İyi ki Doğdun Onur Uncu!

İyi adamdır Uncu, hoştur. Muhabbeti tatlıdır. Sessiz, geri planda takılmayı seven biri. Hakan Balta'yı çok sever.
Gerçi kimi, neye anlatıyorsam?
Kısacası tanı bu adamı.
Ben kız olsam...

Doğumgünlerinin en güzel tarafı -esasında gerçek zenginliğin olan- çevrendeki güzel insanlara dair etraflıca düşünebilmektir muhtemelen.Bunu yaparken Gsbasket'e bir kez daha müteşekkir oldum.Zira geçen ona yakın yılda o kadar çok insan tanımışım ki Gsbasket sayesinde.Yerine göre sabah akşam birlikte olduğum insanlar bir tarafa;irtibatı kaybettiğim,buraya hiç uğramayan insanları hatırlamak bile o kadar keyifli ki.
Konuyu kimin açtığını tahmin etmek zor olmadı.Hakan Balta'yı pek sevmese de kalan her konudaki artılarıyla bu açığı kapatır. :) Benim için tanışılması gerekir demiş ama esas tanışılması gereken kendisidir.Bunca ilginç adamı barındıran forumun en özgün karakterdir belki de.Dolu adamdır,yerine göre ciddi mizacıyla yaptığı bir espri acayip yer edebilir zihninizde. :)
Yunus'un yanında doyurucu yazılarıyla forumu yukarı çeken Semih'e,buradaki üslubu zaman zaman sert olmakla birlikte dışarıda şeker gibi bir adam olan Tugay'a ve her zamanki inceliğiyle beni niteleyen Saadet'e çok teşekkür ederim. :) İyi ki varsınız,birlikte nice güzel yıllara.