İzmir BŞB - Engelsiz Aslanlar

İzmir BŞB - GALATASARAY
20.04.2008 Pazar, Saat: 12:00
Yer: Celal Atik Spor Salonu

İzmirli renktaşlarımızı maça bekliyoruz.
 
kesinlikle izmirdeki renkdaşlarımız çıkarma yapacağı bir maç olmalı.bu sene armayı görecekleri basketbol ve engelli basket takımımız senede bir kaç kere geliyor ve şimdi en önemli ve değer verdiğimiz takımımız ENGELSİZ ASLANLAR izmire gelecekler.ve onları orda yalnız bırakmayacaklarını umut ediyorum.

haydariyi kesinlikle görmenizi tavsiye ederim.engelli basketin HAGİSİ.. ;)


haydi bastır galatasaray.

en büyüksün galatasaray...
 
İzmirli renktaşlar;

Evet ne yazık ki Türkiye´de bizimle yarışabilecek bir takım yok, evet maçın sonucu belli, evet sizi heyecanlı bir maç beklemiyor... Sizi gücünün bilincinde olmasına rağmen asla rakibi küçük görmeyip, onlara saygı duyup (onlar saygı duymasa da) her maça aynı ciddiyetle çıkan bir takım bekliyor.
 
Pazar günü gideceğim bu maça.

Haydariyi bilmemde,Tucek hayranı olarak eğlenceli bir 2 saat geçireceğime eminim.

Maç Celal Atik'teymiş,yer bakımından İzmirde daha güzel bir salonda oynanamazdı herhalde.

Zorlanmadan kazanırız gibime geliyor,hayırlısı bakalım...
 
GALATASARAY'ın kalesi İZMİR'den hepinize selamlar nihayet o gün geldi bir yıldır bu maçı bekliyordum.geçen sene hasta olduğum için engelsiz aslanlarımızın maçına gidemediğim için çok üzülmüştüm.pazar günü oradayım.engelsiz aslanlarımızın avrupa kupası maçından önceki son maçı olan izmir bşb karşılaşmasına keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyen bütün izmirlileri bu maça bekliyoruz.maç celal atikte.salonu bilmeyenler varsa çok kolay bir yerde fuarın içinde izmirde 19-27 nisan arasında açılacak 13.kitapfuarı alanının tam karşısında yani bulamama gibi bir sorununuz olamaz.
haydi izmirli ultraslanlar salonu doldurma


"Ne adımı soyadımı nede öldüğüm yaşı
GALATASARAY'lılığımı göstersin o mezar taşı"
 
İzmir B.B. 57 - Galatasaray 73

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı deplasmanda oynadığı İzmir Büyükşehir Belediye karşılaşmasında da galibiyetle ayrıldı.

Tekerlekli Sandalye Deplasmanlı Süper Ligi'nde namağlup liderliğini sürdüren Galatasaray, deplasmanda oynadığı İzmir Büyükşehir Belediye maçından 73-57 galip ayrıldı.

Takımımızda, Özgür 22, Tucek 18 ve Justin 16 sayıyla en skorer oyuncular oldular.
 
Zaten yüzümüzü her daim güldüren kaç takımımımız var ki. Ama biz yine de hak ettikleri desteği esirgemeye devam edelim. Bize de yakışan bu zaten!

Teşekkürler Engelsiz Aslanlar...
 
Diğer başlıkta millet takımı asadursun. Onur abi ne güzel söylemişsin destek veremedik diye. Madem skor çok önemli sizler için neden buraya ilgi göstermiyorsunuz acaba?
 
Dün takımımızı 12 kişilik bir grup olarak karşıladık,bugün de tribünde elimizden gelenin en iyisini yaptık.

Aslanlarımız da beklediğimiz gibi kazandı,ilk periyotta biraz bocalasalar da.

Yolu açık olsun takımımızın.Avrupa'da kupayı istiyoruz.
 
Cok güzel mactı ultrAslan izmir olarak baya bir kalabalık grupla takımımıza detek verdik zaten macıda rahat kazandık mac sonu kendi takımımızla beraber izmirli oyuncularıda cagırdık ama tenezur dahi etmediler neyse herkezin yüreğine saglık...
 

Üst