Kelime Oyunu

Bloomberg HT'de haftanın her günü yayınlanan adından da anlaşılacağı üzere güzel bir kelime oyunu. Kelime dağarcığımızı geliştirmemize yardımcı olan, ailecek izlenebilecek bir program.

İzleyen var mı bilmiyorum, ama rastlarsanız öneririm. Güzel bir program. Yakında başvurmayı da düşünüyorum şahsen.

gerçekten güzel bir program. özellikle sunucusu çok süper yönlendiriyor programı. ortalama 5000 6000 alıyorum ama tabi gerçek yarışma gibi olmuyor bazen yarışmacı senden önce biliyor falan..

İyi yapıyormuşsun, Veysel. Benim de rekorum 6200 civarı. Program sunucusu ile ilgili seninle aynı düşünceleri paylaşamayacağım. Adam çok konuşuyor ve bazen de oyuncuların motivasyonunu bozuyor. Çok zor soru diyor, insanda motivasyonu sıfırlıyor. Geçenlerde adamın teki 8000 yaptı, şaştım kaldım. :)

Geçen seneden bu yana takip ediyorum. Gerçekten güzel bir yarışma.

İmkânım olsa ben de kendimi denemek isterim orada.

Kaçırmadan her gün izledigim bir program bazen yetişemiyorum ama gece 01:00'de tekrarı oluyor onu izliyorum.
İzlerken çok zevk alıyorum,sunucu ise diyecegim tek şey gözleri çok güzel :)

bende beğenerek izliyorum,
soruların sorulma tarzı hoşuma gidiyor.Sunucu da gayet başarılı bence.
Yiğit katılırsan haber ver,mutlaka izleyelim.

O zaman sürekli başvurmak lazım. Ben, şu birkaç aya kadar çok seçici olduklarını düşünmüyorum. Evli çiftler sürekli katılıyor. Dün mesela İstanbul'a okumaya gelen, üniversiteli dört ev arkadaşı birden katıldı. Ben, sonbahara doğru başvurabilirim ancak.

Bu arada programın reytingleri artmış olmalı. Önceden reklam almazken, şimdi reklam alıyorlar.

Yiğit Pazar' Alıntı:
O zaman sürekli başvurmak lazım. Ben, şu birkaç aya kadar çok seçici olduklarını düşünmüyorum. Evli çiftler sürekli katılıyor. Dün mesela İstanbul'a okumaya gelen, üniversiteli dört ev arkadaşı birden katıldı. Ben, sonbahara doğru başvurabilirim ancak.

Bu arada programın reytingleri artmış olmalı. Önceden reklam almazken, şimdi reklam alıyorlar.

Programda yarışmacı seçimi konusunda objektif olunmadığı ve belli çirkin şeylerin döndüğünü düşünüyorum şahsım adına Yiğit. Ben yoruldum başvurmaktan onlar sıkılmadı benden...