Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Galatasaraya gram faydan yok. Haklarını koruyamıyorsun anladık da kendine yapılan duruma bile koskoca camianın şube koordinatörü olarak karşılık veremiyorsan iki çift söz edemiyorsan tribünleri boşalttıramıyorsan yapacak birşey yok özyer.

Düşünüyorum , Remzi Dilli ye buna benzer bişey olsa heralde o an federasyon başkanı helikopterle yola çıkarmıştı izmire..

Burada maç başlamadan önce tribünde çıkan ve sahaya en ufak tesiri olmayan olaylarda salon boşaltılsın, orada bench önünde çevik kuvvet ile maçı bitirelim! Salon boşaltılmadan çıkmıyoruz sahaya demek bu kadar mı zor Murat bey? Nedir bu korkaklık?

Bize kesinlikle masaya yumruğunu vuracak, sert bir şube idarecisi lazım. böyle gitmez daha fazla!

Geçmiş olsun!

Ne kadar eleştirirsek eleştirelim Murat Özyer'in o hareketlere maruz kalmasını ben içime sindiremiyorum.

son 2 senedir Pınar taraftarının aptalca, cahilce bizi rakip olarak bellemesini anlamıyorum. gereken en iyi cevap rövanş maçında ipekçi'de olacaktır. Küfürle, kavgayla değil. Eze eze alay ede ede.

Bu olaydan sonra bile Murat ÖZYER'i eleştiriyoruz yok böyle bir mantık. Adamı sev sevme, eleştirmek en doğal hakkın ama GS YÖNETİCİSİNE saldırmışlar bizim konuştuklarımıza bakın....Şu an eleştiri değil sahip çıkma zamanı. Geçmiş olsun Murat ÖZYER

Burada maç başlamadan önce tribünde çıkan ve sahaya en ufak tesiri olmayan olaylarda salon boşaltılsın, orada bench önünde çevik kuvvet ile maçı bitirelim! Salon boşaltılmadan çıkmıyoruz sahaya demek bu kadar mı zor Murat bey? Nedir bu korkaklık?

Bize kesinlikle masaya yumruğunu vuracak, sert bir şube idarecisi lazım. böyle gitmez daha fazla!

Geçmiş olsun!

Abi cidden bunu diyecek insanın Murat Özyer olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Biz birini eleştirmek ile her şeyden onu sorumlu tutmak arasında ki farkı çözemiyoruz bence. Bu kararı verecek ve dirayeti gösterecek olan Galatasaray yönetimidir. Kızacaksak adres Murat Özyer değildir. Ergin hoca telefonda kiminle konuşmuşsa odur!!

Bu arada kendisine çok geçmiş olsun. Yanında olduğumuzu bilsin

Geçmiş olsun.Umarım son olur bu talihsiz olay yapılan terbiyesizlik şahsınızdan öte bir camiaya yapılmıştır.Bunun da cezası bellidir.

Eleştirmesini bildiğimiz gibi sahip çıkmasını da biliriz. Bu sadece ona değil hepimize yapılmış bir saldırıdır. Geçmiş olsun Murat Özyer.

Ergin Ataman başlığına yazdığım gibi, aidiyet bizde acınacak seviyeye düşmüş, orda bir Galatasaray yöneticisine saldırılıyor hala maçı neden tatil ettirmedin yazan var, 2 maddeye maç tatil edilseydi, geçen hafta daha maç başlamadan fener maçı tatil edilirdi.

bir fark var ortada beyler küçük bir çizgi ama, Burada sahip çıkması gereken Murat Özyerin Taraftara sahip çıkmasıdır. Taraftarın Murat Özyere değil.

Ne yapabilirsiniz. Ne yapabiliriz. Buyrun hadi yapalım. Var mı hukuki ya da Kulüp adına karar alabilecek bir taraftar burada?

Ama Murat Özyerin bu hakkı var. Orada sahaya boşalttıracak Erdem Akkaş değil Murat Özyerdi. Yoksa Erdem Akkaş Murat Özyere sahip çıkıyormuş..He sahip çıkdım oldu bitti. Para etti mi bu . Ceza aldımı Karşıyaka? Seneye aynısı yada benzeri şeyler yaşanmayacak mı biz sahip çıktık diye.

Murat Özyere yapılan bize yapılmıştır iyi peki eyvallah. Murat özyere yapılan da Galatasaraya yapılmıştır. Murat Özyer acaba bu konu hakkın da dünden beri herhangi bir faaliyeti , lobisi oldu mu? Tabiki Hayır. Sadece Lütfü Arıboğana bilgi verdi konuyla ilgili Okadar.

