İnci Sözlük

Son günlerde baskınlarıyla bayağı önce çıktılar. Hele Okan'ın programını ve ekşiyi basmalarıyla öne çıktılar. Bugünde Lakers'ın türkiye sayfasına saldıracaklardı da üye alımlarını kapatmış adamlar :).

eyüp abinin bağlantısına yorum yaptım.bir baktım profilde şöyle yazıyor;

eren eyüp yıldızın bağlantısını s.... bıraktı.

acaba bu olayda inci den mi kaynaklanıyor?

4. yıldızı taktılar.. :shock:

Valla adamların yapmadığı kalmadı, bir tek Galatasaray platformlarına saldırmıyorlar. Bir ara Gs Sözlüğe saldıracaklar söylentisi vardı ama sonra vazgeçtiler herhalde, koca Ekşi ve Okan'a saldırdıklarına göre her siteye saldırı beklenir..

Sercan Karabıçak;

Siteye giren herkes anladı, tamam. Bugün topicine de yazdın ettin de anladık yani, mesajlarımız uçtu ama burası İnci topici.

Yani yanlış anlama ama yazdığının konu ile hiç bir alakası yok, hepimiz biliyoruz. Foruma 26 Haziran'ın yedeği yüklenmiş..

Barış Şişman' Alıntı:
Sercan Karabıçak;

Siteye giren herkes anladı, tamam. Bugün topicine de yazdın ettin de anladık yani, mesajlarımız uçtu ama burası İnci topici.

Yani yanlış anlama ama yazdığının konu ile hiç bir alakası yok, hepimiz biliyoruz. Foruma 26 Haziran'ın yedeği yüklenmiş..

Biliyoruz ne topici olduğunu,olayın ciddiyetini anlayalım diye yazıyorum.Eğer öyle bi şey varsa bizde İnci'ye saldıralım :)

Olayın ciddiyetini herkes anladı, merak etme. Ayrıca İnci bu şekilde saldırmaz, onların saldırı anlayışı çok farklı..

Neyse dağıtmayalım konuyu.. Facebook Çökertme Operasyonu içinde nasıl yapıldığını yazmışlar, sansürlü şekilde buyrun. :)
bildiğiniz gibi facebook 2 seneye yakın süredir türkçe kullanılıyor.fakat birçok çeviride hata olduğu için facebook şöyle bi uygulama başlattı: http://www.facebook.com/translations/ burdan tüm üyeler çeviri yapabilir ve oy kullanabilir.otomatik olarak en çok oyu alan geçerli kalıp olarak kabul ediliyor.

facebookda en çok kullanılan kalıplardan biri yapılan yorumların altında bulunan flag ibaresi yani türkçesi şikayet et anlamında.flag sözcüğünün çevirisini yaptım inci s... şeklinde. en çok oyu alırsa eğer türkçe facebookda şikayet et yerine inci siker yazıcak.

yapılması gerekenler

1) http://www.facebook.com/translations/ buraya giriyoruz
2)sol üsteki arama boşluğuna flag yazıyoruz.
3)arama butonunun altında dördüncü sırada bulunan oy vere tıklıyoruz
4)flag ibaresi geldikten sonra toplam 56 çeviri diyo ona tıklıyoruz
5)çevirilerin içinden inci s.... bulup oy veriyoruz.

önemli notlar: her facebook kullanıcısı yalnızca bir oy verebiliyor ve lütfen flag ibaresi çıktıktan sonra siz de başka çeviri yapmayın zaten şuan 56 tane çeviri mevcut.

siz de çok kullanılan ibareleri seçip dedeler,inci sözlük,adam haklı beyler tarzında çeviriler yapabilirsiniz.

oy kullanmaktan dolayı hesabınız kapatılmaz kesinlikle.