Nba 2008 oynayanlar?

Re: Nba 2008 oynuyanlar?

Hiç kimse :) T-MAC varken kim zorlayabilir ki, oldu mu şimdi :)

2011 sezonundayım.Houston Rockets dynastsy mode de oynuyorum.Kadro şu şekilde;

Steve Francis - Rafer Alston
Tracy McGrady - T.Kinsey
Vince Carter - J.White
Kenyon Martin - G.Green
Amare Stoudamire - C.Landry

Hamachi Gsbasket.org turnuvası yapsak diyorum.Bir ara yapmaya çalıştık ama olmadı... Ne dersiniz? ;)

nba live 2008 iyi güzel müzikleri hoşda dynasty mode da bazen sapıtıyor.misal 2012 draftında 22. sıradan rasheed smıth i aldım.2.22 boyunda 130kilo ağırlğında.dribbling puanı 71,blok puanı 66,top çalma puanı 77,fıeld goald 29,serbest atış 44,üçlük 37,zıplama 76,smaç 51.böyle saçma saçma çaylaklar geilyor.seçiyorum drafttan şutör guard bi geliyo güç 88,dribbling 44.pivot gibi.çaylaklar hiç gerçekçi değil

Evet Bende oynuyorum sıkıntılar aynı hemen hemen

ya bi de takaslar çok amatörce.rasheed wallace'a lebron yao ming'e mike bibby takas ediliyor.ben de bi keresinde peter john ramos'a[rating 63] 1.tur draft hakkı takas etmiştim.drafta da 2. sıradan seçmiştim.

vaay varsın demek buradan cep telefonu ya da ev telefon numaranı ver hallederiz.[istemiyorsan söyle ben yazarım telefon numaramı]

NBA Live 2007'den herşey beklenir.Bende 48 dakikalık maçta Yao Ming'i 48 dakika oynatarak quintible-double yaptım[52 sayı ,22 rebound,11 blok,19 top çalma,11 asist].
Ama en matrağı NBA Live 2007'de 8 dakikalık maçta yaptığım 11 sayı 10 asist,10 top çalmalık tribble double'dı.

yahu bi adamın her attığı girer mi?

tabi allstar yapınca işler ters gidiyor hep bomboş pozisyon bile zar zor...yediğim sayıların %90 ı hep smaç oluyor