İskenderun: 47 - Galatasaray: 90

Gösterilmesi gereken ilgi taban yapsa da biz üzerimize düşeni yerine getirmeye devam edelim.

Engelsiz Aslanlarımız bu akşam saat 19:00´da İskenderun ile karşılaşıyor deplasmanda. Her zamanki gibi maçın sonucundan çok takımımıza gösterilecek ilgiyi merak ediyorum.

Başarılar Engelsiz Aslanlar...
 
Re: İskenderun - Galatasaray

zahmet edipte topiclere yazı yazan bile kimse kalmadı

bu kadar başarı bize fazla demek ki :?
 
Re: İskenderun - Galatasaray

Resmi sitede maçla ilgili en ufak bir haber yok.

Maça gidecek olanların yüreklerine sağlık. Umarım aslanlarımız hakettiklerinden (!) fazla ilgiyi görürler.
 
Re: İskenderun - Galatasaray

BESF'ye göre

8'inde Bağcılar S.S'unda Cadbury Kent Engelli Yıldızlar ile (saat 12.00)

11'inde Karabük'te Kardemir Karabük ile (saat 13.00)

erteleme maçlarımız var.

İstanbul ve Karabük'teki renkdaşlarımızın dikkatine...
 
Re: İskenderun - Galatasaray

Galatasaray 90-47 İskenderun Bedensel Eng.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bugün deplasmanda oynadığı erteleme karşılaşmasında İskenderun Bedensel Engelliler Takımı'nı 90-47 mağlup etti.

Galatasaray'da Ferit 30, Özgür 12 ve Serdar 13 sayı ile oynadılar. Galatasaray, Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde maç eksiğiyle ve namağlup olarak 2. sırada bulunuyor.

1. Periyot: 12-17 (Galatasaray)
2. Periyot: 9-24 (Galatasaray)
3. Periyot: 17-30 (Galatasaray)
4. Periyot: 17-19 (Galatasaray)

sıradaki...
 
Re: İskenderun - Galatasaray

Engelsiz Aslanlar yalnız da olsa (bugünkü taraftarı tenzih ediyorum) koşmaya devam ediyor bildiği yolda.

Oyuncularımıza ve teknik kadroya çok teşekkürler.

Kerem Porazan' Alıntı:
...

Hakettikleri çok daha fazla belki ama elimizden gelenin azamisini yapacağımızdan şüphen olmasın..

Maçtan resim - videolaro paylaşmak umudu ile..

Kerem

Not : Bu maça davet etmiştim seni, beni ektin canın sağolsun..

Kerem´im hak ettikleri ilgiyi gördüklerinden şüphem yok, İskenderun kendisine yakışanı yapmıştır. Resimleri ve videoları merakla bekliyorum.

Davetini hatırlıyorum ama hafta içi olunca imkansız hale geldi İskenderun deplasmanı.
 
Şu maçlar neden akşam yapılmaz ve neden 1 hafta önceden tarihleri belli olmaz ki. Bütün hafta bu maça gidebilmek için plan yaptım şuan yıkıldım..Geçen haftada böyle olmuştu pazar beklerken maç cumartesi yapıldı bu hafta cumartesi olur diye izin değiştirdim ben yaaa :(

Bu arada oyuncularımızı kutluyorum.
 
Bırakalım şimdi lamı cimi...neden buraya yazılsınki?

gidip 5 bin kişi lincolnü karşılasın 400 sayfa transfer konuşulsun o gelsin bu gitsin denilsin başka işimiz ney?lafa gelince armanın peşindeyiz devam arkadaşlar devam.

Türkiye de spor klüpleri arasında en büyük başarıyı elde etmiş takımı 8 kişi karşılar maç bittikten 5 saat sonra 8 tane post atılır lafa gelince kimse galatasaraylılığına laf kondurmaz biz bırakalım bu işleri....

maça beraber gitmemize izin veren Sedat hocamıza,bize tüm içtenliği ile yaklaşan Akın abime ve Onur abinin anlata anlata bitiremediği Kerem abime herşey için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...
hadi bana eyv.
 
