Kuzeyin Oğlu

Show Tv'de her Cuma gecesi yayınlanan bir Volkan Konak programı. İlk iki hafta harikaydı, geçen haftada Cengiz Kurtoğlu gelene kadar muhteşemdi. Ben, Cengiz'i pek sevmediğim için izlemedim o geldikten sonra ama şu sıralarda bu kadar kaliteli bir müzik programı bulmak epey zor.

İlk hafta konuksuz olarak yaptı programı, ikinci hafta Edip Akbayram konuk oldu ve baştan sona kadar muhteşemdi.

Program içinde anlattığı olaylar tipik Karadeniz'e ait, hele abisinin ve diğer Karadeniz Halkı'nın yaşadıklarını anlatınca gülmekten ölüyor insan. Velhasıl çok güzel bir program, tam konser tadında..

Bu haftaki konuk ise Hüsnü Şenlendirici. Hüsnü'de klarneti tam anlamıyla konuşturuyor be, merakla bekliyorum Cuma gecesini.

şiirden nefret eden ben, volkan konak nazım'dan bir şeyler okuduğunda şarkı aralarında , mest oluyorum.. bu programı izlemek için her cuma gecesi uykumla savaşıyorum. gidebildiğim yere kadar onlarla gidiyorum.. bir yerde ben kalıyorum , onlar devam ediyorlar.. bu hafta kim var acaba..

Müziğe tam olarak doyduğunuz bir program. Ben de genelde cuma günleri oldukça yorgun oluyorum ama dayanabildiğim kadar dayanıp izlemeye çalışıyorum. Volkan Konak'ı izlemek ayrı bir keyif oluyor...

bu hafta Kıraç konuk olacakmış.
Ben severim Kıraç'ı da..ki zaten Volkan Konak tek başına yetiyor.

Son bir iki haftadır sonuna kadar izleyemiyorum, saat konusunda biraz daha düzgün ayarlanması düşüncesindeyim diyeceğim ama son 4 program kalmış, ondan sonra tamamen bitecekmiş.

"Tadında" kalacak yani. Şimdiye kadar hiçbir müzik programını, günü gelsin diye beklemiyordum.

Bu hafta konuk yokmuş ayrıca.

Bu hafta Sabahat Akkiraz ve Ferhat Göçer konukmuş.

Sabahat Akkiraz'ı hep Neşet Ertaş ile birlikte alacağını söylüyordu, bir karmaşa var sanırım.

Konuğu varken izlemek bir keyif, yalnız olduğunda izlemek ayrı bir keyif. Bana göre -tartışmasız- son yıllara damgasını vuran müzik programı.

Programın kalitesi giderek yükseliyor, bir düşüşe geçme durumu olmadığı için tadında kalacak düşüncesine katılmıyorum. Bu haliyle sonlanırsa, tadı damağımızda kalır.

Mayıs ayına girdiğimiz saatlerde TV´lerde ilk kez dinleme şansına eriştiğim bir şarkı. Tarifi imkansız bir duygu...

12 Mayıs 2010 Çarşamba 17:09 TV
Volkan Konak... "KUZEYİN OĞLU"NUN VEDA GECESİ....

yaklaşık 4 aydır Show TV ekranlarında fırtınalar estiren ?Kuzeyin Oğlu Volkan Konak? Cuma akşamı yapacağı özel peformansıyla sevenleriyle vedalaşıyor.

Genel Yayın Yönetmenliğini Show Tv İç Yapımlar Direktörü Caner Erdem, Supervizorlüğünü Ahmet Çelenk?in yaptığı, yaklaşık 4 aydır Show TV ekranlarında fırtınalar estiren ?Kuzeyin Oğlu Volkan Konak? Cuma akşamı yapacağı özel peformansıyla sevenleriyle vedalaşıyor.

Mora Nene, Dido, Hey Gidi Karadeniz, Cerrahpaşa, Yarim Yarim gibi dillerden düşmeyen şarkıları, duygu yüklü şiirleri ile ?Kuzeyin Oğlu? sevenlerine yine muhteşem bir müzik ziyafeti sunacak.

?Kuzeyin Oğlu? son bölümüyle 14 Mayıs Cuma akşamı canlı yayınla Show Tv?de.....

13 bölümde bir Erkan Oğur&İ. Hakkı Demircioğlu ikilisini almadı, çok istemiştim bu ikiliyi Volkan Konak'la birlikte dinlemeyi..

Bu gece izlememek olmaz, madem final yapıyor bizde bu güzel eğlenceyi kaçırmayalım.