Mithat'ı geri çağırma topiği!

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
"Mithat'ı geri yollama topiği!"(normalde "Bey" de ahenk bozulmasın diye şey ettim) açsam destek görürmüyüm merak ediyorum cidden...
He diyen varsa açalım renk olsun,demokrasi var burada nihayetinde =)

"!'(?,).-!")-?'"!'(?,).-!")-?'"!'(?,).-!")-?'"!'(?,).-!")-?'"!'(?,).-!")-?'
 
Eğer Türkçeye özen göstermemeye ve beğenmediği kulüp çalışanlarını eleştirirken hakaret etmeye devam edecekse ben desteklerim açılacak yeni başlığı.

Ama ben desteklersem o konu başlığını, inadına gitmez Mithat Bey : )
 
Seçkin için de bir başlık açabiliriz aslında...

Basketbol bilgisine güvendiğim,oyuncuları adı gibi bilen bir renktaş kendisi.

Forumda tekrar görmek istiyoruz Seçkin'i.
 
Hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını bugun tekrar gördük.Burası forumdur giren girer girmeyen girmez.Kimseyi ululaştırmanın anlamı yok.
 
Burak Barut' Alıntı:
Hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını bugun tekrar gördük.Burası forumdur giren girer girmeyen girmez.Kimseyi ululaştırmanın anlamı yok.

Burak bunun ululaştırma ile pek bir alakası yok ki kardeşim.

Sadece kaybettiğimiz dostlarımızı,renktaşlarımızı geri kazanmaya çalışıyoruz.

Onları nasıl kaybetiğimizi bilmesem bende geri dönmeleri için tek bir kelime etmem.Ama nasıl bir şekilde gittikleri ortada.
 
Mithat bey cezalı, Volkan Özger cezalı, Alper Ülgen cezalı... bizim giriler siliniyor. bana da ceza yoldadır sanırım, hayırlısı diyelim...
 
Kaan Can Garip' Alıntı:
Mithat bey cezalı, Volkan Özger cezalı, Alper Ülgen cezalı... bizim giriler siliniyor. bana da ceza yoldadır sanırım, hayırlısı diyelim...

Onur Abi ile defalarca bunun tartışmasını yaptım.

Ceza vererek hiçbir yere varılamaz.Başka bir çözüm yolu bulunması gerekir.

En basit örneği cezaevinden çıkan bir mahkumun o hırs ve duygu ile yeni suçlara el atmasıdır.Güzel bir örnek olmadı belki ama başka birşey gelmedi aklıma.

Hepimiz aynı armaya,renklere gönül veren şahıslar olarak gerektiği yerde konuşarak bazı sorunları çözmeliyiz.Gerektiğinde uyararak değil defalarca uyararak doğruyu buldurmaya çalışmalıyız.

Doğru olan zordur ve zoru başarmaktır doğruluk..

Saygılarımla.
 
Tugay benim söylemek istediğim ceza değil, ceza verilen kişilerle alakalı. bunun adı muhalefeti susturmaktır, başka bir şey değil.
 
Kaan Can Garip' Alıntı:
Tugay benim söylemek istediğim ceza değil, ceza verilen kişilerle alakalı. bunun adı muhalefeti susturmaktır, başka bir şey değil.

Söylediğine de katılabilirim Kaan.

Tek görüş altında toplanmak zorunda gibiyiz.
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Kaan Can Garip":32vb9h67]Tugay benim söylemek istediğim ceza değil, ceza verilen kişilerle alakalı. bunun adı muhalefeti susturmaktır, başka bir şey değil.

Söylediğine de katılabilirim Kaan.

Tek görüş altında toplanmak zorunda gibiyiz.[/quote:32vb9h67]
Tugay, ben de senin görüşüne katılıyorum.. ama burada herkesin ortak çabası Galatasaray nasıl daha başarılı olur. kimine göre bu hocayla, kimine göre öbürüyle. eğer Galatasaray, bizim polyannacılık oynamamızla şampiyon olacaksa onu da yaparız !
 
Kaan, sence forumda yöneticiyi tehdit etmek (Mithat Duran), reklam yapmak (Alper Ülgen), üyeden hesap sormak (Volkan Özger) serbest mi olmalı?

Silinen konu başlığını muhalefetin sesinin kısılmaya çalışılmasının bir sonucu olarak görüyorsan, yorum dahi yapmıyorum. Eğer amaç muhalefeti susturmak olsaydı, zaman zaman üslubunu eleştirsem de en sert eleştirileri yapan Ali Demirci´ye bir bahaneyle ceza verirdik.

Tugay, bir yargıç tehdit suçlamasıyla karşısına çıkan sanığa "Tehdit kötü bir şeydir, hepimiz aynı ülkenin vatandaşıyız, kardeş kardeş yaşamalıyız vs" demez. Mithat Bey olsaydı bu benzetmeme "Sen kendini nasıl yargıç olarak görürsün" derdi. Neyse vermek istediğim mesaj umarım alınmıştır.
 
Düzgün bir şekilde, üslubuna dikkat ederek yazı yazan hiçkimsenin ceza aldığını görmedim ben bu forumlarda. Muhalefet etmek, hiçbir zaman bilgisinin üstünlüğünü ispat etmek amacıyla, karşındaki kişiyi/kurumu karalamak olmamalıdır.

Ayrıca, ceza bir uyarıdır. Bir dahaki sefere biraz daha dikkat edilsin diye. Fakat tekrar tekrar aynı şeyler gündeme geliyorsa, bunun da önlemi alınmalı.
 
Tugay Geçen sene bende bu forumda en muhalif insan sayılıyordum.1 kere dışında hiç ceza almadım.Çünkü kimseye hakaret etmedim,tehdit etmedim, olabildiğince yazılarıma dikkat ettim bazı arkadaşlar posta koyup gidiyorlarsa ona dön demem, dönerse kendisi bilir burada herkes yazabilir herkesin kendi kararıdır.Bildiğim kadarıyla Alper'in cezası bitti kendisi yazmıyor olabilir fakat geri dön diyemem demem kimseye.

Burak Barut' Alıntı:
Bu sitede en sert muhalif Ali Demirci'dir... Hiç ceza almış mıdır susturulmuş mudur ?
 
Ya hiç anlamıyorum bu muhalefet olayını.Partimi yönetiyoruz arkadaşlar?Herkes Galatasaray için çabalıyor Galatasaray için yazıyor bunun farkına varın.Klavyenizi muhalefet iktidar diye tüketeceğinize şu şubenin geleceğini konuşun Ülkerden kurtulma yönlerini konuşun.


Mithat abi eleştirileri ile çoğu üyeye pek sempatik gelmiyor ama çoğumuz tarafından kişiliği ile de sevilen bir abimiz.O cezası bittiğinde gelip gereken açıklamayı yazar.
 
Arda kardeşim güzel söylemiş.
Muhalefet sözcüğü çok ama çok yanlış bir kelime. Ama ne yazık ki kelimenin anlamını uygulayanlar var. Asıl sorun da bu.

Üslubu doğru, yazıları mantıklı şekilde seviyeli eleştiren kimleri gördü bu forum. Ne burada iktidar var ne de muhalefet kanadı. Galatasaray Basketbol Şubesi var bir tarafta biz taraftarlar bir tarafta.

Son olarak buranın bir forum olduğunu unutmayın. Kuralları da herkes girerken okumuş olması gerekiyor.
 

Üst