LOST...

herkes izliyor ve acayip popüler...
başta yok falan diyordum ama izleyeceğim sanırım...
özellikle kurgu ve senaryoyu aşırı biçmde övüyorlar...

İzlemiyorum ve izlemyeceğim, CM FM gibi alışkanlıkları bıraktım, dizilerden bir tek Prisbon Break izliyorum günü gününe,o tadında oluyor. Şimdi Lost a sarsam 1 2 haftamı harcamam lazım, yeni bir alışkanlığa gerek yok. Hem Lost hem Prison izleyenler genelde Prison daha iyi diyor, Kaybolanlara duyurulur ;)

Gördüm Özlem gelmem mi hemen yettim :D

Ben 2 sezon full izledim, 3. sezonda 4 bölüm izledim zaten 4 bölüm çekildi Amerika'da Türkiye'dede başlamadı henüz yorumum şu olurki nacizhane 1. sezonu süperdi, süper ötesiydi.
2. sezon 12. bölümden sora son ana kdr çok sıktı ve epey saçmaladılar sonuda eeh normal bitti ama 3. sezondan itibaren özellikle 4. bölüm süperdi.1. sezon'daki tadı vermeye başladılar yavaş yavaş.
Dizi güzel bayada güzel ama kalkmadan 2 gün seyredilcek kadar aman aman değil Utkucum bu ancak 24 ,5 sezon ve LOST 1. sezon için geçerli olabilir.

kkayacan insan dizisi olmayan 24'ten sonra LOST zerre tad vermez,keşke önce LOST seyredip sora 24 izleseydin , tavsiyem başlama :)
başlasan bile keyif almassın tahminen.
Prison' a başla daha iyi gelebilir o heyecana ancak.

Elimde LOST'un 1-2 sezon ve 3. sezondaki 4 bölümü bulunur isteyenlere tedarik edilir.

valla abi ben önder'in yaptığını söylüyorum. 2 günde 4 dvd ye çekilmiş 48 tane film izleyebilmek için yürekten fazla zamana ihtiyaç var:) bende de o yok, gerçi önder nasıl izledi hala çözemedim ya neyse:p

allah kurtarsın cümlemizi

valla abi ben önder'in yaptığını söylüyorum. 2 günde 4 dvd ye çekilmiş 48 tane film izleyebilmek için yürekten fazla zamana ihtiyaç var:) bende de o yok, gerçi önder nasıl izledi hala çözemedim ya neyse:p

allah kurtarsın cümlemizi

40 dk olum zaten film süresi yokki , arka arkaya rahat 7-8 bölüm izleyebilme olanağı var.Birazcıkta heyecan olursa 10'a kadar gider rahat

Tequila' Alıntı:
Gördüm Özlem gelmem mi hemen yettim :D

Ben 2 sezon full izledim, 3. sezonda 4 bölüm izledim zaten 4 bölüm çekildi Amerika'da Türkiye'dede başlamadı henüz yorumum şu olurki nacizhane 1. sezonu süperdi, süper ötesiydi.
2. sezon 12. bölümden sora son ana kdr çok sıktı ve epey saçmaladılar sonuda eeh normal bitti ama 3. sezondan itibaren özellikle 4. bölüm süperdi.1. sezon'daki tadı vermeye başladılar yavaş yavaş.
Dizi güzel bayada güzel ama kalkmadan 2 gün seyredilcek kadar aman aman değil Utkucum bu ancak 24 ,5 sezon ve LOST 1. sezon için geçerli olabilir.

kkayacan insan dizisi olmayan 24'ten sonra LOST zerre tad vermez,keşke önce LOST seyredip sora 24 izleseydin , tavsiyem başlama :)
başlasan bile keyif almassın tahminen.
Prison' a başla daha iyi gelebilir o heyecana ancak.

Elimde LOST'un 1-2 sezon ve 3. sezondaki 4 bölümü bulunur isteyenlere tedarik edilir.

Tavsiyen için teşekkür ederim ama kafaya koydum, izleyeceğim. 24 benim için bir numara olsa da Lost'u da beğeneceğime inanıyorum. Prison Break 1. sezonu TV'den takip ettim. Lost bitince de onun ikinci sezonuna başlarım. Sonra da ver elini "The X-Files", en baştan hem de (indirebilirsem tabi).

2hafta once filan basladim izlemeye,19.bolume ancak gelebildim ki zaten acele de etmiyorum,Subat'a kadar rahat rahat,cok abartmadan izleyebilmek lazim sonra "ne olacak acaba?" komasina girmemek icin.

3.sezon 5.bölümü seyrettim şimdi , fena değildi. 1-2 sır perdesi ortadan kalkıyor gene ve tabiki yerini başka belirsizlikler alıyor , seyredenlerin şaşırcağı'da baya şeyler olcak :)

Askere gideceğim 3, sezona başlamıyorum yoksa kafayı yerim orda... Aslında dizi izleyen birisi değilim ama LOST dizi değilki başka bişey zaten dizi gibide izlemiyorum biriktirip izliyorum : :D

Oh be Hele Sukur Baslayabildim su Lost a 3 Gecedir Izliyorum Gecede 1 Bolum Birazdan 4.bolume Baslicam Dizi Acaip Sardi Beni Ya :muhaha