İsmail Şenol İle Röportaj

Arkadaşlar bu hafta ki röportaj İsmail Şenol. Bilmeyenler için söylüyorum kendisi daha çok ntvspor da NBA maçlarını anlatıyor. Arada da nba tv'de de anlatabiliyor. Sorularınızı bekliyorum.

David Lee hakkında ne düşünüyorsunuz?Sizce All starda olmalı mıydı?

Nba genelinde en iyi savunma ve en iyi ofansif 5 sizce nasıl olabilir?

Lebron James ve Kobe'nin takımlarını değiştirsek(Lebron Lakers'a,Kobe Cavs'a), hangisi daha fazla etkili olur ?

Günün birinde bir Nba yıldızı Türkiye Liginde forma giyebilir mi? (Örneğin: AI < Gala)

Ya bu aralar yabancılarla konuşuyorum.Öyle aklımda kalmış.Düzelteyim hemen...

Shaq'ın büyük ihtimal bu sezon nba'deki son sezon'u,Hem Fizik Gücü,Hem basketbol kalitesi anlamında onun boşluğunu doldurabilecek bir isim var mı acaba nba'de ?

Soru2:İsmail Şenol'a göre nba tarihinin gelmiş geçmiş en iyi 5 numarası kimdir ?

Nba'in avrupalı koça ihtiyacı varmı? Bu koçlar Nba'ye birşey katar mı veya götürür mü?
Sorunun diğer ayağı ise şuanda Nba ile adı en çok geçen Messina. Oraya gittiğinde kendi basketbol felsefesini uygulayabilir mi yoksa oraya uyum sağlamak zorunda mı kalır?

Nba de Kasap basketbolcu var mı ? :p

Başlık aşağılara düşmüş.Nilay abla görmeden üstlere çekelim. :)

Soru alımı bitmiş ama yine de şansımı denemek istedim. Ben Boston'la ilgili bir soru soracaktım. İskelet kadro hemen hemen korunmasına rağmen bu sezon ki performans neden yeterli değil ? Bunda en önemli etken Garnett'in sakatlığı mı yoksa farklı etkenler olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Arkadaslar cok geciktigimizin farkındayım. Ancak İsmail'in is dısında bu ara dersleri de cok yogun. Kendisi vakit ayırıp cevaplayıncaya kadar bir oyuncu roportajı ayarlayacak bana. Bu gecikme icin ozur dileriz.