NBA 2008-2009 Sezonu

New Orleans , evinde rakip tanımıyor ...
Hornets'de Stojakovic 26 sayı , 5 ribaund ve 3 asist ile maçın adamı oldu.C-Paul ise 3/12 saha içi yüzdesiile 12 sayı , 10 asisy ile double-double yaptı.
Denver'da Martin'in 22 sayısı ve Smith'in 20 sayısı mağlubiyeti önleyemedi.
 
54845565rl9.jpg


Anlaşılan Denver da Billups ın 12 sayı ile oynaması ve formda Kleiza nın 6 sayıda kalması denver a mağlubiyeti getirmiş.Carmelo nun yokluğunda bu oyuncuların takımın skor yükünü çekmesi gerekiyordu.Hornets deplasmanı zaten bütün takımlar için zordur.O yüzden çok yaralayan bi mağlubiyet değil.Denver ın fikstürüne baktığımızda şuana kadar diğer takımlara nazaran kolay takımlarla oynandı, zor maçlar periyoduna giriliyor.
 
Onlar NBA'in en popülerleri

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Los Angeles Lakers'ta forma giyen yıldız basketbolcu Kobe Bryant, NBA'in En Popüler Forma sıralamasında ilk sıraya yerleşti.
NBA'in yıldız ismi Kobe Bryant, forma satışları baz alınarak yapılan değerlendirmede NBA'in en popüler ismi seçildi. Kariyeri boyunca 11 kez All-Star seçilme başarısı gösteren Kobe Bryant, son şampiyon Boston Celtics'in yıldızı Kevin Garnett'ı geride bırakarak listenin ilk sırasına yerleşti. Bryant'ın takımı Lakers'ta, en çok ürünü satılan takım olmayı başardı. Liste, New York City'deki NBA Store Satış Mağazaları ve NBAStore.com adlı internet sitesinin 2008/2009 sezonu başlangıcından itibaren yaptıkları satış rakamları göz önüne alınarak yapıldı.

Kevin Garnett'ın 2. sıraya gerilediği listenin 3. sırasını ise Cleveland Cavaliers'ın Kral lakaplı yıldızı LeBron James elde ederken, New Orleans Hornets'tan Chris Paul 4., Detroit Pistons'tan Allen Iverson ise 5. sırada yer aldı. Chicago Bulls'tan Derrick Rose ise listede yer almayı başaran tek çaylak oyuncu olarak dikkat çekti. Rose, 9. sırada kendine yer buldu. New York Knicks'ten David Lee kariyeri boyunca ilk kez listeye girmeyi başarırken, Lakers'ın İspanyol oyuncusu Pau Gasol'de geçtiğimiz yıl 15. sırada yer almasına karşın bu sene 6. sıraya kadar tırmanarak dikkat çekti.

Bu arada, Kasım ayı NBA tarihi boyunca en iyi satışın yapıldığı ay olarak dikkat çekti.

Forma ve ürün satışları bakımında NBA'in en popüler basketbolcuları ve takımları listesi şu şekilde:

EN İYİ 15 BASKETBOLCU VE TAKIMLARI
1. Kobe Bryant - Los Angeles Lakers
2. Kevin Garnett - Boston Celtics
3. LeBron James - Cleveland Cavaliers
4. Chris Paul - New Orleans Hornets
5. Allen Iverson - Detroit Pistons
6. Pau Gasol - Los Angeles Lakers
7. Paul Pierce - Boston Celtics
8. Dwyane Wade - Miami Heat
9. Derrick Rose - Chicago Bulls
10. Nate Robinson - New York Knicks Spurs
11. Steve Nash - Phoenix Suns
12. Dwight Howard- Orlando Magic
13. Ray Allen - Boston Celtics
14. David Lee - New York Knicks
15. Carmelo Anthony - Denver Nuggets

EN İYİ 10 TAKIM
1. Los Angeles Lakers
2. Boston Celtics
3. New York Knicks
4. Cleveland Cavaliers
5. Chicago Bulls
6. Phoenix Suns
7. Detroit Pistons
8. New Orleans Hornets
9. Miami Heat
10. San Antonio
 
Orijinal oyuncu forması sıralaması böyle. Biz orijinal forma alamadık ama orijinalin yerini tutabilecek T-mac formamız var Allah'a şükür. :)

Bu arada sixers yenilgisi hiç hoş olmadı ama T-Mac'in 24 sayı 4 rib 5 asistlik giderek artan performansı gözlerden kaçmıyor... Acaba bu son sakatlık mı sorusu geliyor aklıma !
 
