Karadağlar

Başrolünü usta oyuncu Erdal Özyağcılar'ın üstlendiği 'Karadağlar', Halit Karadağ ve oğullarının hikayesini anlatırken Osmanlı'nın şatafatlı dönemlerinden fakirlik ve sefalet içinde geçen zor yıllara ışık tutuyor. Payidar Köyü'nde geçen hikayede köyün zengin ağaları ile fakir halkın hayatı arasındaki uçurumda geçim mücadeleleri, aile ilişkileri, sevgi, sadakat, inançlar hayat buluyor.

Yapımcılığını Med Yapım'ın, yönetmenliğini ise Oğuzhan Tercan'ın üstlendiği 'Karadağlar' da, İbrahim Çelikkol, Korel Cezayirli, Burak Sağyaşar, Ahmet Rıfat Şungar, Hatice Şendil, Güzin Özyağcılar, Zeynep Özyağcılar ve Aliona Bozbey rol alıyor. Görüntü yönetmenliğini Altın Portakal ödüllü Ertunç Şenkay?ın üstlendiği 'Karadağlar'ın çekimleri Kaz Dağları'nda devam ediyor. 'Karadağlar'ın senaryosunu ise Alican Yaraş kaleme alıyor.

Babam kaptırdı gidiyor bu diziye. Pazartesi akşamı salonda bu izleniyor artık, bense 37 ekrana talim edip içeride Ezel'i izliyorum. :)

Aslında senaryo ve ekip sağlam. Erdal Özyağcılar ise resmen döktürüyor, hani Amerika'da falan yaşasaydı üstad büyük ihtimal ne kadar ödül varsa toplardı. Her oynadığı dizide harikalar yaratıyor. Diziye biraz baktığımdan söylüyorum bütün bunları, adam on numara oynuyor. Sanırım şu anda ki senaryoya ise direkt etki ediyormuş. Kimden duyduğumu tam hatırlamıyorum ama şu anda ufak ufak oynamalar yapıyormuş, yani bu demek oluyor ki senaryo da bile etkili bir insan. Tabii dizi normalde romandan uyarlama olduğu için fazla çıkmıyordur konseptten..

Dizi seti karıştı. Makyöz oyuncudan şikayetçi.

Dizide avukat Selahattin'i oynayan Burak Sağyaşar'ın, sette makyöz Meryem Çifçi'nin üzerine sandalye fırlattığı iddia edildi. Makyöz, olayın ardından Çanakkale Küçükkuyu Jandarma Karakolu'na Burak Sağyaşar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Karadağlar'da Son 3 Hafta!

'Karadağlar' dizisinde rol alan İbrahim Çelikkol, önceki gece Anjelique'te eğlendi. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çelikkol, üç hafta sonra 'Karadağlar'ın sona ereceğini belirtti. Yakında, başrollerini Deniz Çakır'la paylaşacağı 'İffet' isimli dizi ile seyircinin karşısına çıkacağını söyleyen ünlü oyuncu, 'Karadağlar' biter bitmez 'İffet'in çekimlerinin başlayacağını belirtti.