Ipod Kulaklığı

Arkadaşlar ipod için bir kulaklık arıyorum. Benimkinin kulaklığı kötü sanırım yani ses vs. iyi. Ancak kulağımın içini acıtıyor takınca. Bu da kulaklık kötü olunca oluyormuş sanırım. Sizce de öyle mi. Önerebileceğiniz bir kulaklık var mı. Alabileceğim. Beyaz renk olması tercih edilir.

Abla Kulağın içine takılan kulaklıklar var onlar hiç acıtmıyor. Sanırım İpod ların girişleri normal kulaklık girişi.

Parası çok sorun değilse ben Sennheiser üzerine kulaklık tanımam.

sennheiser_cx-300_2_5mm_earphones.jpg

Bunun renkleride vardır muhtemelen. Philipsler falan daha ucuz, bide Creative var o da nispeten ucuz ve iyi. Yani diyeceğim o ki yukardaki Fotoğraftaki tarzda kulaklıklar kulağı hiç acıtmıyor bi artısı da dışarıya hiç ses vermiyor.

Philips ler 15tl ile 45tl arasında, Creative ler 45tl ile 70tl arası, Sennheiser kulaklıklarda 80tl ile 300tl arasında değişen fiyatları var.

Tabii fiyatlar değişmiş olabilir ben alalı baya oldu. Birde kulaklık alırken kutusunun arkasında bi takım değerler var Db MHz vs. onlara dikkat etmek lazım.

Abla ben o fotoğraftaki kulaklıktan almıştım 80 liraya aldım çok güzel kulaklık. ses falan çok net geliyor. Genel de bilgisayar malzemeleri satan Gold bilgisayar tarzı yerlerde bulunuyor. Ben Kadıköyden almıştım ama dediğim gibi tipi görüntüsü aynı olan Philips marka kulaklığıda alabilirsin 20 30 liraya. Hani diyeceğim o tarz kulaklıklar kulağı hiç acıtmıyor nokia kulaklığı kulağımı acıttığı için almıştım ben bu kulaklığı.

Abla Bu Vatan Bilgisayar, Mavi Bilgisayar falan var ya onlar gibi bi mağaza ama Antalyada nasıl bilmiyorum Uğur'un da dediği doğru internetten almakta mantıklı.

burda da var vatan bilgisayar bakalım benim bu ay icin kredi kartı limitim dolu. artık bi arkadasa para yollayıp ona aldırıcam.

product_format7_110260451.jpg
Bende bu kulaklığın beyazı var. Markası Sony MDR-NX2. Ses kalitesinden memnunum. Tabi Creative daha iyidir ama ben daha önce Creative kullanmıştım. Pek farkı yok gibi. Teknosa'da 39 YTL görünüyor. Ben de yazın o fiyata başka bir yerden almıştım. Antalya'da varsa bakabilirsin.

Nilay KIZILOK' Alıntı:
burda da var vatan bilgisayar bakalım benim bu ay icin kredi kartı limitim dolu. artık bi arkadasa para yollayıp ona aldırıcam.

Abla bak ama direk alma Vatan bilgisayar bazen çok kazık olabiliyor İnternetten de araştır biraz bence.

Abla yeni nesil İpod kulaklıkta 110 lira. Baktıysan bilemiyorum ama bakmadıysan bir araştırsan iyi olur. Birde doktorlar kulağa dik giren kulaklıkları pek tavsiye etmiyorlardı sanırım :? En azından bana öyle demişlerdi.

alakasız olucak şimdi ama bi daha başlık açmaktansa buraya yazm dedim :)
ipod resetleme konusunda bilgisi olan varmı?? ipodumda sorum var :(

Valla geçen sene çok satışını yaptık ama stoklar bitti şimdi. Apple, sanki altın satıyormuş gibi 100 lira gibi bir rakama satıyordu, diye biliyorum.

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Teknolojik konuları bu baslıga yazabiliriz tabi.

Resetletmeden tam kastın Mervecim?:)

ya ben şarkıları update ederken yanlışlıkla update yerine "ejected" yaptım..
o günden beri pc ipodu tanımıyo :S
yeni sürüm falan indirdim resetlemem gerekiyomuş.hata veriyor.resetle diyo :)
ama resetlerkende hata veriyor :(
uzun zamandır beni sinir ediyor...

Merve, öncelikle yukardaki kilit tuşunu kullanarak önce kilitle sonra aç, arada boşluk bırakmadan yuvarlağın ortasındaki seçme tuşuna basılı tut 5-6 saniye, makine resetliyor kendini. Bunu ben ipod takıldığı zaman yapıyordum ama belki sanada yardımı dokunur. Anlatımım karışık geldiyse google a yaz İpod resetleme diye oradan da baya birşey geliyo :)