Milan Baros

Sühan Cem' Alıntı:
Doğan arda hakkında yazdıkalrımı Arda başlığında göreceksin şimdi değil 5 ay ömncede yazyordum. Yüzünün gülmemesi ama milli takımda gülmesi beni de geriyor. Bunalrın şikayetini yaptım zaten:) Ama bizim arda'ya sırt çevirme hakkımız yok. Göndereceksek bile tahtırevanda göndermemiz lazım. Baros ayrı bir adam herkesin öyle olmasını bekleyemeyiz.

İşte abi benim üzüntümde ondan zaten elin Çek'i bize 26 sından sonra geliyor, kabulleniyor bizi, benimsiyor.Milli takımından kadro dışı kaldığında suratını asmadan buradaki görevine daha bir sıkı sarılıyor ama bizim evladımız Arda bunu yapamıyor.Baros gibi ayrı bir adam olamıyor.Bu üzücü bir durum.
 
Doğan çünkü Arda burda büyüdü GS taraftarını biliyor. Baros ise Liverpoolda bile oynamasına rağmen adına bağıran tribünler onu büyülüyor. Elano'nun da oynamak için ısrarının sebebi bu. Adam kendini tribüne borçlu hissediyor. Kısmet olurda Elano oyanr bir de gol atarsa göreceksin direk tribünlere koşacaktır. Bu adamlar alışık değil adlarına tribünlerden birilerinin bağırmasına. Pino'nun bu kadar egoist oynamasının sebebi bile bu. Adam ispat çabasına girdi. Yabancılarımıza bak hepsi oynamak için yırtınıyorlar. Neill her maçtan sonra tribünleri geziyor. Bunlar gerçekten tribünün gücü. İşte onlara eşlik edecek futbol bilgisi yeterli yerlileri bulabilirsek durmumuz iyileşecek. Şu an takımda yerli anlamında yeterli diyeceğim tek eleman Arda ve Ayhan. Sabri bile aslında o yeterlilikte değil ama açıklarını kapatıyor bir şekilde. Hakan istikrarsız Servet iyi oynar gözüktümü takım kötü gözükür Bak almanya maçına bulduğunu ileri attı almanalr gene geldi Servet gene ileri attı almanalr gene geldi bizde dedik servet süper. Adamalrın öyle gelmesini sağlayanalrdan biri oysa ki. Gazetelerde Hamit-Selçuk- Mevlüt-Ceyhun ve Volkan haberleri geçmeye başaldı bunalrdan 2 si gelse iyi 3 ü gelse mükemmel olur:)
 
Baros ve Kewell.. İkisi de çok iyi oyuncu olmalarına rağmen bir yıl 5. bir yıl 3. olabildik. Bu yıl meçhul. En büyük şanssızlıkları taraftarın ve takımın çok kötü bir döneminde gelmiş olmaları. Kewell belki hiç bir kupa kaldıramadan gidecek. Bu çok üzücü.
 
O sakatlandıktan sonra tribünler ona bağırırken o da tribünleri alkışlarken ağlayacaktım nerdeyse bir tek sen varsın be ADAMSIN daha ne diyim
 
abi milyonlarca gs taraftarı BAROS tribünleri tribünler BAROSu alkışlarken boğazı düğüm düğüm oluyorda bu sahadaki diğer futbolcular MİLAN BAROSa bakıp nasıl utanmıyor anlamıyorum hakikaten anlamıyorum.bu kadar ruhsuzluk olur mu ya???
 

Üst