Muhsin Yazıcıoğlu'yu Rahmetle Anıyoruz...

Ölümünün ardından 1 sene geçti, 25 Mart günü onu üşüyoruz diyerek toprağa verdik, ne acıdır,hüzünlüdür ki böyle değerli bir insanı kaybettik...

Ey sonsuzluğun sahibi sana ulaşmak istiyorum! demiştin ya Reis, mekanın cennet,toprağın bol olsun, Allah'ın rahmeti üzerine olsun.

...

Ben Türk'üm, Türk esir olmaz

Ben Türk'üm Türk devletsiz olmaz

Ben Türk'üm Türk bayraksız olmaz

Ben Türk'üm Türk ezansız olmaz

Ben Türk'üm Türk hürriyetsiz olmaz...

Muhsin Yazıcıoğlu.

http://www.bugun.com.tr/video/64193-hab ... deosu.aspx

Bugün başlığına yazdım ama belli sebeplerden dolayı konu açmak istemedim.

Vatan çok büyük bir devlet adamını kaybetti tam 1 sene önce. Hakkında yazılanlar,çizilenler hiçbiri umrumda değil. Ben Reis'in ülküsüne inanmışım, ahaline güvenmişim. Fani hayat onu çok yordu belki ama inanıyorum ki baki hayatta huzur ile istirahat ediyordur...

Allah rahmet eylesin.

Bu ülkeye gelen adam gibi adam sayısı belki de bir elin parmaklarının sayısını geçmez.Bu tarz insanlar az görünürler,az övünürler,az övülürler;çok çalışırlar,çok başarırlar,çok faydalıdırlar.İşte böyle bir şahsiyetti rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu.
Bedeni belki bu dünyadan göçtü gitti.Fakat düşünceleri ve ülküsü ebedi varlığını sonsuza dek sürdürecektir.
Allah mekanını cennet eylesin reis.Senin gibi ülke evlatlarını da başımızdan eksik eylemesin.

Gidene ne olur bilinmez ama baksanıza kalana zaman nasıl hızla geçiyor.Bir sene geçmiş...
Mekanı cennet olsun.