irc.ultraslan.com #GSbasket

Arda Ezer

ARdaQue
Birkac yıl önce böyle bir konu acmıstım ama uzun zaman oldu tabiki.

İrc-chat severler icin irc.ultraslan.com server ı içinde #gsbasket kanalımız mevcuttur. İlgililere duyurulur ....

Tek gereksiminiz bir mirc programınız olması ... Artık bu devirde daha fazla acıklamaya gerek yok sanırım ! :)

Böyle bir ortamda buluşulmasının gsbasket üyeleri arasındaki bağları güçlendireceğini düşünüyorum. Ayrıca katılım çok olursa belki basket takımımıza olan ilgi de artar.

Ehh be nerden bulup çıkardınız topiği helal valla. 17 Ocak 2005' de açmışım topiği :shock:

uA server sizin de bildiginiz gibi su an icin kapalı; ileride neler olur bilemem ama server açıkken benim de uA serverda yönetici haklarım oldugundan dolayı herhangi bir sıkıntımız yoktu. Başka server a geçiş problemler yaratabilir.

ARdaQue' Alıntı:
Ehh be nerden bulup çıkardınız topiği helal valla. 17 Ocak 2005' de açmışım topiği :shock:

uA server sizin de bildiginiz gibi su an icin kapalı; ileride neler olur bilemem ama server açıkken benim de uA serverda yönetici haklarım oldugundan dolayı herhangi bir sıkıntımız yoktu. Başka server a geçiş problemler yaratabilir.

Arda server dün tekrar açıldı. Biz de Can ile gsbasket´i orada canlı tutalım istedik. Kanal halen kurulu ancak yazmak mümkün olmuyor malesef...

Aaa öyle mi. İşten güçten takip edemiyoruz artık. Hemen girelim bakalım. Demek ki veritabanı aynen yuklendi ve kanal +m dedir muhtemelen.

irc.ultraslan.com server ındaki #GSbasket kanalına girmek isteyip de bilgi yetersizliğinden dolayı kanalda olmayan arkadaşlar lütfen bu başlık altında problemlerinizi bizimle paylaşınız ki çözebilelim :)

Ya bendede bi ara açıldı ama, dün mirc fln hepden gitti yazılımınız bağlantı hatasına neden oluyo diyo halbuki bişi flnda yüklemedim, soradan mirc programıda yükledim ama halen daha girmiyo