Los Angeles Lakers

Lakers tozu dumana katmaya devam ediyor. Bu kadar iyi olmalarını beklemiyordum. Ancak Lebron ve Davis ikilisi övgüyü hakediyorlar.

Lebronu her ne kadar çok sevmesem de saygı duyuyorum. Benim için Jordan'ın yeri her zaman ayrı olacaktır tabiki.

Ama Minnesota maçında Lebron ve Davis'in toplamda attıkları 82 sayı, akıllara Kobe ve Shaq ikilisini getirdi.

Kobe ve Shaq ikilisi en son 2003'te arka arkaya oynanan iki maçta en az toplamda 70 sayı atmışlar.

BU ikilinin performansını esas playofflarda merak ediyorum. Acaba bu performansı oraya da taşıyabilecekler mi?
 
Deplasmanda Miami'yi 113-110 yendik ve Miami'ye evinde ki ilk yenilgiyi yaşattık.

A.Davis : 33 sayi, 10 ribaund, 3 blok
LeBron : 28 sayi, 9 ribaund, 12 asist
KCP : 15 sayi, 3 ribaund, 4 asist
Bradley : 10 sayi, 4 ribaund
Mcgee : 9 sayi, 10 ribaund, 5 blok

Allah sakatlıktan ve nazardan saklasın 😊🙏
 
#Lakers’ın 15 deplasman maçında #LeBron ile #Davis ikilisinin performansı:

LeBron James: 403 sayı
Anthony Davis: 401 sayı

Kral ve Bay Tekkaş, NBA tarihinde takımlarının ilk 15 deplasman maçında +400 sayı baremini aşan İLK İKİLİ oldular!

(via@herseynba)
 
Davis-LeBron ikilisi acayip ama playoff geldiği zaman batıda Clippers ve rockets her türlü alır bunları. İki tane acayip işler yapan adamın yanında 10 tane günü gününe uymayan adamla ne yapcaklar çok merak ediyorum .
 
Clippers olabilir de Rockets'ın ihtimali yok. Lebron zaten sezon içinde kendini olabildiğince minimumda tutmaya çalışıyor. Daha doğrusu rakibin seviyesine göre kendini ayarlıyor. Ve play-off geldiğinde asıl Lebron'u göreceğiz.
 
Clippers olabilir de Rockets'ın ihtimali yok. Lebron zaten sezon içinde kendini olabildiğince minimumda tutmaya çalışıyor. Daha doğrusu rakibin seviyesine göre kendini ayarlıyor. Ve play-off geldiğinde asıl Lebron'u göreceğiz.
Niye ihtimali yok Rockets'ın basketbol beş kişi ile oynanıyor. LeBron-Davis ikilisi daha iyi bir ikili olabilir ama kadronun kalanına ve kadro alışkanlıklarına bakarsak çok daha üstün rockets. Rondo ve Howard oynuyor şu takımda ne yapacak bunlar playoff ta Kcpden kuzmasına Bradleyinden Mcgeesine tamamen toplama bir takım. Clippers da zaten kariyerinde ki tek kocası var LeBronun. Lou-kawhi-pg-harrell yetmezmiş gibi ıggy de oraya gidecek gibi duruyor orantısız güçlüler. LeBron kendini saklayabilir ama burası Batı. Yıllardır doğuda ki çerçöpleri yenmeye benzemez playoffu😀
 
Rockets'ın play-offta gösterebileceği ekstra bir şey yok şu an zaten neredeyse tam kapasiteyle oynamıyor. Lakers ise tam kapasitesiyle oynamıyor. Çok basit bir denklem. Clippers büyük tehlike ama güçlü denilen Rockets geçen sene o eksik Gsw'yi bile yenemedi. Herkes iki sene önceki Gsw serisine çok takılıyor ama gördük takımın kapasitesini. James Harden bile bir yere kadar oluyor. Bir de toplama takım cümlesi de biraz komiğime geldi :D. Nba yani burası birileri bir yerlerden gelecek ki takım oluşturasın.
 
Tam kapasitesiyle oynuyor demek istedin galiba ama bu takımın henüz Gordon'ı yok. Geçen sene gsw serisi ilk 4maç sonucu 2-2 ve 448-447lik bir skor vardı ortada. Miami-Dallas dan beri gördüğüm en yoğun seriydi. Durant'li Gsw yi durdurabilen hatta onlardan daha iyi oynayan bir takımdı çünkü curry-klay devre dışı ve rockets basketbolu oynanıyordu sahada hatta 5.maç 20 farktan Durant varken geri geldiler sakatlandıktan sonra bütün savunma stratejisi iptal oldu ve herzaman ki gibi loser nasıl olunur gösterdi D'antoni yani rockets hafife alınacak bir takım hiç değil. Lakers toplama kampı gibi çünkü Kawhi beklerken diğer oyuncular gitti, Cousins sakatlandı Howard geldi ne kaldıysa aldılar yani.Lakers nba iki dinamo takımından biri yıllardır başarısızlık var ve şuan onun açlığı ile oynuyorlar ve böyle oynarsan bu devirde normal sezonun içinden geçersin aynı bucks gibi. Playoff ta Davis-LeBron dışında şuan bundan şöyle bir katkıyı kesin alırız diyebildiğin bir oyuncu var mı yok. Bucks da yaşadı geçen yıl aynı şeyi 7 kişilik rotosyonu olan Raptors vurdu geçti. Bu senede bucks celtics-raptors-sixers üçlüsünü geçemez aynı sebepten dolayı. Rockets-Clippers dan 5 tane katkı alacağını bildiğin oyuncu sayarsın o yüzden bu iki takım playoff kadar sakatlık olmazsa ikiside daha önünde lakersın.
 
Çok kötü 3lük atınca bu maçı da kaybettik.
Üst üste 4.mağlubiyet oldu.
Bakalım bu kötü gidişe nasıl tepki verecek oyuncular?
 

Üst