Doğum gününüz kutlu olsun...
Sühan Cem Uçsoy 0 25 Eyl 2010 #3 Doğum günün kutlu olsun Çağlar. Bu arada A. nın açılımını bilmiyorum Ahmet mi acaba?
Y Yunus Emre Yüksel 0 25 Eyl 2010 #5 Basketbolu bilen ve gerçekten takip eden işbu arkadaşımın doğumgününün kutlanmasını bilgilerinize arz ederim.
Basketbolu bilen ve gerçekten takip eden işbu arkadaşımın doğumgününün kutlanmasını bilgilerinize arz ederim.
Berkan Karadurmuş 0 25 Eyl 2010 #10 Nice senelere Çağlar Abi. Umarım yazıları daha uzun seneler okuruz
Onur Yavuz 1 25 Eyl 2010 #14 Yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle doğum günün kutlu olsun Çağlar.
A A.Çağlar Torun 0 26 Eyl 2010 #18 Başlığı açma nezaketini gösterip, mesaj atan tüm dostlara teşekkür ediyorum..Mutlu ettiniz, sağolun..Hep birlikte nice yıllara inşallah..: )
Başlığı açma nezaketini gösterip, mesaj atan tüm dostlara teşekkür ediyorum..Mutlu ettiniz, sağolun..Hep birlikte nice yıllara inşallah..: )
B Barış Şişman 0 28 Eyl 2010 #19 Çağlar epey geç oldu, kusuruma bakma. Doğum günün kutlu olsun, nice senelere..