İstifa Et Sedat Doğan!

• Konbuyu başlatan Alim Aslan
  • Başlangıç tarihi
A

Alim Aslan

Misafir
Açıklama yapmaya bile gerek yok,terbiyesiz herifin birisi bizim evimizde yani Türk örf ve adetlerine göre namusumuzda bize ana avrat küfredecek,bizi temsil eden adamda bu şahıstan özür dileyecek!!!

DERHAL İSTİFA ET SEDAT DOĞAN!

Nedendir bilmem oldum olası hiç sevemedim bu adamı ben..Bi iticilik,bi yapmacıklık var üzerinde..Bu son olay da söylenecek şey yok.Adnan Polat'ın stad açılışındaki olaylarda taraftara haddini aşması gibi Sedat Doğan da haddini fazlasıyla aşmış.Umarım gereken neyse yapılır.

Dün konuşmasını dinledim tv de. O konuşurken fonda antu ve türevlerinin Volkan a destek için yaptığı sayfalar vardı. Ne hissetti acaba arkadaş. Ben içimden alayına sövüyodum. Bide demezmi aradım ama ulaşamadım, ulaşamayınca da söylemek istediklerimi mesaj yoluyla ilettim. Bu olayda üzülen tarafın milyonlarca Galatasaray taraftarı olduğunu ve bunların gönlünü kimsenin almaya tenezül dahi etmediğini kendisine hatırlatmak isterim...

Nedense bu tip yoneticiler hep bizden cikiyor.Karsi tarafin taraftari olmadik rezillik yapar ozel macta sahalara iner,basket macinda sahalara iner,futbolcusu kufreder ama yoneticisi hep sahip cikar.Adamlar sike yapar bizim yoneticilerimiz sikenin ustune gidecegine karsi taraf cok birlik ne guzel gibi anlamsiz demecler verirler.Galatasaray taraftari bu kadar basiretsiz yonetimlere ragmen futbol ve basketbol demeden butun maclari doldurur.Hemde yonetimin yol sorununu cozemedigi,mac saatlerini uygun ayarlayamadigi ve hatta salonlara birkac kapidan sokarak eziyet verdigi halde gelir.Sike yapmis ve her turlu rezilligi daha once Galatasaray taraftarina yapmis olan adamlari Milli mac oldugu icin alkislar.3-0 maglup duruma dusuldugu bir ortamda dunyada butun taraftarlarin yapacagi bir alkisli protestoyu yapti diye kufur yer bu taraftar.Ve bizim yoneticimiz gider bu adami arar.O kadar sinirliyimki cumleler anlamsiz olmaya baslayacak.Ergun Gursoy,Adnan Polat,Abdurrahim Albayrak,Sedat Dogan,Ali Durust gibi kisiler dussun artik yakamizdan.Yokmu bir tane omurgali bu takimda yoneticilik yapacak kisi.

Bu Sedat Doğan denen insan istifa etmezse ben kombinem olduğu halde bir daha maça gitmiyorum. Başkan'a da her gördüğüm yerde istifa çağrısı yapacağım.

Fevri tepkiler veriyorsunuz. Sedat Doğan tabii ki içten özür dilemedi. Politik bir özürdü bu. Ne bekliyordunuz ki? Volkan haketmişti demesini mi?

Bıraksın özür dilemeyi de;volkan denilen karaktersiz kişiliği araması bile başlı başına "istifa" sebebi zaten.diğer yayınlara bağlanıp açıklama yapması da çok komik olmuş gerçekten.Hiç kimseye kalmadı o gereksiz kişiliğe yapılan haklı protestoyu savunmak,yapılanlar az bile kalmış ki bunu yapan sadece biz değiliz,orada sadece GS'lılar yok,herkes adı gibi biliyor da ,bugünler de işlerine böyle geliyo olsa gerek.malum artık Arda özelinde saldırabilecek bi GALATASARAY karşılarında yok,daha doğrusu hiçbir futbolcu özelinde bize saldıramıyolar.Ne yapsınlar hadi buradan bi dilimize dolayalım demişler,tabi objektif(!!!) yorumcuları da karaktersizi yakın korumaya almışlar.yemiyoruz ama!Ne volkan ne de emre'ye yapılanlar için içimde en ufak bi üzüntü ya da ayıp edilmiş hissi uyanmıyor,herkesin yüreğine sağlık.Ne ekersen onu biçersin,herkes hakettiğini yaşıyor.İlahi adalet!!!