Elinde yetki ve imkanı varken Galatasarayın hakkını koruyamayanın , Elin de imkanı ve yetkisi olmayan taraftarın sahip çıkması para etmez. En fazla iki karşıyakalı döversin abdi ipekçide aldık bak intikamını dersin. Bumudur yani. Yoksa burada gelip de kimsenin zaten Murat Özyeri sevmiyorduk dayak yediği de iyi olmuş gibi aptal bir düşünce belirttiği yok

O yüzden her anlam da geçmiş olaa

Murat Özyer e geçiş olsun.

Türibünde neler oluğunu tam bilmiyoruz da Murat Özyere birkaç yumruk atıldığını biliyoruz.

KSK taraftarının nekadar basit olduğunu zaten futboldanda biliyoruz.Güçsüzlüklerini kabadayılıkla bastırmaya çalışan bir topluluk.

Anlamadığım nokta Murat Özyer e sanki Galatasaray ın en büyük düşmanıymış gibi tavır alınması hemde Galatasaray basket formunda.

Yeter ya.Adamı yönetim getirmiş basket şb.sine.Biraz saygılı olun.

Nedir ya bu anarşist tavırlar.Sevmeyebilirsiniz ama hakaret boyutundaki bu eleştirilerden kus geldi he.

Yönetim basket şbsine hiç olmadığı kadar ilgi gösteriyor.sakatlanan oyuncu yerine kadroyu tamamlamak için elinden geleni yapıyor.Murat Özyerde Murat Özyer.

Yeni nesil nekadar doyumsuz mutsuz ve öfkeli ya.Biraz kendinize gelin onabuna saldırmayı bırakın takımın tadını çıkarın.

kendi mutsuzluklarınızı onabuna sataşarak geçiremezsiniz.

Ben bu yaşa geldim böyle doyumsuz Galatasaray taraftarını görmedim.

Eksik olan ne.Murat Özyer den ne istiyorsunuz.Adamıda tanımam zatende uzaktan bir şekilde biliyoruz.

Tamam bende fazla beğenmem koçluğunu ama şu anda yönetici.Bu yönünü pek bilmiyorum.

Ancak yönetim seçmiş.Benim için bu yeterli.

Şahsi bir gıcıklıkmı var diyorum bazen.Bukadar olmaz ya.

Adam a yumruklar atılmış hala şunu yapsaydı bunu yapsaydı.

Kim işin iç yüzünde neler döndü biliyormu oturduğu yerden.

Herşeyin bir oluru var.

Herkesi saygıya davet ediyorum.

Murat Özyer e geçiş olsun.

Türibünde neler oluğunu tam bilmiyoruz da Murat Özyere birkaç yumruk atıldığını biliyoruz.

KSK taraftarının nekadar basit olduğunu zaten futboldanda biliyoruz.Güçsüzlüklerini kabadayılıkla bastırmaya çalışan bir topluluk.

Anlamadığım nokta Murat Özyer e sanki Galatasaray ın en büyük düşmanıymış gibi tavır alınması hemde Galatasaray basket formunda.

Yeter ya.Adamı yönetim getirmiş basket şb.sine.Biraz saygılı olun.

Nedir ya bu anarşist tavırlar.Sevmeyebilirsiniz ama hakaret boyutundaki bu eleştirilerden kus geldi he.

Yönetim basket şbsine hiç olmadığı kadar ilgi gösteriyor.sakatlanan oyuncu yerine kadroyu tamamlamak için elinden geleni yapıyor.Murat Özyerde Murat Özyer.

Yeni nesil nekadar doyumsuz mutsuz ve öfkeli ya.Biraz kendinize gelin onabuna saldırmayı bırakın takımın tadını çıkarın.

kendi mutsuzluklarınızı onabuna sataşarak geçiremezsiniz.

Ben bu yaşa geldim böyle doyumsuz Galatasaray taraftarını görmedim.

Eksik olan ne.Murat Özyer den ne istiyorsunuz.Adamıda tanımam zatende uzaktan bir şekilde biliyoruz.

Tamam bende fazla beğenmem koçluğunu ama şu anda yönetici.Bu yönünü pek bilmiyorum.

Ancak yönetim seçmiş.Benim için bu yeterli.

Şahsi bir gıcıklıkmı var diyorum bazen.Bukadar olmaz ya.

Adam a yumruklar atılmış hala şunu yapsaydı bunu yapsaydı.

Kim işin iç yüzünde neler döndü biliyormu oturduğu yerden.

Herşeyin bir oluru var.

Herkesi saygıya davet ediyorum.

