Karakol

Ertan Saban'ın, Behzat Ç.'den de sert bir komiser olan Reşat rolüne can vereceği; Seda Akman, Zeynep Eronat, Ekin Türkmen, Müge Boz, Mustafa Avkıran, Mahir İpek, Levent Özdilek ve Güray Kip'in yer alacağı Karakol dizisi 11 Mayıs Çarşamba akşamı saat 23:15'te Show Tv'de başlıyor...

Dizide, İçişleri Bakanlığı'nın büyükşehirlerde artan suç oranını önleyebilmek için geliştirdiği yeni proje kapsamında kurduğu Özel Tim'in maceralarını konu ediniyor. En yetenekli polislerden oluşan bu ekip, suç oranı en yüksek bölgelerdeki karakollara yerleştirilerek suç ve suçlularla mücadele edecek. Dizide Özel Tim'in başındaki 'polis Reşat'ı Ertan Saban canlandırırken güzel oyuncu Ekin Türkmen ise hayat kadını rolüyle ekrana gelecek.

Dizinin oyuncuları, birbirinden gerçekçi aksiyon sahnelerinin çekimi için özel yetkili kişilerde ders alıyor. Yakın dövüş, silah tutma ve atış dersleri alan ünlüler, aksiyon sahnelerinin çekimlerinde yüksek performans sergileyecek. Hayatlarında ilk kez silahla tanışan dizi oyuncuları, aldıkları eğitimler

Dizi tam bir çakma tabikide beklenildiği gibi. Ancak Show'un da abuk subuk bir saatte yayınladığını belirtmekte fayda var. Show bu sene çok dizi harcadı. Elinde sadece 3 dizisi var, kaldı ki bunlardan Karadağlar Survivor ile aynı gün ve dizinin final yapma ihtimali de var istenilen seviyede olmadığı için. O yüzden Show bu diziyi kolay gözden çıkartmayacaktır. Tabi bu dizi ne kadar dayanabilir orası da meçhul

bende saati sacmada olsa muhtesem yüzyıl gibi herkesi o kanala baglayan bir dizinin hemen arkasında olması bir avantaj hemen harcancak bir dizi degil gibi gozukuyor.Burası İstanbul Hacı :)

Her ağzı bozuk polis Behzat Ç. değildir
Memet Güler yazdı...

Merakla beklediğim bir polisiye başladı bu hafta, hemen Muhteşem Yüzyıl’ın ardından, Show ekranında. Adı Karakol. Biraz da Behzat Ç.’nin yarattığı rüzgârla, ekranda bir polisiye fırtınası yaşanıyor şu sıralarda. Bir umut açtım, bitene kadar da gözümü kırpmadım. Ama ekranda gör...düklerim neredeyse bir polisiye dizinin parodisi gibiydi, gördüklerime inanamadım. Ortada ne doğru düzgün bir konu, ne de gerçeğe uygun bir kurgu vardı. Reşat Komiser, yani Ertan Saban otomobilden inerken, müdürüyle konuşurken, çocuklarıyla ilgilenirken sürekli tuhaf bir poz içindeydi. Reşat karakter değil, sanki bir karikatür gibiydi. Kadın polislerin operasyona topuklu ayakkabı ve mini etekle gitmesi de işin tuzu biberiydi. Motosikletli kovalamaca sahneleri tamamdı da, hele de o karakolun içindeki sahneler olacak iş değildi. Argosu Behzat Ç. kıvamındaydı ama Karakol, Behzat Ç.’nin değil rakibi, taklidi bile değildi. Üzgünüm, hiç olmamış...

Dizinin günü yada saati muhtemelen gene değişecek ya önümüzdeki hafta için yada önümüzdeki haftadan sonra. Show Tv'nin eseri tabi bunlar, Allah Show Tv dizilerine sabır versin. Eğer çok üst düzey bir dizi değilse Show Tv mutlaka saçma saat ve günlere koyarak diziyi harcıyor..

Dizi çok manyak ya bayıldım ben çokta doğal bu diziyi harcamaz Showtv işini bilir sonuçta bence dizi uzmanı bir kanal:) Kadroda çok sağlam kolay kolay bitmez..Bu gün değiştirme olayı ise kanalın banko zirvede olduğu günler var zaten diğer günleri ele geçirmeye çalışıyor birazda nabız yokluyolar bence.

Vıcık vıcık "çakmalık" akıyor diziden. Son zamanlarda bir de röportaj falan vermişler "her küfür eden polis Behzat Ç. değil" diye. Şu motorcu polisi oynayan hatun keşke Behzat Ç.'de de oynasaydı, gerçi ilk bölümlerde mülkiye müfettişi olarak girmişti ama keşke sürekli olsaydı. "Bi s..... git ya" demesi çok hoş.. : ) Behzat'la iyi ikili olurlardı.. =)

Show Tv'nin polisiye dizisi Karakol ilk başladığı günü ve saatine geri alındı. Karakol Çarşamba 23.15'te Show Tv ekranlarında karşınızda olacak.

Show TV’nin sert polisiye dizisi "Karakol"da rol alan Zeynep Eronat, yeni sezonda başka bir diziye transfer oldu. "Karakol"da oynadığı karakter geri planda kalan Eronat, yapım şirketi NTC Medya ile karşılıklı anlaşarak projeden ayrıldı.