Küfür!

Taraftar ne zaman küfretmelidir?

• Her zaman

Oy: 0 0.0%
  • Rakip yanlış yaptığında

• Hiçbir zaman

• Kullanılan toplam oy
    13
''Beşiktaş taraftarını ben düzeltirim'' diyen Aziz Yıldırım'a küfür etmeden nasıl taraftarlık yapılacak?Bu adam meydanı boş bulduğundan böyle laflar ortaya atıyor.İşte başlığı da bu yüzden açtım.

Stadlarda edilen küfürlerin genel içeriğine bakarsak; benim gözlemlediğim en çok küfüre Aziz Yıldırım dolayısıyla Fenerbahçe ve hakemler (fb dalkavukluğu yaptığı için) maruz kalıyor. Yıldırım kendini düzeltirse diğer taraflar otomatik olarak kendine çeki düzen verir.

Stadlarda küçük gruplar tarafından edilen küfürlerin önüne geçmenin yolu Kültür seviyesini yükseltmekten geçiyor ki bu uzun bir süreç gerektirir.

Aziz Yıldırım'a katılmak mı?Beşiktaş taraftarı en azından sadece Bjk'ın menfaatini savunuyor.Sağlam da çıkıyorlar,ayakları yere basan taraftarlık yapıyorlar.Sitelerine girip bakıyorum,sürekli marş üretiyorlar,melodi üretiyorlar.Bu taraftarı sevmeyebilirsin.Ben beşiktaşı deil,beşiktaşlıları seviyorum.Yaptıklarından da haberim var ama genel olarak kötü adam değillerdir.
Sen sevmeye bilirsin ama Aziz Yıldırım'ın Bjk taraftarı için söylediklerini aynen Gslilere de söylediğinden haberdar ol.

Not: Rakip takım başkanlarının adını doğru yazalım .

ben FB baskanına katılmıorum.Önce kendilerine baksınlar sonra baskaları ile uğraşsınlar..

Ben yorumu yanlis buluyorum. Yani bir kulup baskani baska takimin taraftari hakkinda bu tarz bi aciklama yapmasi kabul edilir bisey degil. Bu a.y. olunca, durum iyice degisiyor. Oyleki bu ulkede sevilmeyen kisiler arasinda anket yapilsa, sanirim ilk ucun icinde yerini alacaktir.

CHEYENNE

Özel insan küfürün yaratıcısı zatı muheterem ne dmiş Küfür %100 kalkarsa da olmaz taam küfür oluvcak ama 1az ipin ucu kaçtı gibi (Ali şen)
Küfür olabilecek en son şey olmalı tribünümüzde ama harbi söleyin manisa macında 4. golden sonra hanginiz
söle ersun söle
söle neoldu.....
tezahüratı katılmadınız olmasa daha iyi ama çok çok gerekmedikçe yapılmamalı ama hakedene de küfür etmeyeceğiz diye susmamalıyız...

Ersun Yanal konusunda taraftardan ben utandım.Ben Hakan Şükür'ü Gs'de istemiyorum ki milli takımda isteyeyim.Hakan Şükür gol atınca artık sevinemiyorum.Senelerdir aynı adam aynı kaleye aynı şekilde gol atıyor (Artık onu da ypamıyor) ve ben bundan sıkılıyorum.O yüzden Ferhat'ı,Uğur'u,Aydın'ı izlemek hoşuma gidiyor,Manisa'ya kiralanan Arda'nın asist yaptıktan sonra sevinmemesi de hüzünlendiriyor.
Hakan Şükür'e emeklerinden doalyı teşekkür ediyorum ama gitmesini istiyorum.Hakan oynarken herkes saç baş yoluyordu,oynamayınca da kral oynamalı diye tutturuyorlar.Ben zaten futbol seyircimizin ne yaptığını anlayamıyorum.Hasan ile kavga eder,uçakta Necati'yi döver,Ümit yerine Hakan'ı göklere çıkarır,bunca dert varken karikatür kriziyle uğraşır.İyice saçmaladılar.
Küfür hiçbir zaman olmamalıdır ama mevzu Aziz Yıldırım oldugunda kendimi zor tutuyorum.Galiba küfür edilir de topluca küfür utançtır.

Peker: Küfür yüzünden gideceğim

Efes Pilsen'in milli pivotu Kaya Peker, son yıllarda futbol sahalarında yaşanan küfür olaylarınının benzerlerini salonlarda da meydana geldiğini belirterek, bu durumun kendisini basketboldan soğuttuğunu vurduladı.

Milliyet Gazetesi'nin Taktik ekinde Gökhan Türe'nin sorularını yanıtlayan Peker, "Türkiye'de her gittiğimiz yerde küfür işitiyoruz, Örneğin Karşıyaka benim kulübüm ama onlardan bile küfür işitiyorum. Sadece orada değil, her gittiğimiz yerde küfür işitiyoruz. Gerçekten Türkiye'de basketbol oynamaktan soğudum açıkçası. Milli takım forması giymemize, Türk bayrağını taşımamıza rağmen herkes küfür ediyor. Gençken o kadar etkilenmiyordum. Ama dokuz yıldır bi ligde oynuyorum ver artık gerçekten bu tip olaylar insana koyuyor" dedi.

İspanya'da Serkan Erdoğan'ın formasını giydiği Tau Ceramica başta olmak üzere Avrupa'dan birçok kulüpten transfer teklifi aldığını belirten deneyimli pivot," Eğer ülkemden ayrılıp, Avrupa'ya transfer olursam bunun en büyük sebebi tribünlerden yükselen küfür sesleri olacak. Efes Pilsen'de oynamamın avantajıyla basketbol kariyerimi hep geliştirdim. Bu yüzden Efes'e çok şey borçluyum. Sözleşmem sezon sonunda bitecek. Tau Ceramica ve birkaç kulüpten daha resmi teklif aldım. Efes Pilsen'e sormadan hiç birşey yapmam" diye konuştu.

Kaynak: Milliyet Gazetesi / 28 Şubat 2006