Mutlu Yıllar Savaş Karadağ

Önemli bir isim Savaş abi, hem site için, hem de yakınları için. Değerinin her zaman bilinmesi gereken adamların basında geliyor. Bilgi birikimi, yazdığı olağanüstü güzellikte yazılar, takımına olan içten bağlılığı, omuz omuza verdiği insanları her defasında çok güzel bir araya toplaması.. hepsi bizlere örnek olacak cinsten. Fakat en önemli olanı, eğer zor bir durumda iseniz hiç düşünmeden size uzattığı el, kötü durumdan kurtulmanız için sarf ettiği çaba.. Böyle bir insanı tanımak, abiliğini kazanmak gerçekten çok değerli.

Geçen sezon organizasyonlara başladığımızda 3-4 kişi belki geliyordu, ama zamanla bir çok organizasyonda birlikte olduk, heyecanlarımızı ortak paydada birleştirdik. Bunun en önemli mimarı Savaş abidir, bunu tüm samimiyetimle söylüyorum, çünkü yaşadığı zorlukları yakinen biliyorum. Hiç unutmuyorum, 150 kişinin geldiği o unutulmaz organizasyonda, elinde birası, en köşede bu kadar insanı bir araya toplayabilmenin gururuyla baktığı bakış bir çok şeyi anlatıyor..

Uzun oldu farkındayim ama Savaş abi forum düzeyinde tanıdığım, hayat boyu sahip olabileceğim en değerli abilerimden birisi.. Mutlu ve başarılı olmayı çok hak ediyor, umuyorum ki yeni yaşında başarılarına ve mutluluklarına yeni halkaları ekleyecek.

Doğum günün kutlu olsun abi, bizler her zaman yanındayız, sarısıyla ama daha çok kırmızısıyla :)

İz bırakan ender insanlardan birisi Savaş, yazdıklarıyla, söylemleriyle, Galatasaraylılık duruşu ile...

Gsbasket´in sanal bir birliktelikten ibaret olmadığını tekrar hatırlatan isim Savaş. Eğer bugünlerde bir organizasyon yapıldığında hatırı sayılır bir katılım oluyorsa en büyük pay sahibi O desek abartmış olmayız. Bir yazısıyla 900 km yol yaptıracak ve iyi ki gelmişim dedirtecek organizasyonların altında imzası olan kişi O.

Salt Galatasaraylılık duruşu değil, hayata bakış açısıyla da fark yaratan birisidir Karadağ. Ne de olsa Köy Enstitülü torunu...

Gerçekleşmesini istediğin dileklerinin ertelenmemesi dileğiyle, nice yıllara...

Savaş Abi ile henüz ilk tanıştığımızda bu sohbet hiç bitmesin diye dua diyordum : ) Her insana bu kadar içten yaklaşan, herkesi dinleyen ve herkesle konuşacak, tartışacak ortak bir nokta bulabilen insan sayısı çok sınırlıdır diye düşünüyorum. Ayrıca Sami Yen' deki ilk üçlümde solumda Onur Abi, sağımda da Savaş Abi' nin olması da benim için unutulmazlar arasında : )

Bütün dileklerinin kabul olduğu, nice güzel senelere abicim. Bencilce bir istekte de bulunayım. Daha sık görüşebildiğimiz bir sene olması dileğiyle :)

Heralde burada herkes için özel olan isimlerden biridir, Savaş Abi. Umarım daha nice yıllar geçiririz, daha nice yazılarını okuruz.

Doğum günün kutlu olsun, Savaş Abi. Arzuladığın gibi bir yıl geçirmen dileğiyle. Sarı-Kırmızı yıllara..

Her daim yoğundur Savaş abi.İşlerinin arasında Gsbasket ailesini bir araya getirir,yorgunluğunu bizlerle atar.Elinde rakısıyla başlattığı 'Nevizade Geceleri'nin tadı bambaşkadır.Forumun öğrencilerine yol gösterir,akıl hocalığı yapar.Forumun kazandırdığı güzel insanlardandır,abilerdendir.Nice mutlu yıllara Savaş abi.

Uzun uzun yazmak istiyor gönül ama ne kadar uzun yazsak da yine birşeylerin eksik kalacağını düşünerekten kısa tutalım.

Doğum günün kutlu olsun abi, nice mutlu senelere..

Mutlu mutlu, kırmızı dolu yıllara abi. Her ne kadar sabahları karşına çıktığımda işlerin iyi gitmese de işinde de başarılar getirsin yeni yaşın. Valla başlasın şu sezon artık.