Karagücü-Galatasaray 44-77

Geçen sene soğuk terler döktürmüştü takımımız Ankara´da. Sonunda kazanmıştık ama yılın en kötü oyununu oynadığımızı söylemişti Sedat Hoca´mız. Ancak bu sezon sorun yaşayacağımza ihtimal vermiyorum normal sezonun kapanış maçında.

Ankara´da olan ya da farklı illerden armanın peşinde koşturup maça gelmeye niyetli olanlar için;

Karagücü maçlarını Bilkent´te Genelkurmay´a bağlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi içinde bulunan salonda oynuyor. Maçın saati ve salon kapasitesinin yetersizliği düşünüldüğünde pazar uykusundan fedakarlık etmek şart görünüyor.

Umarım takımımız Ankara´da hakettiği ilgiyi görür.
 
Re: Karagücü-Galatasaray 18.5.2008 Saat: 12:00

Bu hafta okulda şenlikler var ve o kadar yoğun bir hafta yaşıyorum ki engelsiz aslanlara gerekli ilgiyi gösteremedim, üzgünüm.

Başarılar Engelsiz Aslanlar.
 
Re: Karagücü-Galatasaray 18.5.2008 Saat: 12:00

Onurcum takım karşılanacak mı, bir de geçen seneki gibi servis kaldırılması düşünülüyor mu ? Bilgi verebilirsen sevinirim
 
Re: Karagücü-Galatasaray 18.5.2008 Saat: 12:00

Otelde karşılamayı düşünüyoruz Can. Salonda bize ayrılan yer dolar muhtemelen Bilkentli Aslanlar ve GATA´lı Aslanlar´ın katılımıyla. Ancak merkezden gösterilen yoğun ilgi (!) nedeniyle servis zor gibi görünüyor.
 
Re: Karagücü-Galatasaray 18.5.2008 Saat: 12:00

Takımımız kazasız belasız son maçından eminim galip gelecektir. Onur abi salon dolu olur mu dersin, yeterli destek olur umarım ligi güzel kapatsınlar Engelsiz ASLANLAR !
 
Re: Karagücü-Galatasaray 18.5.2008 Saat: 12:00

Burak salon kapasitesi (100) göz önünde bulundurulduğunda dolacağından şüphem yok.
 
Dün gece takımımızı otelde 8 kişilik bir grupla ziyaret ettiğimizde Sedat Hoca biraz da sitemkar biçimde "Atatürk Havaalanına indiğimizde bile bu kadar taraftar yoktu" sözlerini söylediğinde buruk bir mutluluk yaşamıştık. Ancak bugün anladım ki Engelsiz Aslanlar´ımızın ezeli rakibimiz tekerlekli sandalye şubesini kurmaması halinde dolu tribünlere karşı oynama şansı yok. Neyse, demek ki Engelsiz Aslanlar´ın hakettiği taraftar desteği bu kadarmış!

Maça gelirsek, geçen senenin aksine soğuk terler döktürmedi takımımız bu sefer. Haidari´yi izlemek isterdik ancak İsveç´e gitmiş izinli olarak.

Sedat Hoca ve Engelsiz Aslanlar´a teşekkürler.
 
Onur abi senden bu sözleri gerçekten çok üzüldüm Engelsiz Aslanlar bunları mı hak ediyor dedim kendi kendime sitem edercesine! Yine de herşeye rağmen bu maçından galip gelen ASLANLARA teşekkürler! :oops:
 
İnamoto, Caruscca ,Ali Lukunku ,Almaguer gibi bu takıma 1 katkısı olmayan oyuncuları kucaklara alan ve onlara atkılar takan ve bu aslanları karşılamaya gitmeyen; içi Galatasaray Sevgisi dolmuş insanlara selam olsun Sedat Hoca'nın bu sözlerinden sonra
 
Söylenecek çok şey var aslında. Sedat Hoca'nın otelde söyledikleri çok içimi burktu. Maçta Serdar abi'nin (Mengi) "Avrupa Şampiyonu geliyor, gelen taraftara bak" lafına da söylenebilecek hiç bir şey yoktu.

Ayrıca, geçen seneye göre forumda bile bir heyecan yok. Yazılan post sayısından, görüntülenme sayısından geçen seneye oranla bir düşüş olduğu gerçek. Resmi sitede bile maçın sonucu yazmıyor.

8 (sekiz) kişiydik tribünde. Bilkentli Aslanlar'ın getirdiği gülleri önce takımımıza verdik, sonra Karagücü'nü çağırdık onlara da verdik, ellerini sıktık, başarı diledik. Hem de sahanın içine girerek.

Maç tam bir antrenman havasında geçti. İlk yarı Serdar-Selim S-Ahmet-Ferit-Özgür beşi çıktı ve 20 dk oynadı. İkinci yarı Petr-Justin-Selim D-Seyran-Ali Asker beşi 20 dk oynadı. Haidari ve Gazi kadroda yoktu. Mola almadık, Karagücü molalarında hoca yerinden bile kalkmadı, maç sırasında da pek bir şey söylemedi. Boş turnikeleri atsak ve biraz da kendimizi sıksak 100 olurdu ama takım kendini hiç sıkmadı.

İsmail ve Ahmet'in devre arasındaki teke tek oyunu izlenmeye değerdi.

Bugün bu takımla bir kez daha gurur duydum. İşlerini doğru yaptıkları, ciddiye aldıkları ve yürekten yaptıkları için. Para için değil, arma, forma ve taraftar uğruna oynadıkları için. Samimiyetleri, güler yüzleri ve amatör ruhları için.

BU SENE BASKETTE TARİH YAZDINIZ
KUPALARI KİMSELERE BIRAKMADINIZ
ŞAMPİYONLAR LİGİNİ SİZ KAZANDINIZ
ENGELSİZ ASLANLAR HEP YANINDAYIZ
 
Takıma ilk günden beri aynı şevkle ilgi gösteren,Avrupa Şampiyonluğu'ndan sonra ortaya çıkan balon sevgi gösterilerinden uzak ; bu deplasmanda da tüm benliğiyle desteğini veren,otellere kadar yorulan arkadaşlarımıza buradan teşekkür ediyorum...
Takımı da klasik olarak tebrik edelim =)
 
demek ki bizim taraftarımız başarıyı haketmiyor.

yukarda da yazılmış her maçtan önce ve sonra buraya yazılanlara bakıyorum da cok belirgin bi düşüş var.
sadece peşinden koşan 30-40 kişilik bi grubun takımı olucak sanırım bu takım sonunda.

gecen sene o kadar ilgisizliğe ragmen sampiyon oldular ama en azından taraftar bazında bi sahiplenme vardı. bu sene özellikle yeni yönetim geldikten sonra yönetim bazında takıma karsı bi sahiplenme oldu fakat taraftar iyice takımdan elini eteğini çekti.

en azından gecen haftaki beşiktaş maçını bu takım 200-300 minimum kişiye oynamalıydı ama 30-35 kişi vardı salonda yalnızca.

dün de 8 kişi varmış. hem de bu takım ankaraya sene de 1-2 defa gidiyo sadece. yazık valla. gercekten başarıyı haketmediğimizi düsünmeye başladım artık.

gidenlerin ayaklarına saglık. takımımızın da ellerine saglık..
 

Üst