Maç Arşivi

Bu sezon ilk yarıda oynanan ve feneri yendiğimiz maçın tekrarı olan veya indirebileceğim bir site bilen var mı?

Re: Galatasaray-Fenerbahçe Basket Maçı

Bir şey değil böyle istekler olursa paylaşın yardımcı olmaya çalışırım

iyi günler

Erdal Can İçelli' Alıntı:
Bir şey değil böyle istekler olursa paylaşın yardımcı olmaya çalışırım

iyi günler

Cras Basket Taranto'yu yenerek avrupa şampiyonu olduğumuz maç var mı? : )Biraz nostalji yapalım :)

Emre Aydın' Alıntı:
Erdal Can İçelli":2t0esf0w]Bir şey değil böyle istekler olursa paylaşın yardımcı olmaya çalışırım iyi günler[/quote] Cras Basket Taranto'yu yenerek avrupa şampiyonu olduğumuz maç var mı? : )Biraz nostalji yapalım :)[/quote:2t0esf0w] [i]Buyrun;[/i] [url="http://www.ultraslan.tv/Video/Fiba.Euro.Cup.Final.Galatasaray.CBTaranto.zip' Alıntı:
http://www.ultraslan.tv/Video/Fiba.Euro ... aranto.zip[/url]

Erdal Can İçelli' Alıntı:
Cras Basket Taranto'yu yenerek avrupa şampiyonu olduğumuz maç var mı? : )Biraz nostalji yapalım :)

Buyrun;

http://www.ultraslan.tv/Video/Fiba.Euro ... aranto.zip[/quote]

Erdal, sadece bu 2. yarı ve uzatmalar mı ?(Daha yeni indirdim sabah izleyeceğim de ilk açtığımda 2. yarıdan başladı)

Öyle ise ilk yarı da var mı ?

Teşekkürler.

Edit:Dayanamadım bu saat de maçı tekrardan izledim.

Boston-Cleveland arada kaynadı.

Dediğim gibi ilk yarısı yok ama problem de yok:)

Valla bende uA Tv'den aldım orda sadece bu bölümü vardı.
Ayrıca maçın en heyecanlı kısımları var idare edin :) Bende izledim bugun cok etkilendim taraftar falan müthiş yine yardımcı olabilecegim bir konu olursa buraya yazın yardım etmeye çalışırım
iyi günler...

Öncelikle bu başlığı Maç arşivi olarakta değiştirebiliriz :)

Bende Bayan Basketbol'da Stinson'lı Derya Özyer'li dönemdeki, fenerbahçe'yi ezdiğimiz herhangi bir kupa maçını izlemeyi çok isterdim ..Öyle bir arşiv varsa mutlaka paylaşmanızı isterim ..

Emre´ler güzel işlere aracılık etmiş.

Aslında derginin Nisan sayısında FIBA Cup finalinin CD´sini vermesini bekliyordum ama maliyetten (!) kısmayı tercih etmişler. Başka bir açıklaması yok bence. İstense telif hakkı vs. halledilirdi rahatlıkla.

Maçın ikinci yarısını tekrar izledim de, o gün geldi aklıma. O coşku, o inanç...

Teşekkürler Erdal.

2008 Cumhurbaşkanlık kupası maçının kayıtı var mıdır Erdal ve diğer arkadaşlar?

O gün ki heyecanı tekrardan yaşamak istiyorum.Taranto maçında birde o maçta çok heyecanlanmıştım.(Bayanlar için)

Ben de pek umutlu olmayarak eğer bulabilecek biri mümkünse bayan takımımızın Stinson'lı döneminden herhangi bir maç istiyorum.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
2008 Cumhurbaşkanlık kupası maçının kayıtı var mıdır Erdal ve diğer arkadaşlar?

O gün ki heyecanı tekrardan yaşamak istiyorum.Taranto maçında birde o maçta çok heyecanlanmıştım.(Bayanlar için)

Bende yok ama bir araştıracam bulmaya çalışacam

İtalya`daki olaylı Roma - Galatasaray maçını bulabilir misiniz arkadaşlar? Yahut sadece kavga görüntüleri de olur.

youtube`da izleyemiyorum; OpenDNS ile denedim, YoutubeJacker programlarını indirip denedim hiç biri olmuyor youtube`u açmak için.

Bi yardım eli bekliyorum, zahmetleriniz için teşekkürler şimdiden ;)