İyiki Doğdun Nisan YILDIZ

• Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
E

Erdal Can İçelli

Misafir
Gsbasket ailesinin sevilen isimlerinden Eyüp Abimizin biricik kızı bizim kardeşimiz olan her ne kadar fenerli olsa da forumca en çok sevilen fenerli Nisan kardeşimizin dogum günü bugün bütün Gsbasket adına doğum gününü kutlar yeni yaşında mutluluk,sağlık ve bol oyuncak diliyorum :)
en güzel yaşlar senin olsun Nisan kardeş

Ufak cadının doğum günü kutlu olsun.Babası kızını deniz bisikletini bindirdiğimizde baya korkmuştu :) Şamandırayı geçmiyoruz Eyüp abii :)

Her ne kadar Eyüp'ü tanımasam da GS'lılığını takdir ettiğim bir kardeşim. Kızınında, babasından bu ilhamı alacağına inanıyorum. "İyi doğdun Nisan" diyorum. İsmin gibi hayatında güzel olur inşallah...

Gözlerim doldu, hepinize çok teşekkür ederim. Bu sıralar kızımla zor bir dönemden geçiyoruz, umarım bağlarımız dahada güçlenerek bu süreci aşarız.

Fener'li veya Galatasaray'lı diyemeyiz henüz, ama Sarı-Kırmızıyı çok seviyor, bana geldiğinde forması hep sırtınd, bakalım neler olacak :)

BÜTÜN KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM, HEPİMİZİN ÇOCUKLARI MUTLU VE SAĞLIKLI BÜYÜSÜN DİYORUM!

Sühan Cem' Alıntı:
Her ne kadar Eyüp'ü tanımasam da GS'lılığını takdir ettiğim bir kardeşim. Kızınında, babasından bu ilhamı alacağına inanıyorum. "İyi doğdun Nisan" diyorum. İsmin gibi hayatında güzel olur inşallah...
Görüşlerinizi ve yaklaşımlarınızı çok beğeniyorum, tanışmamış olabiliriz ama gönüller bir :)

Arda Öztürk' Alıntı:
Ufak cadının doğum günü kutlu olsun.Babası kızını deniz bisikletini bindirdiğimizde baya korkmuştu :) Şamandırayı geçmiyoruz Eyüp abii :)
Arda, bana deniz bisikleti deme :)

Eyüp abi senden habersiz açtım ama son zamanlarda msn'de pek karşılaşamıyoruz Nisan'da benim bir kardeşimden farkı yok ondan dolayı senin hoşgörüne sığınarak bu konuyu açtım umarım kızmamışsındır.

Nisan kardeşim tekrar tekrar doğum günün kutlu olsun Babanla birlikte nice senelere çok şanslısın böyle bir babaya sahip oldugun için gözlerinden öpüyorum