İffet

Star'da, Gold Film'in yapımcılığında, Eylül'de ekrana gelecek olan İffet'in başrollerini Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol paylaşıyor. Balat ve çevresinde çekimlerine başlanan dizi, tanıtım filmiyle şimdiden konuşulmaya başlandı.

Faruk Teber'in yöneteceği İffet'in senaryosu Zülküf Yücel'e ait. Dizinin oyuncu kadrosunda Deniz Çakır, İbrahim Çelikkol, Mahir Günşıray, Zuhal Olcay, Mehmet Çevik ve Melike Güner de var.

Şimdiden büyük bir merakla beklenen dizi, İstanbul'un eski mahallelerinden birinde babası ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan İffet'in babasının tüm baskılarına rağmen delicesine aşık olduğu taksi şoförü Cemil'e (İbrahim Çelikkol) olan tutkulu aşkını ve intikam öyküsünü ekrana getirecek.


Dizi 17 Eylül Cumartesi 20.00'de Star'da olacak...
 
Dizi tam beklenildiği gibi başlamadı reyting olarak ama o meşhur sahneyi 2. bölümün başına saklamışlar. Muhtemelen o sahnenin de etkisiyle dizi ambargo koymaya başlar Cumartesi gününe, Yetenek Sizsiniz'in artık kabak tadı verdiğini düşünüyorum..
 
ÖDÜLLÜ OYUNCU SELEN UÇER İFFET EKİBİNE KATILDI

Son olarak Hanımın Çiftliği dizisinde şarkıcı Asuman rolünde gördüğümüz oyuncu Selen Uçer, İffet dizisinin ekibine katıldı.

İffet'in (Deniz Çakır) evinde çalıştığı Ali İhsan Ersoy'un (Mahir Günşiray) nişanlısı ve şirket ortağı Gülin karakterini canlandıracak olan oyuncu, ilk kez önümüzdeki cumartesi yayınlanacak yeni bölümde karşımıza çıkacak.

Selen Uçer aynı zamanda Deniz Çakır, Dolunay Soysert, Mete Horozoğlu ve Bülent Alkış'la birlikte oynadığı 'Cam' adlı tiyatro oyunundaki rolüyle 2011 Afife Tiyatro Ödülleri'nde "Yılın En Başarılı Müzikal/Komedi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödülünü kazanmıştı. Bu sezon da 'Cam' aynı ekiple sahnelenmeye devam edecek.
Geçtiğimiz ay çekimleri tamamlanan, yönetmen Raşit Çelikezer'in son filmi 'Can'ın başrolünde oynayan Uçer ayrıca Ekim ayında yapılacak 48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü için yarışacak isimler arasında yer alıyor.
 

Üst