Milan Baros

Insan emin olamiyor bir türlü, 1 hafta fazladan dinlendirmek daha dogru olur ama mac da derbi maci olunca oynatmaktan baska da caremiz yok gibi.
 
Mehmet Kurtoglu nun acıklamalarından sonra Baros a bir turlu guvenemiyorum.Sanki her an tekrar sakatlanacakmış gibime geliyor.Bu konuda kimsede cıkıp yanlış falan demedi.Umarım bir daha sakatlanmazda atıcagı gollerle bizi sevindirir biraz olsun keyiflendirir.
 
Alison Sudol' Alıntı:
[quote="Mazhar Ozsoy":3pbdvyg5]aaa böyle bir oyuncu vardı sahi :)
Evet sizin varlığına yeni vardığınız fakat çok az maçta görev almasına karşın takımın en golcü oyuncusu olur kendileri bilginize.[/quote:3pbdvyg5]
Alison,
yeni farketmedim. Yaklaşık 1 yıldır kendisi 2 maçvar 5 maç yok o yüzden sadece hatırladım böyle bir oyuncu olduğunu.
 
Mazhar, Rıdvan'ı az seyret abicim. Rıdvan bir laf etti ardından ne hikmetse tüm taraftarlar Baros bir maç var 2 maç yok demeye başladı. Abicim bu adam Emre şerefsizi yüzünden sakatlanamdımı geçen sene 10. hafta? ondan sonra 32. hafta dönmedimi futbola? Eee geçen sene oynayabilme ihtimali olan 12 maçın 11 inde ilk 11 başlamış (son Gençler maçında oynatılmamıştı sanırım ama takımla gitmişti) bir adam için, neden böyle bir şey düşünüyorsun? Ki ilk geldiği sene 43 maç oynamış bu adam "Sakatım" demeden (cezalı maçları hariç). Milan Baros sakatlandıysa bak bakalım nerde sakatlanmış. Milli maçta mı barda discodamı? Adam Ankara gücü maçında sakatlandı. İBB maçında sakatlandı FB maçında sakatlandı.
 
Sühan,
Rıdvan'ı pek izlemem. Baros yorumunuda dinlemedim. Barda, diskoda yada sahada sakatlanmış ne fark eder ki? Son 1 senede kaç maç yapmış bu adam? Eğer takımda onun boşluğunu dolduracak bir yapılanma olsaydı çoktan unutmuştun Baros'u. Tabi sen adamın yedeği diye M.Batdal'a kalınca çıkıp sokaga Baros duası yapıyorsun artık iyileşse diye.

Baros iyi futbolcu evet ama son bir sezonda bir nevi Linderoth kıvamında... Hic kimse su an Baros'a guvenipte sezon planlaması yapamaz
 
Mazhar Ozsoy' Alıntı:
Sühan,
Rıdvan'ı pek izlemem. Baros yorumunuda dinlemedim. Barda, diskoda yada sahada sakatlanmış ne fark eder ki? Son 1 senede kaç maç yapmış bu adam? Eğer takımda onun boşluğunu dolduracak bir yapılanma olsaydı çoktan unutmuştun Baros'u. Tabi sen adamın yedeği diye M.Batdal'a kalınca çıkıp sokaga Baros duası yapıyorsun artık iyileşse diye.

Baros iyi futbolcu evet ama son bir sezonda bir nevi Linderoth kıvamında... Hic kimse su an Baros'a guvenipte sezon planlaması yapamaz

Mazhar alttaki yorumumu tam oku. Hala "son bir senede kaç maç oynamış ki bu adam?" diyorsun. Adamın geçen sene 9. hafta sakatlanıp 32. haftaya kadar sakat olduğunu unutup, ya da egzajere ediyorsun bilinçli olarak. Burda sorun Baros'un yedeği tabii ki ama Baros'un yedeği Ronaldo da olsa Baros'un hakkını vereceksin. Bak bakalım bu sene kaç gol atmış Baros? Yere göğe sığdıramadıkları Niang kaç gol atmış? Bir oranla bakalım Baros GS'a geldi geleli maçalrın Yüzde kaçınd aoynamış. Niang maçların yüzde kaçında oynamış?

Ülkeler arası diplomasi gibi işliyor Türkiyede spor. Bir yandan güçlenmeye devam ederken bir yandan da rakibini zayıflatmaya çalışırsın. FB'nin, medyası aracıılığı ile yaptığı ve yapmaya çalıştığı da işte tam olarak bu. Arda'yı tu kaka etti, ardından Baros'u da ettimiydi rahatlayacak. Sende bir GS'lı olarak hala çıkıyon Baros 1 senede kaç maç yaptı diyon. E abicim servet 2 senede 80 maç oynadı al onu omzuna o zaman. Mustafa da 60 maç oynadı diğer omzuna da onu al, tur atın. Baros için konuşacaksanız doğru dürüst istatistiklerle konuşun son bir seneye değil adamın geldiğinden beri kaç maça çıktığına bakın, kaç gol attığına bakın. Hiç bir futbolcu transfer sezonu geldiğinde sakat sakat gezmez sağda solda. Baros'un da eleştildiği yerler var ama "son bir senede kaç maç oynamış yeaa" demek ancak GS'ı yada Türk sporunu takip etmeyen birine yakışır.
 