Eddie House'un 20 dk. 8/9 üçlük atarak deyim yerinde ise çıldırdığı maçta Boston, Sacramento'yu 119-100 yendi. Boston'da Eddie Hourse 28 sayı, Rajon Rondo 24 sayı 9 asist, KG 14 sayı 8 ribaund 5 asist, Glen Davis 14 sayı, Ray Allen 12 sayı ile oynadılar.
Kings de ise Salmons 22 satı, Thompson 21 sayı, Kevin Martin 18 sayı ile oynadı...
 
LeBron tek başına , Magic'e direnemedi !
Cavs'ta dün geceki önemli maçta Orlando'ya karşı King LeBron'dan başka varlık gösteren olmadı.
Magic'te Howard 22 sayı ,18 ribaund , Hidayet 19 sayı , 11 ribaund ve Lewis'te 19 sayı , 5 ribaund , 5 asisit ile galibiyette baş rolleri aldılar.
Cavaliers'te ise LeBron'un 23 sayı , 8 ribaund ve 8 asistine takım arkadaşlarından gerekli destek gelmedi ve Cavs bu önemli maçı kaybetti.
 
Öldürülen Bebeğin Sahibi Curry Çıktı

Hayatının en zor günlerini yaşayan ve takımdan özel izin alan NY Knicks'in tecrübeli oyuncusu Eddy Curry'nin, öldürülen eski kız arkadaşıyla birlikte hayata gözlerini yuman 10 aylık bebeğin kendisine ait olduğu açıklandı.

Chicago'da geçtiğimiz hafta içerisinde kanları donduracak cinsten bir cinayete kurban giden Nova Henry ve 10 aylık bebeğiyle ilgili olarak soruşturmalar sürüyor. Başkan Donnie Walsh ve coach Mike D'Antoni'nin süresiz olarak izin verdiği Eddy Curry ise hem eski kız arkadaşını hem de 10 aylık bebeğini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor.

Henry ailesinden basın sözcüsü, yapmış olduğu açıklamada, "Ailenin bebeğin babasından hiçbir zaman şüphesi olmadı. DNA testleri de zaten bunun en önemli göstergesi" dedi.
 
Göker Abi'nin de yazdığı gibi Cavs'te LeBron dışında pek varlık gösteren olmadı. Szczerbiak 14 sayı, Mo 12 sayı ve Hickson 13 sayı ile oynadı ancak LeBron'a yeterli derecede yardımcı olmadılar.
Orlando'da Göker Abi'nin yazdıklarının yanında Nelson da 18 sayı ile oynadı. Bu maç ile birlikte Cavs 35-9 yaparken, Orlando da 35-10 yapmış oldu...
 
Bu gece TSİ 2.00 de Boston - Detroit (Ev Sahibi) macı var . Son maclarda oyunu ilk yarıda koparan ve kazandığı son 9 macta rakiplerine 119 sayı fark atan Boston , bu macıda farklı kazanacaktır .

GO CELTİCS GO
 
Spurs kazanınca bu forumda tık yok yahu. Kaybedince yazılanlarda bir anlam kazanmıyor böylelikle, önce saygı duymayı öğrenmek lazım.

Saygı mı o da ne?
 
Gökce Başaran' Alıntı:
Spurs kazanınca bu forumda tık yok yahu. Kaybedince yazılanlarda bir anlam kazanmıyor böylelikle, önce saygı duymayı öğrenmek lazım.

Saygı mı o da ne?
Gökçe abi kusura bakma San Antonio'yu sizden başka kimse sevmiyor . Onun için saygı duymak bi hayli zor
 
Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":3c9p8reh]Spurs kazanınca bu forumda tık yok yahu. Kaybedince yazılanlarda bir anlam kazanmıyor böylelikle, önce saygı duymayı öğrenmek lazım.

Saygı mı o da ne?
Gökçe abi kusura bakma San Antonio'yu sizden başka kimse sevmiyor . Onun için saygı duymak bi hayli zor[/quote:3c9p8reh]

Bir İnsan birşeyi sevmeye bilir ama bence saygı duymak zorunda.
 
Ama ne yapayım acayip uyuz kapıyorum San Antonio'ya . Bi de maclarını yayınlamıyorlarmı varya ...


Her şeye rağmen GO CELTİCS GOO
 
Emin Doğanca' Alıntı:
Ama ne yapayım acayip uyuz kapıyorum San Antonio'ya . Bi de maclarını yayınlamıyorlarmı varya ...


Her şeye rağmen GO CELTİCS GOO
Eminciğim ben sana birşey söylemedim zaten. Mesaj yerine gitmiştir. Saygı konusunda da Saadet!'e katılıyorum. Mesela Kg'in son zamanda yaptığı deli hareketlerine uyuz olsam da adamın kariyerine saygımız sonsuzdur. :)
 

Üst