisini kısaca özetlersek Dizimizin, hayatının aşkını ve çocuklarının annesi olabilecek kadını arayan ana karakteri Ted'in 2030 yılında çocuklarına anneleri ile nasıl tanıştığını 2005 yılından itibaren anlatması diye özetleyebiliriz. Tabi Ted ve 4 tane farklı arkadaşı arasında döndüğü için dizi yeterince komik ve eğlenceli. Her bir bölümü 20 22 dakika, izlemeyen varsa ciddi şekilde tavsiye ederim çok eğlenceli bir dizi.
En son 4. sexon 16. bölüm yayınlandı cnbce de 4. sezon bölümleri çarşamba günleri yayınlanıyor.

İyi Seyirler :) .

İlk başta ön yargılı yaklaşsam da 4-5 . bölümden sonra acaip sardı beni. Barney sağolsun :)
2. sezon bitti. Bu aralar vaktim yok. Bitirmem gerekiyor. Sonra yorum yaparım.

İlk 4-5 bölümde nasıl bizi nedir ne anlatır onu kavrıyoruz ama sonra 20 şer dakikalık bölümler hap gibi gidiyor valla kalkamıyo insan başından. Barney herkesin ilk favorisi tabi ama bir erkek olarak Robin diyorum :) başka birşey demiyorum. Marshall da çok komik bu arada.

Bu Barney karakterini nasıl şekilllendirdiler veya olayları nereden buluyorlar hayret.Beni bağlayan en önemli etmen bu adam.

Robin yani ismine kurban olduğumun Cobie'si real hayatta o kadar güzel değil , yani o kadar güzel gelmiyor..bi sürü fotosu var mesela hepsinde mi çirkin olur..amma velakin dizide bunun tam tersi bi durum söz konusu..dizide bi o kadar güzel ve sempatik..sırf onun güzelliğine onun aşkına izledim 4. sezonun sonuna kadar fakat şu son bölümlerde iyice sıkmaya başladı..ilk baştaki kadar komik gelmemeye başladı artık..tamamen Barney odaklı bölümlere döndü umarım düzeltirler bu gidişatı..

yeni favorim 30 rock..tavsiye ederim gülmek isteyenlere..

bende bi ara acaip bi hızla izledim 3sezona kadar devamı yoktu, ama daha sonra nette tvde denk geldikçe izledim ve tabi bazı bölümleri bazı bölümlerden önce izlediğim için, beynim döndü biraz..
ama çok keyifli,
izlemeyen varsa tavsiye ediyorum kesinlikle..
ilk sezon 8. bölümdü sanırım en sevdiğim..
iyi aklıma geldi izliyim ben biraz daha :D

Bilmem kaç GB indirip de PC'de yer açmak için bir acele ile izlemeden sildiğim dizi :)

Bir gün döneceğim :)

Şu ana kadar ki bölümleri toplam 13 GB civarı birşey , bakalım torrentten indirmeye başladım , 30 saate kadar biteceğini umuyorum ve haftaya izlemeye başlarım sanırım bende..Bölümlerin kısa olması avantaj , zaten türü komedi olduğundan bir çırpıda bitecek bir dizi gibi duruyor.. :)

taner bölümlerin kısa olması avantaj değil, çünkü bir oturuşta nerdeyse 1 sezon izliyorsun, yada ben öyle yapıyordum :D

Diziyi izlemeye bugün başladım ve ilk 5 bölümü izledim bu akşam..Barney'e hayran kaldım.Hele o "bana bak" diye karşısındaki kişiye elle işaretleri süper.. :)

4x10'a kadar geldim..Her bölümünde ince esprilerle ve göndermelerle dolu bir dizi..Barney başlı başına kendisi bir dizi..Kilisedeki repliği aklımda hala.."Hey God. It's me, Barney. What up?" :) Şaka bir yana reel hayatta gay olduğu için kendisine zıt olan böyle bir karakteri bu kadar başarıyla oynadığı için ayriyetten kutlamalı kendisini..

Kısa bir sürede 4 sezonu birden bitirdim.
Direk mutluluk veren bir dizi benim için.
Bekleyemem ben 1 hafta 1 bölüm.

Ey.. here comes.. vah.