İzmir Bşb. Bld.: 54 - ENGELSİZ ASLANLAR: 82

Yer: Celal Atik Spor Salonu (Fuar İçi)
Tarih / Saat: 08.03.2009 Pazar / 13.00

engelsiz_aslanlar.jpg
 
Re: İzmir Bşb. Bld. - ENGELSİZ ASLANLAR

Pazar günü orada olacağım.Kalabalık bir taraftar grubuyla engelsiz aslanlarımızı destekleyeceğiz.
 
Re: İzmir Bşb. Bld. - ENGELSİZ ASLANLAR

Bu hafta çıplak gözle izleme şansı buldum İzmir takımını.Açıkçası beğendim.İsmail,Hasan Kodal ve Haktan dikkatimi çeken oyuncular oldu.
Ciddiyetimizle kazanacağımıza inanıyorum.
 
Re: İzmir Bşb. Bld. - ENGELSİZ ASLANLAR

Bu arada bu maçda Yüksek Seçim Kurumunun Celal Atik spor salonuna el koyması nedeni ile Evka-4 spor salonunda oynanacak gidecek arkadaşların dikkatine.
 
Re: İzmir Bşb. Bld. - ENGELSİZ ASLANLAR

Maça gelicek arkadaşlar saat 11.00'da Lozan kapısında toplanılcak.Eğer orada olmayacaklar içinse yeri tarif edeyim Alsancak'dan falan geçiyor 165-168 Evka 4 otobüsleri var orada binip İtfaiye durağında ineceksiniz.
 
Re: İzmir Bşb. Bld. - ENGELSİZ ASLANLAR

Engelsiz Aslanlar gerekeni yapacaktır inşallah İzmirlilerde gerekli desteği verip onları mutlu ederler.
 
Re: İzmir Bşb. Bld. - ENGELSİZ ASLANLAR

İzmir B.B. 54 - Galatasaray 82
Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, İzmir Büyükşehir Belediye'yi deplasmanda 82-54 mağlup etmeyi başardı.

Deplasmanlı Süper Lig'de namağlup liderliğini sürdüren Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı İzmir Büyükşehir Belediye'yi 82-54 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray'da Matt Scott 29 sayıyla en skorer oyuncu olurken onu 26 sayıyla Peter Tucek ve 22 sayıyla Ferit Gümüş izledi.

1. Periyot: 22-25
2. Periyot: 7-17
3. Periyot: 10-24
4. Periyot: 15-16

Galatasaray.org
 
Takımımıza yaklaşık 150 kişi kadar bir taraftar grubuyla destek verdik.Maça Matt Scott,Tucek,İsmail,Serdar ve Ferit beşiyle başladık ve üçüncü periyodun sonuna kadar aynı beşle oynadık.Karşılaşma çekişmeli başladı ilk periyot karşılıklı sayılarla geçildi bu periyotta takımımızın sayı gücünü Matt Scott çekerken rakip takım İzmir BŞ Bld takımı pota altından kolay sayılar buldu.İkinci periyodun sonlarına kadar maç hep kafa kafaya gitti takımın performansını beğenmeyen Sedat hoca kenardan sürekli oyuncuları uyardı.Periyodun sonlarına doğru savunmayı güçlendiren takımımız vites yükselterek ilk yarıyı 13 sayı farkla önde kapattı.İkinci yarıya pota altından bulduğumuz sayılarla başlayan takımımız savunma direncini her geçen dakika arttırarak farkı açmaya başladı.Takımımızın sayılarına rakip takım Erman'ın sayılarıyla direnmeye çalışsada periyodun sonlarına doğru farkı 30 sayıya kadar çıkardık.Dördüncü periyotta üç periyodun tamamında oynayan oyuncular teker teker yerlerini kenardaki oyunculara bıraktı bu periyotta özellikle Şuayip etkili oldu ve maçı 82-54 kazandık.
 
Dün SGK ve Mersin karşısında aldığımız şok mağlubiyetlerden sonra aldığınız bu galibiyet yüzümü güldürdü. Saolun varolun Engelsiz Aslanlar.
 

Üst