İkinci Geleneksel Gsbasket Konya Buluşması

İlkini kendi başıma gerçekleştirdiğim Gsbasket Konya Buluşması'nın ikincisi değerli abim Şamil Turançiftçi ile gerçekleştirebildiğim için bir hayli mutluyum.

Şamil Abi ile saat üçe doğru buluştuk. Biraz önce de yolcu ettim kendisini. Beyşehir'e gittik, Konya'da gezdik. Yıllardır benden istediği kuzu tandırı yediremedim zira üç yere gittik üçünden de farklı gerekçelerle sonuç alamadık, başka da bulamadık etliekmekle idare etmek zorunda kaldı kendisi.

Üçüncü buluşmaya Kerem Abi de iştirak ederse memnun olacağım. :) Belki Onur Abi, Berkan falan da gelirler; forumu(beni) ekmeyip. :)

Sen salsabasket tayfasıyla yap üçüncü buluşmanı :)

Şaka bir yana Ekim'den sonra inşallah. Geçen sene de böyle demiştim sanırım :)

Şamil'e de geleceğim, gelemeyeceğim diye 2-3 kere dönmek zorunda kaldım ama ders çalışıyorum yapacak birşeyim yok. Kısmet.

Re: İkinci Geleneksel Gsbasket Konya Buluşması :)

Çok ekimler geldi geçti abi, gelirsen başımın üstüne.. :)

Hem ne o niye kızdın Salsa işine, oraya da yorum yazmışsın bana ve anonslarıma çamur atmışsın. :)

Alperencim her şey için çok teşekkür ederim misafirperverliğini çok beğendim, gelmeyen çok şey kaçırdı ne diyim, Beyşehir de çok güzeldi gerçekten.

Kuzu tandırı yiyemedim ama artık paket yaptırıp gönderirsin yapacak bişey yok :) .

Konya'ya kadar gelen adama sadece etli ekmek yedirdim diyosun :)

O pide ismi ile her yerde var Alperenim.
Olmaz öyle gitmeyin :)
Şamil gel birde ben yedirim sana etli ekmek buralarda :)

Yahu kuzu tandır konusunda elimden hiçbir şey gelmedi işin açığı. O kadar aksilik üst üste denk gelemez yani. Bu arada sadece etliekmek yedirmedim. :)

Görgüsüzlük etmek istemiyorum ancak Beyşehir'de balık yedik, Konya'da etliekmek,bıçakarası ve mevlana yedik; tatlıcıya gittik. Yani insaf, yeterki bir şeyler yiyecek olun siz Arda Abi Onur Abi ben yediririm istediğinizi. :)

Adını unutmuşum geçen senelerde yediğim yemeğin, sen yazınca aklıma geldi. Bıçakarası yemiştim ben de.

Tugay uzayda Kuzu tandır varsa ben giderim arkadaş :) .

Arda kardeşim benim seni de özledik yani bekle bizi şu ramazanı bi atlatalım senin yanınada gelicez Savaş ile girişimlere başlarız yakında inşallah.