Mutlu Yıllar Emre Evren İçöz

Ahh Lincoln ahh!!!

Zaten bu Lincoln'u Emre şımarttı geri kalan her kez suçsuz:p

Mutlu yıllar Emre,Nice mutlu ,sağlıklı,GS'ın şampiyonlukları ile süslü yıllara inşallah ;)

Forumun Lincoln ile özdeşleşen üyesi, sevdiğin, güvendiğin isimlerin seni yarı yolda bırakmayacağı bir yaş geçirmeni dilerim.

Doğum günün kutlu olsun Evren. Bu da hediyen:
lincoln-220309-ic1.jpg

Lincoooln Lincooln :) .

Takımımızın eski polümcülerinden Lincoln'ün sıkı takipcilerinden Emre kardeşimin doğumgünü kutluyorum.

Şaka bir yana biraz adam olsaydı ne güzel topçuydu dimi abicim.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Tugay oruç seni duygusallaştırmış be abicim.

Sorma abi, transa geçtim resmen. :) 5 dakika önce de futbol bölümünde felsefe parçalar oldum. Eskiden merak eder sorardım yaz mevsiminde Ramazan nasıl oluyor diye; demek ki böyle birşeymiş... :)

Bu arada Lincoln'ü izlemek isteyenler için Cumartesi gecesi SporMax'te Palmeiras-Paranense maçı var. 99 tüm ihtişamı ile sahada...

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Şamil Turançiftçi":rizpvnoh]Tugay oruç seni duygusallaştırmış be abicim.

Sorma abi, transa geçtim resmen. :) 5 dakika önce de futbol bölümünde felsefe parçalar oldum. Eskiden merak eder sorardım yaz mevsiminde Ramazan nasıl oluyor diye; demek ki böyle birşeymiş... :)

Bu arada Lincoln'ü izlemek isteyenler için Cumartesi gecesi SporMax'te Palmeiras-Paranense maçı var. 99 tüm ihtişamı ile sahada...[/quote:rizpvnoh]

Kaedeşim senin yaşlılığın acayip ilginç olur sırf bu merakımdan dolayı irtibatı kesmicem asla :p

Adam daha MSN'e eklemeye tenezzül etmedi, irtibatı kesmeyeceğim diyor. :)
Bu arada MSN'e neden sen eklemedin dersen, yıllar önce bir uşağı ekledik, kabul etmedi artistliğinden dolayı. Belli bir zaman sonra kabul etmeyi uygun gördü. İsmi lazım değil. :)

Neyse, çocuğun doğum günü başlığında geyik yapıp konuyu dağıtmayalım. Tekrar mutlu yıllar Emrecim.