Into The Wild (2007)

IntoTheWildPoster.jpg

Emile Hirsch'in başrolunde oynadığı ve Sean Penn'in senaryosunu yazdığı ve Yönetmenliğini yaptığı bi film.

Sean Penn'in oyunculuğuna ve kişiliğine hayrandım zaten bu filmle bi kat daha arttı kendisine olan sevgim.

Filme gelecek olursak Chris'in (Emile Hirsch) etrafında olan sahteliklere aslında daha çok Ailesinin içinde ki sahteliklere başkaldırıp ansızın kendini yollara vurması ve Alaskaya gidene kadar başından geçenler, çıkardığı dersler vesaire. Fazlada derine inmeyeyim benim gibi izlemeyenler vardır muhakkak.

İzlemek için geç kaldığımı düşündüm, nasıl es geçmişim bu filmi anlamadım. Gerçekten çok etkilendim filmden şiddetle tavsiye ederim.

Bu arada ilgilenenler için Twilight filmindeki güzel arkadaşımız da (Kristen Stewart) bu filmde rol alan oyunculardan :) .

İmdb: 8.2
Beyazperde: 8,7
Kişisel Puanım : 8,5

IMDB puanına kanıp indirdiğim bir film. Ben zaten bu tip filmleri sevmem. Ablam istedi ve o izledi. O da filmi beğenmemiş. Ama dediğim gibi benim tarzım değil belki de o yüzden.

Uğur şaşırdım gerçekten bu filmi beğenmemiş birilerinin olmasına İmdb puanı bencede çok ölçü değil ama 70.000 kişi oylayıp belirli bi ortalamayı tutturmuş o bakımıdan Puanını biraz ciddiye almakta fayda var, ama izleyipde beğenilmemesine şaşırdım be abicim.

Abi ben zaten tamamını izlemedim. Filme ara ara baktım. Son geldiğimde film oynarken, ablamın gözlerinin seyirdiğini görünce film benim kafamda fişlendi. Ama sen madem bu kadar beğendin bir ara izlerim.