İnanılmaz !!! Basketbol buysa oturup ağlayalım :)

Baya bir çalışmışlar takdir ediyorum.

Sonra toplarını ve potalarını merak ediyorum.

Heleki olaya kaykayda girince söyleyecek kelime bulamıyorum.

Klibin sonundaki köpeğin 2. klibin kahramanı olacağını ardından seri reklam ve filmlerde basketbolcu bir köpek yıldızın doğacağına eminim :)

aaa kal geldi valla.. serbest atış yüzdeleri yerlerde olan basketbolcularımıza izletmeli bunları :p....

ya bende sonuna kadar bekledim ne çıkcak bundan arada biri çıkıpp böööö mü dicek die ama.. :p

böle ilizyonmu var die baya bi kastım ama göremedim :roll:

ama helal yaa süperr :) :muhaha

tek kelime ; MUHTEŞEM :claps

SONSUZA KADAR GALATASARAY!!!

ŞEREFTİR SENİN RENGİNE ÖLMEK
ANDIMDIR SENİ KEFEN DİYE ÖRTMEK

hile yok, 8000 tane atış deneyip basket giren 25-30 tanesini montajlayıp koyuyorlar.. öyle bi olayı yok.. kasmışlar yapmışlar eywallah da büyütülecek bi olay değil..

Parma Maniac' Alıntı:
hile yok, 8000 tane atış deneyip basket giren 25-30 tanesini montajlayıp koyuyorlar.. öyle bi olayı yok.. kasmışlar yapmışlar eywallah da büyütülecek bi olay değil..

Seyrederken direk sen aklıma geldin valla :D

ARdaQue' Alıntı:
Parma Maniac' Alıntı:

Seyrederken direk sen aklıma geldin valla :D

nası yani ben anlamadım :muhaha
parmada maçta 8000 tane atııyo da 25 tanesini sokupmu hava atıyor :D

yoksa soktuğu zmn öyle büyütülcek bi olaymı yok haha :muhaha

burada kesin hile vardır ya da bilmem kaç 1000 atıştan sonra yapmışlardır felan diyenler bu video'yu izlediklerinde acaba gerçek olabilir mi? diye aklından geçirmedilerse ben de ne olayım...

yok ebesini şeyi demişti Turgay Şeren harbidende oha yani
belki hilesi vardır belki çok çalışmışlardır ama böyle güzel bir ürün sunmuşlar