Arda,

Özür dilenecek bişey yok ben yanlış anlamadım bunlara takılmamda sadece ne demek istediğimi anlatamamışım (bu benim eksikliğim)onu anlatmaya çalıştım. Üzüldüğüm şeyler çok farklı maç sonuçlarını resmi sitede 2 saat sonra görebilmek gibi...
Aslında çok fazla konuşmayada gerek yok bunlar zaten uzun zamandır konuşuluyor değişen bişey yok.
 
Koskoca GS TV'miz var o bile canlı yayınlanmadı :( helal olsun aslanlarımıza inşallah tekrar namağlüp şampiyon olacaklar ;) 8) 8) 8) 8) 8)
 
Hangi koskoca gstv :)

canlı yayında alttan gelen mesajlarda kendi kendine küfür ettiren tvmi :) ?
o tv bizim değil sevgili Burak :)
 
Arda Öztürk' Alıntı:
Hangi koskoca gstv :)

canlı yayında alttan gelen mesajlarda kendi kendine küfür ettiren tvmi :) ?
o tv bizim değil sevgili Burak :)
Çok haklısın Arda Abi ama yine de ne olursa olsun hataları düzeltmek için emek verip sorunları çözmek yerine sahip çıkmamak yanlış olur diye düşünüyorum.Bende başta çok kızdım ama sonuçta Gs Tv bizim kanalımız biz düzeltmek için uğraşmayacağız da kim uğraşacak?
 
Ben bahsetmeden geçmişim büyük ayıp etmişim özür diliyorum.

Salonda öyle bir taraftar grubu vardıki anlatılmaz yaşanır.Maçtan önce avrupa şampiyonunu kucaklamaları maçtan sonra körfez-cimbom el ele demeleri benim hafızama kazındı ve uzun süre çıkmayacak.

iskenderunlu görünen taraftar grubu aslında İskenderunun Ultraslan tayfasını da oluşturuyor.Ama iskenderun ekmeğini yedikleri için bu maçlık haklı olarak takımlarını desteklediler arada birde oley oley Ultraslan demeyi es geçmediler :)
 
Kerem yazdıktan sonra bu branşa dair ben de bir şeyler karalayım istedim ...

Tekerlekli Sandalye Ligi´nin en güzel tarafı sporun unutulan özelliğini anımsatıyor insanlara. Ancak Türk insanı bastırılmış duygularını boşaltabileceği bir yer olarak görmediği için salonları boş bırakıyor. Salondaki taraftarın yetersizliğini görünce Tekerlekli Sandalye Ligi´ne olan ilginin artması için zaman zaman ezeli rakibimizin de bu branşa yatırım yapmasını istiyorum ama yaşanan güzelliklerin kaybolacağı endişesiyle vazgeçiyorum bu dileğimden.

İskenderun´daki spor salonunu dolduran tüm hemşehrilerime selam olsun. (Arda, Onur Abi sen de bir karar veremedin :) bana da hemşehri diyorsun İskenderunlu´lara da deme; baba tarafı Adanalı, anne tarafı Hataylı)

Kerem´im takımımıza gösterdiğiniz ilgiden, gelecek sezon için yaptığınız güzel tekliften dolayı bir Galatasaraylı olarak teşekkür ederim. Keşke her deplasmanımızda otelde ve salonda bu kadar sıcak ilgiyle karşılaşabilse takımımız.

Not: Üstad boy farkıyla dalga geçilmesine çanak tuttuğun için senin de hatan var, Sedat Hoca´yla boy resmi çektirilir mi hiç. Biz hocam resim çektirebilir miyiz değil, "oturarak" resim çektirebilir miyiz diyoruz :)
 
Aha ben de Hataylıyım. ( Anteke' liyim aslında eheh )

Selam olsun tum hemserilerime ...


NOT: Kerem Porazan boy kac senin :p
 

Üst