2008-2009 = 43 maç TSL-Fortis-Avrupa 26 gol
2009-2010 = 21 maç TSL-Avrupa 15 gol
2010-2011 = 9 maç STSL-Avrupa 8 gol

Geçen sezon Emre sakatladı 17 lig maçı kaçırdı. Sonrasında oynadığı 7 maçıda ciddiye almayalım. Çünkü ağır bir sakatlık dönüşüydü.

Şu ana kadar Galatasaray karnesi
73 maç 49 gol.

Hala bu adamı eleştirenin futboldan anladığına inanmam.
Adam maçlarda darbe almadıkça yada takımın geri kalanı yatarken rakibi yıpratan yırtınan adamken sakatlanıyor.
Her çıktığı maçta mücadele ediyor.
Bizde Rıdvan denen adamın lafını ciddiye alıyoz.
Yuh bize öteside yok.
 
Adamın ayağını kırdılar yahu ne bekliyorsunuz ne umuyorsunuz anlamıyorum. Hadi Rıdvan'ı anlıyorum da siz bari kronik sakatlıklarından dolayı oynayamıyor muamelesi yapmayın ayıptır.
 
Suhan,
Bir adam icin son bir senede kac maca cikti demek tamda istatistiklerle konusmak oluyor. Ilk geldigi zaman ki formuna ve oynadığı futbola hepimiz sapka cikarttik. Ama Fener macindaki sakatligindan sonra iki kere geri donup iki kere daha sakatlandı. Ben artık neredeyse unuttum boyle bir oyuncumuz olduğunu(mecazi anlamda). Yerine adam akıllı oynatabilecegimiz bir oyuncu olsaydı coktan hepiniz unutmustunuz Baros'u. Demeye calistigim bu.
Örnek vereyim hemen sana. R.Madrid'de Kaka sakatlandı. Adamlar hemen yerine M.Ozil'i aldılar. Simdi kimsenin Kaka'nın adını agzına aldığı yok. Buyuk kulup boyle olunuyor.
Sen simdi son 1-1,5 yılda 10 tane resmi maca cikmis adama guvenip "bu adam beni bu sezon goturur diyebiliyor musun?" Kusura bakma ben diyemiyorum...

Servet ve M. Sarp'ı nereden kattın benim yaptığım yoruma anlamış değilim. Bu adamların problemi oynadıkları futbol Baros'un ki sakatlık...
 
Mazhar Baros'un oynamadığını söylüyorsun bu sezon. Bende diyorum ki oynamadığı bu seozn bile 6 gol atmış takımın en verimli oyuncualrından. Al oynayan takımın oyuncualrı da var Servet Mustafa gibi.. İşte bu yüzden Servet ve Mustafa'yı söyledim. Oyuncudan ne istediğini söylemiyorsun ki sen. Hem börek olcek hem karnım doycek diyorsun. Baros'da insan evladı illaki sakatlanır. Adamın kronik sakatlığı yok. Sakatlıkalrının tamamı da sahada oldu. İş, o sakatken yerine oynayacak adamın kadroda olmaması. Mesela Baros ilk geldiği sene Ümit Nonda da yanlarındaydı. Birindne biri oynardı ikamesi vardı.

Bugün GS'dan gitmesi gereken ve verim vermeyen oyuncular varken Baros'a kitlenmek ve onu mevzu etmek bence art niyetli yaklaşımdır. Bu yüzden Baros u es geçin takımda az oynamış çok oynamış ama sonuç olarak hiç bir şey vermemiş adamalra yönelin diyorum. Kimmi onlar ben sana sayayım

Gökhan, Çağlar, Serdar, Aydın, Arda gibi oynamayan

Ali, Servet, Hakan, Barış, Mustafa, Elano, Misimoviç gibi verim alamadıklarımız var. Bunalrı bitirelim konuşalım Baros neden oynamıyor deriz. Ama oynadığı kısıtlı zamanda bile değer katan bir adamı şu an tartışmayalım.
 
Adamın birseyini tartistigim yok ki zaten. Dedigim sadece "sahi boyle bir oyuncumuz vardı" idi. Ki art niyetli olmadığımı tahmin ettiğini umuyorum.
Yoksa Baros'un oynadığı zaman ki performansını hepimiz biliyoruz. Burada ki problem 14 aydır toplasan 10 mac yapmis bir futbolcu icin hala donecek soyle olacak boyle olacak diyor olmamız. Buda yönetimin ayıbı...
 
fft1mm1264499.jpg
 

Üst