Mynet 3 TOP Bilardo Turnuva

Çok eğlenceli geçiyor. Mynet üyeliği olanlarla turnuva felan yapabiliriz diye düşünüyorum :)

Üyeliği olanlar ve katılmak isteyenler yazsınlar bir zahmet ona göere ayarlayalım..

Ali Erdem kardeşim kafa tuttu nasibini aldı :p
Konuyu o açacaktı yüzü kalmadı :)

Lise yıllarında uğrak yerlerimden biriydi bilardo salonları. En son 4-5 sene önce Florya´da almıştım elime ıstakayı, 3 top oynamak için. O zaman bile, vay be unutmuşuz diyordum. Şimdi ne derim acaba. : )

Futbol topunun canı vardır denilir, bilardo topunun da canı vardır. İsterse sizi mutlu eder, isterse sinirden çatlatır. Oynayacaklara bol şans...

Ohoo Yunus'a madara oldum Emre abi ne yapar beni bilmiyorum :)

Lisans sorunları nedeniyle turnuvadan çekiliyorum :)

Not:Şaka bir yana antremanlar abaşlıyorum.

Yaz ayları geliyor tabi arkadaşlar sıkıntıdan ne yapcağı şaşırdı gene mynet'e dadandı :)

Geçen yaz gsbasket üyeleriyle çok mutlu ve eglenceli geçmişti umarım bu senede aynı bağ kurulur.Selcuk Kahveci,Tugay Aktepe,Erdem Abi,Yunus ve bir çok arkadaşımız ile sabahlara kadar süren okey muhabbetleri msn konuşmaları ahh ahh ne güzel günlerdi

emegi geçen herkese selamlar olsun

dipnot:az yenmemdik selcuk ile sizi ;)

Erdal Can İçelli' Alıntı:
Yaz ayları geliyor tabi arkadaşlar sıkıntıdan ne yapcağı şaşırdı gene mynet'e dadandı :)

Geçen yaz gsbasket üyeleriyle çok mutlu ve eglenceli geçmişti umarım bu senede aynı bağ kurulur.Selcuk Kahveci,Tugay Aktepe,Erdem Abi,Yunus ve bir çok arkadaşımız ile sabahlara kadar süren okey muhabbetleri msn konuşmaları ahh ahh ne güzel günlerdi

emegi geçen herkese selamlar olsun

dipnot:az yenmemdik selcuk ile sizi ;)
Sen gelecen mi ondan haber ver :)
Emre Abi herkes antrenmanlara başlasın diyor :p

Ödül; Kanlıca Yoğurdu :p :)

Tek rakibim Türk hava yolları..

Hodir meydan:)
Finallerde bitti bu gazla acayip oynarım.Emre abi yemeğe gerek yok zahmet etme 8)

Nikim mus_ti90 oynamayı şu anda bilmiyorum ama hızlandırılmış kursa yazıldım kısa zamanda öğrenicem... Yarım saat içinde herkesle düello yaparım :p

Mustafa şeklini yapmış, çok çabuk öğrenirim sonra da karşımda kimse duramaz diye. : )

Uğur ile Yunus´un karşılaşmasını izledim. Yeni neslin çene iyi çalışıyor, mangalda kül bırakmıyor. : ) Ama önemli olan çuhada konuşturabilmek hünerleri.

Bakalım turnuvadan ne çıkacak.