Milan Baros

Sivasspr maçının kadrosuna alınmış sanırım bence 1 hafta dağa oynamasa bizim için iyi olur inşllah tekrar sakatlanmaz sana ihtiyacımız var Baros bu takım sensiz olmaz.
 
Ilk aaciklandiginda pek sevinmemistim Baros'un Galatasaray'a transferine, Fener'in de karsilik olarak La Liga gol krali Güiza'yi aldigini düsününce iyice moralim bozulmustu. Ama nerden bilebilirdimki Güiza'nin tiras makinasi, Baros'un da gercek bir gol makinesi olacagini :)
 
Milan Baros "Galatasaray?da Çok Mutlu Ve Huzurluyum"

Milan Baros sağlık durumu ve Galatasaray?la sözleşme yenilemesiyle ilgili Galatasaray Televizyonu?na açıklamalarda bulundu.

2 gündür takımla birlikte çalıştığını söyleyen Baros, "Çalışmalara başladığım için mutluyum. Böyle devam etmesini ve daha da iyi gitmesini umuyorum. 2 gündür takımla çalışıyorum. Daha fazla çalışmaya ihtiyacım var. Hafta sonuna kadar kadar hazır olmalıyım. Sivasspor maçında kulübede oturabilirim ama iki hafta içinde 90 dakika oynayabilecek duruma geleceğimi düşünüyorum." dedi.

Baros, sözleşme yenilemesiyle ilgili duygularını ise şu şekilde dile getirdi: "Galatasaray'la sözleşme yenilediğim için çok sevinçliyim. Burada kalmak istiyordum. Galatasaray'da çok mutlu ve huzurluyum. Sarı kırmızılı taraftarları çok özledim. Sakatken onlardan ayrı kalmak çok zor."

galatasaray.org
 
Sakatlığı dolayısı ile ürkek davranıyor bazen dikkatimi çekti. Pozisyonlardan sonra tedavi gördüğü ayağına bakıyor ben de korkuyorum açıkçası. Umarım sağlıklı bir sezon geçirir...

Böyle golcü kolay bulunmaz, kıymetini iyi bilmek gerek.
 
Sen tekrar sakatlanırsan bu sezon biizm için bitmez.Allah sana zarar vermesin Baros.
 
Tugay Abi'nin dediği gibi üzerinde bir ürkeklik var. Bazı pozisyonlarda ayağını sakınmaya çalışıyor, ürkek davranıyor. Bu ürkekliğini de zamanla atacaktır. Çünkü Baros da asi ruhu ile, cesareti ile oynayan bir adamdır. Ama bunlara rağmen üzerine düşeni yapıyor, nerde, nasıl durması gerektiğini biliyor. Sahada olduğunu, varlığını belli ediyor ve ne olursa olsun tabelaya etki ediyor.

O oynadığı sürece bizim için herşey daha kolay.
 
Milan Baros bu takimin altin oyuncularindan ve aldigi parayi gercekten hak eden biri..Mac icindeki kazanma hirsi,cabasi ve profesyonelligi ile bir cok genc futbolcuya ornek olmali.. Ayni zamanda dunku macta 90+4 te Bucali Ibrahim'e korner direginin orda yuz ifdesiyle gelsene buraya gibisnden yaptigi harekette superdi.Bundan sonra boyle..Bu ulkede centilmelik,fair play lik yok..Kana kan,kora kor!!! Hodri meydan! Helal olsun Baros,dun yine gonulleri fethettin!
 
Milan Baros bugün, ingilizlerin "gerçek hattrick" dediği olayı yaptı. 3 golü de bir devrede attı ve biri Kafa, bir Sağ ayak, biri Sol ayak...

Kral yakışanı yaptı yani:)
 

Üst