Milan Baros

Sağlık Raporu: Milan Baros

Oyuncumuz Milan Baros?a, Almanya?da olduğu muayene sonrası Alman sağlık ekibi tarafından iki tedavi seçeneği sunulmuştur.

Birinci seçenek şu anda yürütülmekte olan tedavinin devamı şeklindeyken, ikinci seçenek tedavi süresini uzatmakla birlikte nüks ihtimalini azaltacağı ifade edilerek küçük bir cerrahi girişim yapılması yönündedir. Kendisine yapılan bilgilendirme sonucu oyuncumuz ikinci seçeneği tercih etmiş ve bugün başarılı bir müdahale geçirmiştir.

Uygulama sonrası Alman sağlık ekibinin yaptığı bilgilendirmeye göre sporcumuz 2 hafta sonra su içinde koşulara, 4 hafta sonra ise saha çalışmalarına başlayabilecektir.

Galatasaray Sağlık Kurulu

www.galatasaray.org


Çok kötü oldu bu ya.
 
Bızde saglık kurulu yok saglıksız kurulu var baytar bile bunlardan iyidir.

4 senedir bızımkılerın bilegi burkulsa 4hafta yok oluyorlar.Skıbbe döneminde iyi calısmıyolardı simdi nedir maruzatları anlatsınlar bilelim...
 
Geçen sezon'un sonunda en çok istediğim şeylerden birisi de bu sağlık ekibinin değişmesiydi. Fakat...
Böyle olunca da üzüldüm tabi. Futbolcularımızın hiç biri sağlık ekibinin eline düşmesin, yanlarından geçmesin diye dua eder olduk. Onların eline düştüğü bir durum olduğunda zaten o oyuncunun suratını unutacak noktaya geliyoruz.
 
özledik barosu..tek istegim var samiyendeki fener macına tam kadro cıkmamız:D
 
Ne yapıp edilip kendisi 7 gün sonraki maça yetiştirilmeli.Olmazsa Cem Sulta oynamalı.Başka türlü tünelin ucundaki ışık kendisini sonsuz bir karanlığa bırakır.
 
Arda da olmazsa perşembe günü kadroya alınabilir diye düşünüyorum.Bir dahaki maça kadar da form tutup içerde A.Madrid defansını ağlatıcak!
 
Baros iyi dönerse Şampiyonluk şansımız çok artar,Ama kötü dönerse hem ligde hem avrupa'da işimiz zor,ama ben Baros'un bomba gibi döneceğine inanıyorum,takımdaki en iyi yabancı oyuncu kendisi
 

Üst