Kurtlar Vadisi Gladio

fragmandan anladığım kadarıyla iskender mahkeme salonunda. önündeki tahta şeyden anladım. iskender hapise düşer dizide sezon finali olur ve sinema vizyona dizinin devamı olarak girer. iskenderin ifadeleriyle derin olaylar anlatılır.

heralde kışı bulur vizyona girmesi..

İnşallah Muro gibi sadece populariteyi kullanalım biraz para kazanalım mantığı ile çekilmez bu film yoksa gitmem arkadaş eğer Muro gibi saçma sapan bi film olacaksa.

İskender başrol mü olucak acaba? Polat ve ekibi olmıycak mı filmde?

Polatın son yaptığı hücre evi baskınları ve gizli kasanın açılması sonucu İskender Büyüğün ipliği son bölümde pazara çıkıcak ve hapse düşücek diye bekliyorum. Sonrasında da filmi çıkartırlar.

Bence Polat ve ekibi olmayacak çünkü daha önceki duyumlarda sadece Musa Uzunlar'ın filmi olacağını öğrenmiştim.

O zaman filmin ismi de İskender Büyük Gladio olsun. Polatsız Mematisiz Abdülheysiz bir filmin isminin Kurtlar Vadisi olması da çok saçma.

Kurtlar Vadisi, Polat Alemdar dizisi midir yoksa Türkiyenin içinde bulunduğu puslu vadinin ismi midir :)

Cevap ikincisi ise her türlü karanlık yapımların isminin Kurtlar Vadisi, Kurtlar Sofrası, Kurtlar Meclisi adı altında olması gerektiğini düşünüyorum :)

Sence bu diziyi kaç kişi Türkiyenin puslu vadisini anlattığı için izliyor :)

Film tabi ki merak konusu, gladio (bugünkü adıyla ergenekon) benim de çok merak ettiğim bir konu ve sinamaya nası aktarıcaklarını da merakla bekliyorum. Ama bu ekip olmadan büyük izleyici kaybı yaşarlar buda bir gerçek.

Semih Ural' Alıntı:

Film tabi ki merak konusu, gladio (bugünkü adıyla ergenekon) benim de çok merak ettiğim bir konu ve sinamaya nası aktarıcaklarını da merakla bekliyorum. Ama bu ekip olmadan büyük izleyici kaybı yaşarlar buda bir gerçek.
ben konusu için izliyorum şahsen.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Meral'i çöz, gidiyoruz...
derken ... :ehue

Kurtlar Vadisi'ne helal olsun. Böyle bir konuya sinemada değindikleri için ayrıca bir teşekkür, cesaretlerine ayrı bir teşekkür. Ne diyelim.

Semih Ural' Alıntı:

Siyasi muhabbetlere girmeseler daha çok güzel olacaktı ancak göz göre göre siyasete de girse bir çok kişi bunun farkında değil :)
Millet Polat'ın vurduklarıyla ilgileniyor genelde, bir de bu sıralar Memati'nin esprileri :)

Musa Uzunlar'ın oynu Polat Alemdar'ın önüne geçiyor bence o yüzden yakında Büyük İskender'i yok edebilirler.
Dizilerde kötü adamlar daha iyi performans gösteriyor sanırım :D Örnek vermek gerekirse, Musa Uzunlar, Benjamin Linus ( Lost ) , Joker ( Dark Night ) ...

Bugün izledim.. Film hakkında şimdi yorum yapmak doğru olmaz, spoiler içerebilir o yüzden film idare eder deyip geçelim.

Musa Uzunlar'a ise helal olsun diyorum, gerçekten çok güzel oynamış. Dizinin akibeti film'le bağlantılı olacaktır büyük ihtimal o yüzden final sahnesi diziyide etkileyecektir.

Özal, Ersever ve darbe meselelerini kendilerince anlatmaya çalışmışlar, hiç birşey bilmeyen biri "off, adamlar çok şahane film yapmışlar. Herşeyi gerçek şekliyle bize yansıtıyorlar" diyebilir o yüzden siz bazı konuları bilerek gidin filme.

Notum: 7/10

beklentiler çok büyüktü. ama yine de güzel olmuş. musa uzunlara bende hayran kaldım. çok kaliteli bir oyuncu.
filmin espirisi
Hakim: Avukatınızı nerde Sayın Büyük?
İskender: Hukuk Fakültesine yolladım :)

Çok beğendiğim türk filmlerden birisi oldu kesinlikle.
Biraz daha uzun olup diziye bile döndürseler olurdu yani o kadar tat aldım gerçekten.Filmin sonunu diziye bağlamak için çabaladılar başardılar ancak içime pek sinmedi.

vurdu kırdı küfür kıyamet kahramanlık arayan yeni nesil cnbc-e kuşağını sıkabilecek bir film. Ama az biraz kafanı kaldırıp ülkenin üstündeki bulutlara baktıysan bu filmi seversin. En azından çıkışında ''10 lira verdik şu filme be hacı böyle olcağını bilsem kızı Star Bucks'a götürürdüm bu parayla'' demezsiniz. Diziye filmden devam etme olayını beceremediler ama. Bi de artık şu İskender ölsün. Yapacak numarası , Polat'tan kaçacak yeri kalmadı adamın.