NBA 2008-2009 Sezonu

Erdal Avcı' Alıntı:
Ama kimse Stephen Jackson ve Jermaine O'Neal'dan bahsetmiyor.Şu Stephen Jackson'ın yaptığı tripple double LeBron'dan daha değerli çünkü o düzensizliğin damarlarına işlemiş bir takımda bunu yapıyor.Jermaine'de neredeyse tarihi bir tripple double yapacaktı ama kılpayı kaçtı.
Erdal kardeşim, onlar gizli ve büyük kahraman... Kobe, almış yanına gasolu,odomu onu bunu her maç istediği gibi oynuyor... Ya Stephen Jackson onun takımında kim var?
 
Burak Ceyhan' Alıntı:
Adam Kobe gibi 60 atıp 0 rib,0 asist yapmıyor.

50 sayı atıyor ve tripple yapıyor.Her baba yiğidin harcı değil.
Burak, bugün Lakers TD Banknorth Garden'a gidiyor. İlk önce Boston ile oynayacaklar. Ardından Quicken Loans Arena'da LeBron ile kapışmaları var. Bakalım Lakers, bu zorlu iki maçtan nasıl çıkacak?
 
Detroit Pistons benchinin önemli oyuncularından Arron Afflalo, alınan kötü sonuçları düzeltmek için takım olarak el birliğiyle mücadele etmeleri gerektiğini söyledi.

Son dönemde aldığı başarısız sonuçlar ve takım içerisinde yaşanan sorunlar nedeniyle son yıllardaki en karmaşık günlerini geçiren Detroit Pistons'da, Afflalo önemli açıklamalarda bulundu.

Takım içerisindeki bazı oyuncuların coach Michael Curry'den şikayetçi olduğu yönündeki iddialarla da çalkantılı günler geçiren Pistons'da, ortamı sakinleştiricek bir açıklama yapan Afflalo, "Bu organizasyon kesinlikle kazanmak için var. Bizim de yapmamız gereken bu takımın kazanması için çalışmak. Bu durumu düzeltmek için çalışmamız gerekiyor" dedi.

Detroit Pistons'da ikinci sezonunu geçiren 24 yaşındaki Afflalo, 4.7 sayı- 1.8 ribaund rakamları elde etmişti.
 
Son günlerde forumun bu bölümünde de tansiyon yükseldi baya, biraz sakin olun arkadaşlar ne bu şiddet :)

Detroit'ten ve Memphis'ten hayat belirtisi görmek güzel, yine de çok ümit vermiyorlar ilerisi için aslında..
 
Lakers'a gecen sene eziyet etmekten bıkmıştık . Bu sene Lakers maclarına kötü başlasakta bu gece rövanşı vermeyiz
 
Sevgili Göker, konunun ciddi anlamda NBA üzerinden karşılıklı atışmaya dönüyor olması garip geldi biraz. Neyse, sonuçta her fikire saygı duymak lazım. Umarım artık son bulur bu tür konular, herkesin biraz daha sağduyulu olmasında fayda var..

Lakers-Celtics ve Jazz-Mavericks maçları çekişmenin hat safhada olacağı maçlar. Umarım izleyebilirim gecenin ilerleyen saatlerinde :)
 
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Lakers-Celtics ve Jazz-Mavericks maçları çekişmenin hat safhada olacağı maçlar. Umarım izleyebilirim gecenin ilerleyen saatlerinde :)
İzleyebilirim değil , izleyebiliriz :)

Ferhat bulduğun linkleri bizden esirgemeyecen herhalde . :? :)
 
Emin bazen gerçekten kaliteli yayınlar oluyor Justin'den ama bazende sürekli donuyor bu maçı böyle izleyeceğime NBA Live oynarım daha iyi dedirtiyor insana :) Umarım bu gece böyle olmaz da kaçırmayız bu maçları. En azından Lakers-Celtics maçını izlemek lazım, Utah maçı çok geç başlıyor..
 
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Emin bazen gerçekten kaliteli yayınlar oluyor Justin'den ama bazende sürekli donuyor bu maçı böyle izleyeceğime NBA Live oynarım daha iyi dedirtiyor insana :) Umarım bu gece böyle olmaz da kaçırmayız bu maçları. En azından Lakers-Celtics maçını izlemek lazım, Utah maçı çok geç başlıyor..
Bende süper lig maclarında donuyor çünkü ilgi fazla oluyor . Bugün Lakers - Celtics macı gec saatte olduğu için ilgi fazla olmaz ve rahat rahat izleyebilirsin (linkleri verirsende hepimiz izleriz :) )
 
Maç : Lakers - Boston
Yer : TD Banknorth Arena (Boston)
Saat : 03:00 TSİ

Boston cephesi

- Gribal Enfeksiyon nedeniyle Minnesota ve Philadelphia maclarında forma giyemeyen Kevin Garnett'in bu macta forma giymesine engel bir durum yok .

- Eddie House ve Rajon Rondo'nun yüksek formu dikkat çekiyor

- Boston son 11 macını kazandı ve şuan NBA 1.si durumunda . Aynı zamanda bu sezon sahasında yaptığı 26 macın 24'ünü kazandı .

Lakers cephesi

- New York macında sakatlanan Andrew Bynum'ın 2 ay oynayamayacağı açıklandı

- Takımın süper starları olan Kobe - Pau ikilisinin son maclardaki yüksek formu dikkat çekiyor .

- Bu sezon deplasmanda 16-5'lik bir galibiyet yüzdesi tutturdular . Aynı zamanda son 3 macını kazandılar

Yazarın Tahmini

Pota altında önemli bir savunma gücü olan Bynum'ı kaybeden Lakers her ne kadar formda olsa bile NBA'in en formda ve en iyi savunma yapan takımı olan Boston karşısında galibiyete ulaşmasının zor olduğunu düşünüyorum .

KG'nin dönüşüyle , sert savunmasıyla , Pierce - Allen - House 3'lüsünün artan performansıyla ve ateşli seyircisiyle Kobe'ye rağmen Boston kesin kazanır .
 
Brand Sezonu Kapatıyor

Philadelphia 76ers GM'i Ed Stefanski yaptığı açıklamada Elton Brand'i daha fazla risk altında bırakmak istemediklerini ve sezonu kapatmasını gerektirecek bir ameliyat geçireceğini belirtti.

Ameliyat pazartesi akşama doğru gerçekleşecek. Doktorlar Brand'in sağ omzunun daha da sorun çıkarabileceğini ve darbe alması halinde daha kötüye gidebileceğini belirttiler.

Stefanski; "Elton arkadaşlarına yani takımına katkı yapmak için gerçekten çok çalıştı. Geçtiğimiz 6 hafta boyunca sağlıklı sahaya çıkmak için elinden geleni yaptı ama sakatlığı ciddi." dedi.

http://www.basketurk.net/brand-sezonu-kapatiyor.html
 
Link konusunda bende yardımcı olmaya calışırım Emin ve Ferhat . :)

Büyük maça 1 saatten az bir süre kaldı , merakla bekliyorum şimdiden .. 8)
 

Üst