İyi ki Doğdun Önder Çiçekoğlu

Site için, bizim için ve benim için çok değerli bir insan olan Önder Abi'nin doğum günü.

Hepimiz tanıyor ve çok seviyoruz, o yüzden sözü fazla uzatmayacağım; Galatasaray için özlediği mutlulukları yaşadığı ve her konuda isteklerinin gönlünce olduğu bir yıl olur inşallah.

Galatasaray Basketbol Şubesi'nin bugünlere gelmesini sağlayan kişilerden biri, Kadın Takımımız küme düştüğünde bile bu şubenin peşini bırakmayan Önder Abi, nice senelere...

İyi ki doğdun, iyi ki varsın derler ya; işte bu söz tam Önder Çiçekoğlu için söylenmiştir.

O doğmasaydı, olmasaydı, bu siteyi bu günlere getirmeseydi belki hiçbirimiz birbirimizi tanımayacaktık. Uzun süre bu siteyi tek başına taşıdı. Minnettarız Önder Çiçekoğlu. İyi ki doğdun.

Tanıştığım günden bu yana her türlü sorunum ile ilgilenen, site ile tanışmamı sağlayan, forum dışında gerçek bir abi kendisi. Onu tanıdığım için gerçekten mutluyum ve kendimi şanslı hissediyorum. Daha kimsenin bu takımlardan haberi ve ilgisi yokken, bu adam her maça gitti, takımlarımızı asla yalnız bırakmadı. Şimdi bu takımlar bin kişilere oynuyorsa bunda Önder abinin payı çok büyük, anlatılamayacak şekilde hem de.

Kendisini gerçekten çok seviyoruz, yolunda ilerliyoruz abi.

Doğum günün kutlu olsun, her şeyin gönlünce olması dileğiyle..

Önder benim tanıdığım en baba adamlardan biridir, zamanında benim için çok uğraştı asla unutmam, ona inşallah yakında çok güzel bir doğum günü hediyesi vereceğim.

Kardeşim sevildiğini bil, nice mutlu senelere...

Yıldızdan-Bayrampaşa'ya trafikte 12dk'da giden adam.

Antep' te kızlar kupaya yürürken tanıştığım ve tanıştığım için kendimi inanılmaz şanslı gördüğüm, bugün burada hep beraber bir şeyler yapabilmemizin mimarı abimizin doğum günü kutlu olsun.

Yıldızdan-Bayrampaşa'ya trafikte 12dk'da giden adam.

Bunu okuyunca aklıma şu dialog geldi.
Aras Kafkaslı: Abi döneceksen sola sinyali ver istersen.
Önder Çiçekoğlu: Gerek yok ben şimdi şu arabanın önünden kırar geçerim oraya. :)

Çok heyecanlı oluyor abi kullandığın arabaya binmek, umarım bir gün yine yaşarım o heyecanı :p

O şimdi başlığın açılmasından bile rahatsız olmuştur, ne gerek vardı dercesine bir bakar konuya...

Yeni yaşında en kötü günün, 9 Nisan 2009 akşamında yaşadığın duygularla dolu olsun..

Kardeşim, dostum takımdaşım...
Kulübümüze verdiğin emekler için binlerce kez teşekkür ederim yeni yaşını canı gönülden kutlarım.

Benim gibi sıradan bir Galatasaraylı değil gördüğüm kadarıyla. Basketbola ve özellikle kadın şubesine kimse başını çevirip bakmazken, maça giden 10-15 kişiden biri de O'ydu. Münferiden deplasmanlara giden de..

İyi kötü bir yerlere geldiyse kadın şubesi, en çok sevinmek Önder Başkan'ın hakkıdır benim fikrimce..

Tebrik ederim. Seneye de tebrik edebilmeyi dilerim.