MÜİF | Kızılay Kan Bağışı Kampanyası

Arkadaşlar, merhaba. Bilmiyorum; kaç ay oldu, bu foruma yazmayalı. Eskisi kadar olmasa da, girmeye çalışıyorum foruma. Uzun zaman sonra yazma isteği belirdi içimde. :) Ama güzel buraya yazmak, her zaman olduğu gibi.

Biz Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim Kulübü olarak bir çalışma başlattık. Bu kampanyamız Kızılay Kan Bağışı Kampanyası. Bu çalışma doğrultusunda üniversitemizin 4 büyük yerleşkesinde Kızılay Kan Alma araçlarında arkadaşlarımız kan verdiler. Son olarak, kendi okulumuz İletişim Fakültesi Nişantaşı Yerleşkesi' nde kan alma işlemi yapılacak. Kan vermek isteyip, buna uygun olanlar, korkmayanlar :) kampanyamıza katılmak isteyenleri beklerim.

Tarih : 29-30 Aralık Yer: Nişantaşı Kampüsü

Biz de bu kampanya ile bir anlamda ''mutluluğun resmini'' çizmeye çalışacağız. Katılanlar olursa sevinirim...
Tüm Marmaralıları da beklerim, vakitleri olursa onlara da bir sürprizim olabilir. :D
 
Yiğit çok yoğun bir dönem geçiriyorum aslında gelmek isterim. Orada özlediğim arkadaşlarım var ama fırsat olursa işte.

Stand da açamadık bu sene Nişantaşı'nda, yeni binanızın önünde :) İnşallah ikinci dönemin başında artık. Sen de haftaya asılacak afişlerimizdeki buluşma yerine gelerek FBÜlker maçında bizlere katılabilirsin.

Bu arada konudan uzaklaşmadan belirteyim, facebook grubumuzdan ve forumdan mesaj göndereceğim uA marmara ailesine.
 
Çok teşekkür ederim, Kerem. Elimden gelen yardımı yaparım tabii. Kampanyamız diğer üç yerleşkede tamamlandı. İlgi, beklediğimizden de çok oldu. Bu bizi sevindirdi. Son kampüste de iyi bir sayı yakalarsak çok iyi olacak.

Şöyle bitireyim iletimi. Bizim Nişantaşı'yı GFB' liler fethetti gibi bir olay var. Şu ana kadar iki kere stand açıp, özellikle Avrupa Ligi maç afişlerini okulumuzda sıklıkla görüyoruz. Nişantaşı'na biraz ağırlık verilmelisiniz. Tekrar teşekkürler.
 

Üst