Milan Baros

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Durma bas git Rijkaard'la birlikte.

Günün birinde seni de kovmaktan beter etmeyelim, hep gollerinle hatırlan.

Gazanfer o giderse cidden Galatasarayda beni heyecanlandıran birşey kalmaz.
Bide kovmaktan beter eden yönetim olur. Oda iyi oynuyor mücadele ediyor ve diğer çapsızlar daha çok göze batıyor ve transferde beceriksiz olduğumuz daha net görünüyor diye gönderirler.
 
Gazanfer Tosun' Alıntı:
Durma bas git Rijkaard'la birlikte.

Günün birinde seni de kovmaktan beter etmeyelim, hep gollerinle hatırlan.
Milan Baros'u kovmaya kimsenin gücü yetmez.Ayrıca Milan Baros kesinlikle Frank Rijkaard'la yan yana yazılacak bir isim değildir.
 
Maç esnasında takımı en ağır şekilde eleştirirken, oyundan çıktığında ekran başında 4 kişi ayağa kalkıp alkışladı seni.

Sakın yanlış anlama, attığın gol/goller değildi bizi ilgilendiren, formanın hakkını vermeye çalışmandı.
 
Geldigi günden, ciktigi ilk mactan bu yana Galatasaray'imiz icin varini yogunu ortaya koyan, mücadelesini veren ve ayni zamanda her golcüde olabilecek 1-2 maclik inisler disinda sürekli formda olan büyük bir futbolcu DegilMi LAN BAROS? Ona kimse en ufak bir laf dahi edemez.
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Maç esnasında takımı en ağır şekilde eleştirirken, oyundan çıktığında ekran başında 4 kişi ayağa kalkıp alkışladı seni.

Sakın yanlış anlama, attığın gol/goller değildi bizi ilgilendiren, formanın hakkını vermeye çalışmandı.

Ve formanın hakkınıda en formsuz olduğunda dahi vermiştir.
 
Git kurtar kendini ya bunlar seni ruhsuz yapar ya çubuklu tosun ayağını kırar. Git hakettiğin insanlarla oyna futbolunu. Hakettiğin klüpte haketmediğin insanlarla top oynuyorsun
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Acilen bu takımın kaptanlarından birisi yapılsın. Başka da bir şey demeye gerek yok.

Sende olmasan...
Kaptanlık konusunun yeri burası değil belkide ama bu mevzu son yıllarda iyice ayağa düştü.Benim bildiğim liderlik vasıfları olan futbolcular, hakemlerle, takım arkadaşlarıyla ve rakiplerle sağlıklı diyalog kurabilen futbolcular, takım içinde sözü geçen futbolcular kaptan yapılır.Bizde ise durum farklı.Nerede takımın eskisi varsa kaptan yapılıyor.Bakılmıyor diğer özelliklere.

Mevcut kadro içinde kaptanlığı hakkıyla yapacak 3 isim sayacak olursak; bunların başında Harry Kewell gelir.Sonra Lucas Neill ve Milan Baros.Ama nerede bunları yapacak yönetim ve hoca.Verin kaptanlığı Ayhan'a, Sabri'ye.Korkuyorum yakında Aykut'ta kaptan olacak diye.Malum oda takımın eskilerinden.

Çok özlüyorum seni Büyük Kaptan Bülent Korkmaz...
 
yani bugun sırf baros hakkında yorum yazmak için buraya girdim.helal olsunayagına eline koluna saglık,hagiden sonra galatasaraya gelmiş en iyi yabancıdır benim için.
 
Büyük igtimal oynar. Ancak şu takımda bu adamın oynamaması gerek.
Adam gibi adam olan Baros'uda karaktersiz adamların yanında oynatarak hata yapmamak lazım.. :oops:
 
eğer oynayacaksa tam hazır olarak oynamalı çünkü bu fener maçı ve kadroda revizyon yapıcak şansımız yok bence ancak sonraki antalya maçından itibaren bu revizyon yapılabilir ve barosa o zaman daha çokcihtiyacımız olacak ha eğer tam hazır olacaksa oynayacaksa barosu aykuttan (yedeği olmadığı için aykutu örnek veriyorum) önce yazarım maç listesine
 
Ya ne desem bilmiyorum dün için konuşulacak tek olay tek gerçek sensin sadece dün içinde değil sezon başından beri formayı her terlettiği dakika hakkını vererek oynayan nadir oyuncularımızdan biri çok şanslıyız ki ona sahibiz.

Yalnız ben de yazık olduğu kanısındayım Arda'dan önce Baros gitsin yaşı vs. bir kenara koyarsak burda olmak belki de en çok onun için zarar kariyerinin tecrübeleriyle en olgun dönemini yaşıyor maalesef ruhsuzlar ordusuyla.
 

Üst