Fevri tepkiler veriyorsunuz. Sedat Doğan tabii ki içten özür dilemedi. Politik bir özürdü bu. Ne bekliyordunuz ki? Volkan haketmişti demesini mi?
hiçbirşey dememesini bekliyoruz.Ona mı kaldı tribünlere küfür eden adam ıslıklandı diye kontak kurup destek vermek.Karşıdakinin ne bok olduğunu hala anlamadan aptal centilmenlik sevdası peşinde koşmanın hiçbir anlamı yok..bıktık artık taraftarı satan yöneticilerden..'kendisine yapılanı doğru bulmadığımızı belirten bir mesaj attım' diyor..direk satıyor ordaki taraftarı..aynı adnan polat ın açılış maçında sattığı gibi..bu tarz omurgasızlar barınamayacak artık bu kulüpte..

hiçbirşey dememesini bekliyoruz.Ona mı kaldı tribünlere küfür eden adam ıslıklandı diye kontak kurup destek vermek.Karşıdakinin ne bok olduğunu hala anlamadan aptal centilmenlik sevdası peşinde koşmanın hiçbir anlamı yok..bıktık artık taraftarı satan yöneticilerden..'kendisine yapılanı doğru bulmadığımızı belirten bir mesaj attım' diyor..direk satıyor ordaki taraftarı..aynı adnan polat ın açılış maçında sattığı gibi..bu tarz omurgasızlar barınamayacak artık bu kulüpte..

Nokta.

Ne demek tabiki içten özür dilemedi yahu.Dİplomatik dilde,bilmem ne dilde başındaki kelime ne olursa olsun Galatasaray'lı bir yönetici böyle şerefsiz bir adamdan özür dileyemez.Galatasaray yöneticisi Galatasaray adını temsil eder ve yaptığı her hareket camia'yı bağlar.Galatasaray camiasına ana avrat küfretmiş birindende özür dileyen bir şahıstan temsil yetkisi derhal alınmalıdır.Bırakalım yok öyleydi,yok böyleydi,suda çok derindi ayaklarını!!!

Bu şahıs tamamen rol çalma peşinde olan,Galatasaray'a kendi egoları uğruna zarar verebilecek klasik bir tipi temsil ediyor,bilen bilir çoktur bizim camiada böyleleri,şimdi diyorumki artık yeter,nüfusu,babası,bilmem kimi,kısacası etiketi ne olursa olsun böyle adamları bu camiadan temizlemeliyiz.

İstifa edeceği güne kadar daha yüksek sesle İSTİFA ET Sedat DOĞAN!

Yapılan açıklamaları kabul etmek güç ama verilen tepki Galatasaray taraftarına yakışacak cinsten olmalı. Yöneticimize yönelik kullanılan sözlere dikkat etmekte fayda var.

Tam bilmiyorum kulüpte nasıl bir görev üstlendi ama arka planda olan biri olduğunu tahmin ediyorum. Gerçi ön planda olsa da fark etmez, şu açıklamaların mantığını kavramak güç!

Kulübün iletişimden sorumlu yöneticisi Onur bey.Yani geri planda filan değil,bizim koca Galatasaray'ımızın vitrini bu şahısa bırakılmış durumda.İlk önce bireysel olarak iletişimi öğrensin sonra koca Galatasaray'ın iletişimi ile uğraşsın.Babası bilmem kim diye bu kulüpte artık kimse yönetici olmamalı!

Bu arada iletişim anlamında ortaya çıkardığı en dahiyane proje ise taraftarların maçtan önce penaltı atması,bu futbolcularla taraftarı bir potada eritecek büyük bir projeymiş.Harbiden öyle övünerek anlatıyorki bu projeyi,duyanda ilk matbaayı bulduğunu sanar.:D

dünkü şikecilerin maçı ile bugünkü ırkçılara karşı oynadığımız maçtan sonra aklıma geldin sedat doğan efendi..Galatasaray a küfür edenleri alkışlayan kabasakalı gördün mü..tebrik mesajı da çekmişindir !! ya da ırkçı çarşının kendi futbolcumuz Eboue ye yaptıklarından sonra kendi futbolcuna moral mesajı çektin mi? sen herşeye farklı açıdan bakıyorsun ama dimi? marjinal adam seni..kesin Van için soyunan ırkçı çarşıya tebrik mesajı çekmişindir !!

Sezer hocam yapma ırkçılık falan çok tehlikeli söylemler. Beşiktaşlılar orda sadece Galatasaray forması giydiği için o pislikleri yaptılar, siyahi olduğu için değil.

Sedat Doğan 'ın gidişatı da pek iyi görünmüyor. Sanırım kendisi taraftardan sorumlu yönetici olarak da görev yapıyor. Özür dilemek kolay da önce çıksın şu deplasman yasağını bi açıklasın. Hangi akla hizmet kabul etmiş acaba...