Ahmet abi sanırım yanlış anlaşılma var.Kimse oh iyi olmuş demiyor,olay olduktan sonra Kulübün verdiği daha doğrusu veremediği tepkiyi eleştiriyor arkadaşlar.

Bunu konuşmanın zamanımı? orası göreceli ancak Özyer'e yapılan saldırı şahsi değil camiaya yapılmıştır.O zaman camia olarak tepki verilmelidir,Takımı sahadan çekersin seyirciyi boşaltırsın yoksa oynamam dersin basın açıklaması yaparsın tbl ye kınama mesajı gönderirsin dahada var ancak burda arkadaşlar bunların hiç birisi yapılmamasına tepki veriyor.

Asıl başka bir olay geçen sene yaşananlardan sonra kulübün o maça teşbihte hata olmaz don gömlek gitmesi,

Olay ne KSK yöneticisinde nede Galatasaray yöneticisinde bitiyor, geçen sezon Turgay Demirel salon boşaltılacak dedi salon boşaldı, dünkü maçta salon boşaltılmayacak dedi salon boşaltılmadı, TBF maç oynanacak dedikten sonra sen istediğin kadar ben çıkmıyorum de bu durumda alacağın ceza ortada..

Duygularımda çok karışığım fakat bizim yapmamız gerekenleri Karşıyaka seyircisi yaptı.Ona rağmen yöneticilerimizin sesi soluğu hala çıkmıyor.E iyi oldu mu demeli?E böyle iş olmaz mı demeli?Karar veremedim.

10 yaşındaki çocuk bile bilir ki bu maçta olaylar çıkacaktı. Her maç zaten olaylar çıkan bu yerde özellikle geçen seneki maçtan sonra taşkınlık çıkacağını bilmeyen bir allahın kulu yoktu.

E peki bunları bilmeye rağmen neden en ufak bir lobi yapılmadı. Maçtan önce ve maç sırasın da bu durumun çıkma olasılığına karşı hazırlık yapılmadı.Geçen seneki Galatasaray Taraftarının abdi ipekçiyi bşalttırılması anlık gelişen hakem kararı ile mi olduğunu sanıyoruz?

çok değil bir kaç ay sonra abdi ipekçide ki maçta ilk küfürde salon boşaltıldığın da ne demek istedğimiz daha iyi anlaşılacak

Ahmet abi, neredeyse herkes yapılanları Galatasaray'a yapılmış olarak kabul edip tepki koyuyor ve sonuna kadar da haklılar. Bu kadar pasif kalınması gerçekten can sıkıyor.

Bir de Murat Özyer şu anda yönetici ve kötü bir yönetici. Daha önceki yaptıklarıyla bunu defalarca ispatladı. Yazınızda olduğu için bunları yazma ihtiyacı hissettim. Yoksa bugünün konusu Murat Özyer'in yönetici özellikleri değil, Galatasaray şube yöneticisine yapılan saldırıdır.

Ülkemizde gerçek bilgiye pek değer vermediğimiz için ezber kültürü baya faaliyettedir. Murat Özyer'in kötü yönetici olduğuna dairde bir ezber oluştu. Çoğu kişi boş dolu sallıyor. Bazılarının kafada durum şu derecede. Murat Özyer lobi yapacak. Pkk'yı bitirecek.

Ünal Aysal TFF gidecek dedi. Ne oldu. Kıpırdamadı bile.

Turgay Demirel federasyonunun, Yıldırım Demirel federasyonunda olduğu gibi Galalatasaray düşmanlığı baki. Bunlardan adalet ve doğru icraatmı bekliyorsunuz. Son arap padişahıda karar değiştirene kadar bu adamları kimse koltuklarından kaldıramayacağından, Murat Özyer'e bu tarz konularda sallamak adil değil ve karavana.

Ülkemizde gerçek bilgiye pek değer vermediğimiz için ezber kültürü baya faaliyettedir. Murat Özyer'in kötü yönetici olduğuna dairde bir ezber oluştu. Çoğu kişi boş dolu sallıyor. Bazılarının kafada durum şu derecede. Murat Özyer lobi yapacak. Pkk'yı bitirecek.

Ünal Aysal TFF gidecek dedi. Ne oldu. Kıpırdamadı bile.

Turgay Demirel federasyonunun, Yıldırım Demirel federasyonunda olduğu gibi Galalatasaray düşmanlığı baki. Bunlardan adalet ve doğru icraatmı bekliyorsunuz. Son arap padişahıda karar değiştirene kadar bu adamları kimse koltuklarından kaldıramayacağından, Murat Özyer'e bu tarz konularda sallamak adil değil ve karavana.

Kötü yönetici olduğuna ezber oluşmadı bas bayağı çok kötü bir yönetici bu gerçek!!!