I am Legend (2007)

230px-Ben_Efsaneyim_afi%C5%9F.jpg

Oldukça iyi bir şekilde başlayan ardından ne olup bittiğini tam olarak anlayamamanıza sebep olan Will Smith filmi. İzlenebilir güzel ve keyifli sahneler eşliğinde adamımızın güneş dinmeden arabayla köpeğiyle beraber dolaşırken kayif veren sanki o arabada sizde varsınız hissini uyandıran ardından ani bir göz kırpmasından sonra zombi olarak adınlandırmak zorunda kaldığım güneş kararınca dünyada meydana gelen virus salgınının etkisindeki insaları görmenizi sebebiyet veren enteresan film.

Sonuda keza benim için tam bir hayal kırıklığıydı. Aslında genel olarak çok emek harcanmış olmasına rağmen mantık hataları ve filmin sonununa doğru git gide batmaya devam eden senaryosu nedeniyle bekleneni hiçbirşekilde veremedi

IMDB Puanı: 7.1
Kişisel Puan: 7.4

Re: I am Legend

Will Smith almış, götürmüş, seyircisini çekmiş, hayranlarını mutlu etmiştir.Ben şahsen Will Smith hayranı olarak çok beğendiğimi söylemek istiyorum.Will Smith'te biraz hissiyat not veriyorum :)Filmde köpeğinde oynadığı rolü es geçmemek lazım yardımcı oyuncuydu filmde ve çok iyi başardı bu işi :)

Şahsi Puanım 8.5/10

Will Smith olduğu için izlemiştim ama biraz hayal kırıklığı oldu! Sonu biraz hareketliydi ama genel itibariyle sıkıcı izlenmeye değmez bence.

4/10

Böyle bir konuyu nasıl böyle bir halde piyasaya sundular akıl almıyor..Will Smith bu filmde bile kalitesini gösterdi ama senaryo zayıftı..Hele filmin sonunu resmen batırdılar..

Filmde aksiyon bekleye bekleye film bitti :) filmin içi boştu,sonu kötüydü ancak sadece Will Smith için izlenir film

7.5/10

Will Smith yerine başka biri olsa 4/10

Birde şu saçmalık var bendeki filmin sonu mutlu sonla bitiyor.
Will bulduğu kadınla arabaya biniyor gidiyor.
Birde filmin kötü sonu varmış will kendini felan patlatıyormuş.
bu nasıl oluyor .

Abdullah SAYGILI' Alıntı:
Birde şu saçmalık var bendeki filmin sonu mutlu sonla bitiyor.
Will bulduğu kadınla arabaya biniyor gidiyor.
Birde filmin kötü sonu varmış will kendini felan patlatıyormuş.
bu nasıl oluyor .

Alp Erdem' Alıntı:
filmi beğenenler için özellikle alternatif sonunu izlemelerini tavsiye ederim

Senin dediğin bu sanırım ben de ilk defa duydum iki sonlu olduğunu.Çok ilginç

actionmax tarafından mütemadiyen yayınlanıyor..
en az ayda bir kere ..
ezberledim..
isteyene ezberden anlatabilirim..
hollywood'un bitmek bilmeyen "dünyanın sonu " ile ilgili merakından bir örnek..
belki kötü film değildir ama ben beğenecek bişey bulamadım.