NBA 2008-2009 Sezonu

Bu gece NBA'de 12 ile devam edecek.
Ama bunlar arasında en önemli olan tabi ki Celtics @ Cavs maçı , diğerleri ise Hawks @ Magic ve biraz duygusallığın ağır basacağı Pistons @ Denver maçları olacak.
En son haberlere göre Hamilton sırf Billups ile olan dostluğu sebebiyle bu maça tam iyileşmeden çıkacağı yönünde.Ama son karar coach Michael Curry'nin tabi ;)
Unutmadan şunu da belirteyim herkes Cavs'ı kesin kazanacak diye favori gösteriyor , ama bence maç Celtics'in iddacılara özenle duyurulur 8)
 
Bu gecenin en önemli maçı kuşkusuz cavs-celtics maçı ama ben leBron un celtics i parçalayacağını düşünerek denver-detroit maçının daha zevkli geçmesini bekliyorum.Aslında melo olsaydı denver kendi evinde kazanır derdim ama melo nun olmayışı Pistons için çok büyük avantaj.Rip in oynayıp oynamayacağıda bu maçın sonucunu etkiler.
 
bu gece bize uyku yok görünüyor. nasılsa yarın da tatil.. saat 02.00 da nba tv de orlando-atlanta.. 03.00 da ntvspor da boston-cleveland.. doğu konferansının tepesi sallanacak..05.30 da da lakers-indiana maçı var ama ona dayanamayız artık..
 
Emre Yuksel' Alıntı:
bu gece bize uyku yok görünüyor. nasılsa yarın da tatil.. saat 02.00 da nba tv de orlando-atlanta.. 03.00 da ntvspor da boston-cleveland.. doğu konferansının tepesi sallanacak..05.30 da da lakers-indiana maçı var ama ona dayanamayız artık..

msn ide açda canlı yorum ortamı şenlendirsin:p
 
Dış oyuncular + LeBron James macın kaderini belirler .

Dışarıdan Boston , Cleveland'a oranla cok üstün olduğunu düşünüyorum .

Tahminim Boston kazanır.

Tam bir savunma savaşı olur bu mac
 
orlando tamamen yedeklere döndü de, atlanta biraz birşeyler yapmaya başladı. o bişeylerle falan fark hala 40 ın üzerinde. bu arada cleveland ın da boston u yeneceği belli oldu gibi.. her bakımdan üstün oynuyorlar..
 
atlanta-orlando maçı çok güzel olur diyorduk..oldu ama orlando için çok güzel oldu.. ilk toptan itibaren resmen ezip geçtiler hawksu.. 121-87 bitti maç ki son periyodu tamamen yedekler oynadı.. aynı tempoyla devam etseler 80 sayı fark atacaklardı.. hedo 5/5 üçlük.. ama magic, takım olarak 16 / 28 ile % 57 üçlük.. ki bu yüzde de son periyotta düştü.. atlanta ve hayalleri adına moral bozucu bir maç..
 
le bron şu an paul pierce ın üzerinden silindir gibi geçmektedir!
öyle bi geceki çekişmeli olan tek maç houston maçı şimdilik diğerleri rahat alıyorlar
 
10 Ocak Sonuçları ;

Atlanta @ Orlando 87 - 121

Charlotte @ Philadelphia 87 - 93

Memphis @ Toronto 82 - 103

Boston @ Cleveland 83 - 98

L.A. Clippers @ New Orleans 80 - 107

Houston @ Oklahoma City 98 - 96

Washington @ Chicago 86 - 98

New Jersey @ Milwaukee 102 - 104

Detroit @ Denver 93 - 90

Miami @ Sacramento 119 - 115 UZT

Indiana @ L.A. Lakers 119 - 121

Dallas @ Phoenix 100 - 128
 
Son şampiyon Celtics'i gören var mı ?
King LeBron tek kelime geçen yılın intikamını alıyordu sahada 38 sayı ? 7 ribaunt ? 6 asist ? 4 top çalma - 3 blokluk ... Yorum YOK !
Celtics'te ise Kevin Garnett 18 sayı ? 15 ribaunt ? 3 asistle ön plana çıktı. Rajon Rondo 13 asist ? 5 sayı ? 4 top çalma ? 4 ribauntla, Ray Allen 12 sayı ? 3 ribaunt ? 2 asist ile oynadılar.Geçen yılki NBA finallerinin MVP'si Paul Pierce 11 sayı ? 5 ribaunt ile gecenin hayal kırıklığı oldu.


39490.jpg
 
Detroit -Denver maçı beklediğim gibi zevkli bir maç oldu.Detroit te Rip ve Rasheed denver da ise carmelo yoktu.Denver maçı baştan sona üstün götürmesine rağmen bitime 20 saniye kala üstünlüğünü kaybetti ve maçtan mağlup ayrıldı.Detroitte genç yetenek Arron Afflalo 17 sayı,AI 23 sayı 4 ribaund 3 asist,Tayshaun Prince 19 sayı 6 ribaund 4 asist ve takas yoluyla denver a gelmeyi kabul etmediği için ıslıklanan Antonio McDyess 6 sayı 12 ribaundla oynarken denver da billups ın 30 sayı 4 asist 5 ribaund,knyon 14 sayı 6 ribaund ile oynadı.
 
Doğu grubunda King, fırtına estirmeye devam ediyor.Son şampiyonu da ezip geçti.Bu demek oluyor ki bu sene son şampiyonu ezer geçeriz.

Batıda Kobe takımını hala sürüklemeye devam ediyor.Merak ediyorum hiç mi yorulmayacak sezon sonuna kadar...
 
lakers şuan ligin en iyi takımı...
kobe'nin etkisi var tabi buna ama takım olarak komple iyiler...
ve kenardan gelen oyuncularıda ligde 7. 8. sıradan play off'a girmesi muhtemel takımlarında ilk 5'e rahat girer..

her ne kadar hiç sevmesemde(febeyi getiriyolar aklıma :) ) lakers bu sezon 60 galibiyeti rahat geçecek gibi play off'larda ise müthiş tecrübeli bir takım 2 tane 4-0 bir tane 4-1 ile şampiyon olurlar diye tahmin ediyorum aha burayada yazıyorum :) ...
 
celtics3.jpg

Yanılmıyorsam Kaan Kural'ın LeBron için bir benzetmesi vardı; bazen frenleri patlamış yük treni gibi oluyor, önüne geleni ezip geçiyor.
Dün böyle bir akşamdı LeBron için. King frenlerini dün akşam patlattı ve 38 sayı 7 ribaund 6 asist 4 top çalma 3 blok ile son şampiyon Boston'ı adeta ezerek geçti.
Aklımda soru işaretleri belirmeye başladı. Acaba bu sefer o yüzüğe ulaşabilecek mi?
Cevap da arkadan geliyor. LeBron varsa hiçbirşey imkansız değildir...
 

Üst